Tinmar lansează fundația dedicată promovării tinerilor lideri, mediului curat și sportului ca stil de viață

Tinmar, cel mai mare furnizor privat de energie din România, lansează Fundația Tinmar, prin care își propune să dezvolte orașele viitorului, să crească liderii de mâine, dar și să antreneze noii campioni prin promovarea sporturilor de masă. 

Sub sloganul energie pentru viitor, Fundația Tinmar propune o viziune ambițioasă pentru România, prin care să dea înapoi comunității energie, prin programele de implicare și activitățile derulate.

Astfel, fundația va derula programe în trei direcții esențiale: sporturile de masă, dezvoltarea sustenabilă a orașelor și formarea liderilor de mâine.

Programele dedicate sporturilor de masă includ proiectele care susțin românii să facă mai mult sport și care promovează importanța mișcării în rândul copiilor și tinerilor, cu focus pe sporturi de masă ca fotbalul, atletismul, înotul, ciclismul și triatlonul.

În ceea ce privește dezvoltarea sustenabilă a orașelor, Fundația Tinmar are ca obiectiv finanțarea, prin selecție deschisă, a acelor proiecte de infrastructură, mediu, reciclare, transport alternativ etc. care rezolvă probleme de mediu și de urbanitate din marile orașe.

Cea de-a treia direcție de activități a Fundației Tinmar include programe care ajută tinerii să se dezvolte în liderii de mâine ai comunităților. În spiritul acestui obiectiv, fundația finanțează, prin selecție deschisă, proiecte care contribuie la educația pentru științe, educația antreprenorială și de leadership.

“Tinmar, un antreprenoriat 100% românesc, clădit pe valori ca ambiție, calitate și responsabilitate, vrea să dea înapoi comunității energia esențială necesară unei dezvoltări sănătoase. Pentru noi asta înseamnă creșterea de lideri responsabili, investirea în educarea și formarea lor, sprijinirea proiectelor de mediu și locuire, dar și promovarea sportului ca un stil de viață, ceea ce ne propunem să facem cu ajutorul fundației pe care am înființat-o”, a declarat Claudia Marta, președinte Fundație Tinmar.

Tinmar este un antreprenoriat românesc solid, care a demonstrat în cei 15 ani de activitate că în România, cu dedicare, pasiune, ambiție și calitate, se poate construi un business credibil și de succes.

Compania a apărut pe piață în 2001, începând cu comercializarea produselor petroliere. În următorii ani, Tinmar și-a extins portofoliul, devenind pe rând și furnizor de energie electrică, de gaze naturale și producător de energie regenerabilă din panouri solare.

În 2009 a devenit prima companie românească listată la European Energy Exchange, iar din 2012 a intrat pe segmentul producătorilor de energie regenrabilă. Un an mai târziu a atins cifra record de 100.000 de tone de produse petroliere comercializate, iar din 2014 compania este liderul pe piața concurențială de energie.

Anul trecut, compania a atins cifra de 1.500 de clienți activi și și-a consolidat poziția în piață, în acord cu obiectivul ei cel mai mare: să devină cea mai bună companie de servicii moderne de utilități din regiune.

În plus, datorită strategiei financiare adoptate, dar și păstrării unui portofoliu stabil, a flexibilității față de client și a extinderii către noi piețe Tinmar a ajuns, în 2015, la o cifră de afaceri de 733 de milioane de euro, o creștere de 400% față de 2010.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Celebrează cu stil sezonul festiv cu ținutele de ocazie Marks & Spencer

  Începând cu petrecerea de Crăciun de la birou și terminând cu mesele delicioase în familie, Marks & Spencer ți-a pregătit selecția de outfituri perfecte pentru sezonul festiv! Indiferent d... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot