Kiehl’s România relansează masca Rare Earth cu implicarea artistului John Legend

„Made Better” prin care se implică în acțiuni de conștientizare privind protecția mediului. Odată cu această inițiativă, Kiehl’s, cu implicarea artistului John Legend, relansează masca #1 Rare Earth în varianta sustenabilă „Made Better”, donând 10.000 de lei din vânzările produsului către asociația ViitorPlus, cu scopul educării tinerilor în legătură cu protecția mediului.

Prin campania „Made Better” consumatorii sunt provocați să ajute lumea să devină un loc mai bun, să adopte un comportament sustenabil și să identifice acțiuni sustenabile răspunzând la întrebarea „Ce ai putea face pentru salvarea planetei în doar 10 minute?”, cele 10 minute fiind timpul de așteptare pentru ca masca Rare Earth să se usuce pe ten.

Pentru susținerea acestei inițiative, John Legend a declarat: „Dacă putem face o lume mai bună în doar 10 minute, imaginați-vă ce putem realiza în 10 zile, 10 luni sau chiar 10 ani.”

Noua mască Rare Earth by John Legend Ediție Limitată are caracteristicile formulei Rare Earth (preferata clienților Kiehl’s) și are la bază studii clinice care demonstrează diminuarea secreției de uleiuri de la suprafața pielii cu 46,7%.[1] Masca purifică intens tenul pentru a minimiza porii, pentru a rafina textura pielii și pentru a elimina excesul de sebum și impuritățile de la suprafață.

În sprijinul proiectului Kiehl’s Made Better™, ediția limitată include: argilă albă amazoniană provenită din comerț echitabil; eticheta produsă din reciclarea unor saci de cafea și deșeuri; un borcan fabricat din 30% plastic reciclat PCR; donații către asociații de mediu din întreaga lume obținute din comercializarea măștii.

Noul proiect se bazează pe efortul permanent al Kiehl’s în materie de sustenabilitate – prin formulă, ambalaj, producție, reciclare – dar și pe angajamentele filantropice pe care le susține, precum inițiativa realizată pentru asociația Viitor Plus, în care donează 10.000 de lei pentru programul ecOprovocarea, al cărui obiectiv este educarea tinerilor cu privire la protecția mediului.

Totodată, din 2015, odată cu lansarea primului magazin Kiehl’s în România, brandul derulează în toate cele 7 magazine ale sale din România campania „Reciclează și vei fi răsplătit” prin intermediul căreia consumatorii pot aduce în oricare magazin Kiehl’s ambalaje folosite ale produselor Kiehl’s pentru a fi reciclate. La cel puțin 3 ambalaje folosite, consumatorii sunt răsplătiți pentru acțiunea lor sustenabilă.

KIEHL`S  ȘI  ACTIVITĂȚILE SUSTENABILE

Ingrediente de origine naturală – Kiehl’s utilizează unele dintre cele mai eficace ingrediente din natură care ajută la crearea unor formule eficiente și totodată potrivite tuturor tipurilor de piele. Majoritatea produselor Kiehl’s au în formulă ingrediente de origine naturală*.

  • În prezent, 95% dintre formule conțin cel puțin un ingredient natural sau de origine naturală.
  • Până în 2020, Kiehl’s se angajează să includă cel puțin trei ingrediente naturale sau de origine naturală în cel puțin 98% dintre formule.

*Un ingredient este de origine naturală dacă își menține mai mult de 50% din structura moleculară după ce a fost extras dintr-o sursă naturală și prelucrată ulterior.

Surse sustenabile – Kiehl’s lucrează îndeaproape cu fermieri și producători pentru a obține ingredientele într-un mod cât mai benefic atât pentru comunitate, cât și pentru planetă.

  • În prezent, 36% dintre formule conțin cel puțin un ingredient provenit dintr-o sursă sustenabilă.
  • Până în 2020, Kiehl’s se angajează să includă cel puțin un ingredient provenit dintr-o sursă sustenabilă în cel puțin 50% dintre formule.

Proces de fabricație și ambalaje responsabile – Kiehl’s proiectează ambalajele produselor astfel încât să evite risipa. Sunt folosite pe cât de mult posibil materiale reciclate după consum.

  • Din anul 2005 și până în prezent, Kiehl’s a redus emisiile CO2 cu 85%, consumul de apă cu 21% și producerea de deșeuri cu 36%.
  • Până în 2020, Kiehl’s se angajează să reducă emisiile CO2, consumul de apă și producerea de deșeuri la fabrica din U.S. cu până la 60%.

DESPRE KIEHL`S 

Kiehl's a fost creat în New York, în cartierul East Village ca o farmacie tradițională. Experiența sa unică reprezintă un amestec de cunoștințe cosmetice, botanice, farmaceutice și medicale, care au evoluat și s-au dezvoltat de-a lungul timpului.

În România, Kiehl’s a deschis primul magazin în anul 2015, în prezent fiind reprezentat prin 7 magazine: trei în Bucuresti, unul în Cluj Napoca, unul în Iași, unul în Constanța și unul în Timișoara.

De-a lungul anilor, Kiehl’s a donat peste 15 milioane de dolari către cauze din întreaga lume, prioritatea principală fiind de a sprijini cauze filantropice pertinente, cum ar fi cercetarea SIDA, bunăstarea copiilor și a mediului înconjurător.

[1] *Based on results two hours after use vs. untreated skin


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot