Arta seducţiei de la YVES ROCHER

Pentru a întâmpina anotimpul iubirii aşa cum se cuvine, Yves Roches a lansat gama de produse Couleurs Nature, inspirată din natură, o gamă bogată ce conţine 29 de produse într-o explozie de peste 200 de nuanţe şi culori, îmbrăcată elegant  în haine noi, de primăvară.

Privire sublimă
 
Pentru o privire seducătoare, Couleurs Nature oferă o abundenţă de culori, efecte şi texturi, inspirate din mediul vegetal, ce pot fi asortate şi îmbinate după preferinţele fiecăreia dintre noi.
 
 
Fard de pleoape duo
 
O textură pudră ulta-fină în culori rezistente, pure cu efect mătăsos datorită extractului de siliciu şi bambus.
 
Preţ: 45 lei
 
 
 
 
 
Fard-cremă sidefat pentru pleoape
 
Voal sidefat pastel, rezistent 8 ore, cu o textură cremoasă, proaspătă şi plăcută pentru un efect sidefat şi o privire seducătoare.
 
Preţ: 45 lei
 
 
 
 
Rimel extra-volum
 
Îmbogăţit cu celuloză, gumă de salcâm, ceară de candelilla, extract de migdale şi de ovăz, are o textură generoasă, ideală pentru separarea genelor una câte una şi pentru o privire intensă şi spectaculoasă.
 
Preţ: 45 lei
  
 
 
Buze seducătoare
 
Couleurs Nature oferă fiecărei femei aspectul buzelor pe care şi-l doreşte: satinul mătăsos al petalelor, reflexele sclipitoare ale frunzelor sau aspectul mat, pudrat al staminelor.
 
 
 
Ruj cremos hidratant
 
Cu ulei de susan bio nutritiv, cu o textură fondantă şi hidratantă, oferă buzelor o acoperire impecabilă chiar de la prima aplicare şi le învăluie în nuanţe sublime, netede şi luminoase.
 
Preţ: 40 lei
 
 
 
 
 
Gloss cu efect de mărire a buzelor
 
Particulele vegetale extrase din proteinele de grâu acoperă micile riduri şi striaţii, oferind buzelor mai mult volum şi aspect vizibil mai neted.
 
Preţ: 50 lei
 
 
 
 
 
 
Lac de buze
 
Oferă buzelor acoperire intensă, ultra-strălucitoare. Îmbogăţit cu răşină de elemi, extrasă dintr-un arbore originar din Filipine, crează un film protector care se adaptează perfect buzelor, oferindu-le un aspect armonios.
 
Preţ: 50 lei
  
 
 
 
Ten perfect pentru fiecare chip
 
Indiferent de tipul şi pigmentul pielii, de gradul de acoperire şi efectul dorit, varietatea nuanţelor şi texturilor Couleurs Nature ne poate oferi tenul visat.
 
Fond de ten Zero defecte
 
Cu o textură fluidă care se aplică uşor şi îmbogăţit cu fitopigmenţi ce asigură rezistenţa, vei avea un ten uniform, fără defecte, timp de 14 ore.
 
Preţ: 65 lei
 
 
Fond de ten cremă
 
Asigură un ten luminos, catifelat, uniformizat, neted şi sublim şi conţine numai pigmenţi naturali. Chiar şi ambalajul său este fabricat din arbori special plantaţi.
 
Preţ: 55 lei
 
 
 
Pudră compactă
 
Textura fină şi mătăsoasă îmbogăţită cu extract de tărâţe din orez definitivează aspectul neted, catifelat şi luminos al chipului.
 
Preţ: 60 lei

 


Autor: L.I.

  1. apassione .....
    30-11--0001 00:00

    super ..... tu , cu arta ..... Seductiei eu , cu meniul .... Seductiei , hi, hi , hi ...


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot