Autobronzare progresivă de la Yves Rocher

Yves Rocher lansează autobronzantele pe bază de floare de Tiaré, un extract vegetal care acţionează ca un adevărat intensificator de luminozitate, pregăteşte pielea, o netezeşte şi o hidratează.

Este timpul să începi pregătirea pielii pentru a avea un broz frumos şi uniform pe toată durata verii. Foloseşte autobronzantele cu bronzare progresivă şi vei obţine fără mare efort, zi după zi, o piele hidratată şi bronzată.

Lapte hidratant pentru corp cu bronzare progresivă

Cu o textură fină şi un parfum delicat, se aplică foarte uşor, uniform pe tot corpul. Se spală bine mîinile după fiecare utilizare. Are avantajul că o doză mică de autobronzant este suficientă pentru un bronz delicat, uniform şi fără pete.

Preţ: Flacon 100 ml - 43 RON

Cremă hidratantă pentru ten cu bronzare progresivă

Aceasă cremă zilnică conţine o doză subtilă de activi autobronzanţi, oferind pielii un bronz delicat, progresiv, ce se intensifică pe parcursul aplicării, apoi se fixează.Are avantajul că fiind un produs hidratant, poate fi aplicat în fiecare dimineaţă, în locul cremei zilnice obişnuite.

Preţ: Tub 50 ml – 37 RON

Gel autobronzant strălucitor pentru ten şi corp

Folosind acest gel, pielea are un aspect bronzat, cu particule sidefate discrete, care evidenţiază luminozitatea bronzului.

Se aplică zilnic, până la obţinerea bronzului dorit (4 zile consecutiv maxim) apoi se reînnoieşte la fiecare 3 zile pentru menţinerea aspectului auriu.

Preţ: Flacon 150 ml – 53 RON

Cremă autobronzantă pentru picioare

Textura sa sidefată oferă picioarelor un aspect bronzat natural, de vară, în doar 15 minute! Se aplică zilniczilnic, până la obţinerea bronzului dorit (4 zile consecutiv maxim) apoi se reînnoieşte la fiecare 3 zile pentru menţinerea aspectului auriu.

Preţ: Tub 75 ml – 38 RON

Spray autobronzant pentru corp

Graţie vaporizatorului său cu multiple poziţii, este uşor de aplicat şi acoperă toate zonele, obţinând un bronz uniform, în doar o oră!

Se aplică zilnic, până la obţinerea bronzului dorit (4 zile consecutiv maxim) apoi se reînnoieşte la fiecare 3 zile pentru menţinerea aspectului auriu.

Se spală bine mâinile după fiecare utilizare.

Preţ: Flacon 150 ml – 47RON 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot