CannaCell® de la Andalou Naturals pe bază de celule stem din cânepă

Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă și promotor al frumuseții prin cosmetice naturale, își extinde portofoliul cu o nouă gamă: CannaCell® de la Andalou Naturals, cu celule stem din cânepă, ingrediente inovatoare în industria frumuseții. Antioxidanții din complexul de celule stem din cânepă, CannaCell®, ajută la combaterea efectelor radicalilor liberi și a poluării asupra pielii și la încetinirea procesului de îmbătrânire prematură.

Cosmeticele din gama CannaCell® sunt dedicate îngrijirii tuturor tipurilor de piele și se disting prin formule complexe cu ingrediente naturale, fiind certificate Non-GMO (nemodificate gene-tic), Gluten free (fără gluten) și Cruelty free (nu sunt testate pe animale). Ingredientele din compoziția produselor sunt de origine vegetală și sunt caracterizate prin lipsa compușilor chimici nocivi precum ftalați, sulfați, siliconați sau parabeni.

De asemenea, celulele stem din cânepă prezente în gama CannaCell® sunt lipsite de compuși cu proprietăți psihogene precum Cannabidiol (CBD) sau Tetrahidrocanabinol (THC).

Gama CannaCell® de la Andalou Naturals comercializată de Secom® în România cuprinde 9 produse de îngrijire a tenului și a corpului: CannaCell® Cleansing foam - spumă de curățare nutritivă, CannaCell® hydrating toner - loțiune tonică hidratantă, CannaCell® X.Foliate Scrub - cremă exfoliantă cu acțiune blândă, CannaCell® D.Puff Eye Cream - cremă revitalizantă pentru ochi obosiți, CannaCell® Happy Day Cream și CannaCell® Dreamy night cream – respectiv cremă hidratantă de zi și de noapte, CannaCell® D.Tox Mask - mască pentru detoxifierea tenului, CannaCell® Sun Buddy SPF 30 - loțiune de zi cu factor de protecție solară 30 și CannaCell® Botanical Skin Care Get Started Kit care conține 5 mini produse esentiale pentru ritualul zilnic de îngrijire a tenului, fiind ideal în călătorii.

Noile cosmetice naturale CannaCell® sunt disponibile în magazinele Secom® din țară https://www.secom.ro/magazine sau pot fi comandate direct pe site-ul oficial www.secom.ro.  


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot