Careless Beauty România, câștigătoare la Concursul “La Fabbrica Nel Paesaggio”

Careless Beauty România, companie românească ce promovează cosmetica integral organică, prin 0% substanţe de sinteză, a câștigat în Italia, premiul “Europa” în cadrul ediției a X-a a Concursului “La Fabbrica Nel Paesaggio”. 

Concursul a avut loc pe 12 octombrie 2019, în Foligno, fiind dedicat oamenilor de afaceri, administrațiilor și instituțiilor care dezvoltă proiecte orientate către protecția mediului și care sunt foarte atente la impactul asupra mediului înconjurător. 

Începând cu anul 2015, concursul “La Fabbrica Nel Paesaggio” se afla sub egida Federației Europene a Asociațiilor și Cluburilor pentru UNESCO (FEACU). Cu această ocazie a fost propusă și o secțiune internatională, unde se acordă premiul “EUROPA”.  

Participanții au fost nominalizați de cluburile pentru UNESCO, Alumnus Club pentru UNESCO, (Președinte dr. Daniela Popescu, expert Comisia Națională a României pentru UNESCO), propunând pentru anul 2019, din partea României, brand-ul de cosmetice naturale Careless Beauty România.

Careless Beauty România a câștigat premiul “Europa” pentru tradiția în îngrijirea pură și naturală a pielii care utilizează materiale vegetale provenite din flora României, fără implicarea substanțelor de sinteză; pentru protejarea mediului înconjurător, utilizarea de materiale sustenabile în procesul de fabricație și pentru promovarea agriculturii regenerabile. 

Suntem recunoscători și onorați să primim acest premiu special oferit de un juriu internațional de prestigiu. Premiul Europa este o recunoaștere nu doar a dezideratului nostru, acela de a păstra puritatea naturii în toate gamele noastre, dar și a calității muncii noastre. Să reproduci natura într-un laborator, cu atenție și grijă față de mediul înconjurător presupune o înțelegere holistică a fiecărui procedeu în parte. 

Fiecare produs Careless Beauty este rezultatul unei ample cercetări științifice asupra diferitelor specii de plante din pădurile Dobrogei, ce, culese la momentul optim, și-au confirmat potențialul benefic în tratarea diferitelor afecțiuni” a declarat Elena Oancea, fondator Careless Beauty.

Concursul, care s-a aflat anul acesta sub patronajul Parlamentului European si al  Comisiei Nationale Italienepentru UNESCO, a urmărit anumite criteriile de evaluare conform Convenției Europene asupra Peisajului din 2000 precum: calitatea intervenției raportată la armonia cu mediul natural, istoric și cultural, recunoașteri de bună practică (certificate de calitate, evaluări ale consumatorilor), respectarea temei concursului (materialeleși tehnologiile utilizate, impactul ambiental și amprenta ecologică în utilizare, reciclare și recuperare), dezvoltarea durabilă a teritoriului (politica de dezvoltare, nivelul de implicare al cetățenilor, contribuția la îmbogățire a peisajului, calități sociale, economice și culturale sustenabile). 

Despre Careless Beauty

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piaţa românească, brandul a fost înfiinţată de Elena Oancea – fondator, chimist, estetician, şi de Ioana Adina Oancea – farmacist, estetician, si este in continuare o afacere de familie. Mai mult, Careless Beauty este singurul brand românesc brevetat de cosmetică organică şi deţine până în prezent patru brevete de invenţie. 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot