Careless Beauty România, câștigătoare la Concursul “La Fabbrica Nel Paesaggio”

Careless Beauty România, companie românească ce promovează cosmetica integral organică, prin 0% substanţe de sinteză, a câștigat în Italia, premiul “Europa” în cadrul ediției a X-a a Concursului “La Fabbrica Nel Paesaggio”. 

Concursul a avut loc pe 12 octombrie 2019, în Foligno, fiind dedicat oamenilor de afaceri, administrațiilor și instituțiilor care dezvoltă proiecte orientate către protecția mediului și care sunt foarte atente la impactul asupra mediului înconjurător. 

Începând cu anul 2015, concursul “La Fabbrica Nel Paesaggio” se afla sub egida Federației Europene a Asociațiilor și Cluburilor pentru UNESCO (FEACU). Cu această ocazie a fost propusă și o secțiune internatională, unde se acordă premiul “EUROPA”.  

Participanții au fost nominalizați de cluburile pentru UNESCO, Alumnus Club pentru UNESCO, (Președinte dr. Daniela Popescu, expert Comisia Națională a României pentru UNESCO), propunând pentru anul 2019, din partea României, brand-ul de cosmetice naturale Careless Beauty România.

Careless Beauty România a câștigat premiul “Europa” pentru tradiția în îngrijirea pură și naturală a pielii care utilizează materiale vegetale provenite din flora României, fără implicarea substanțelor de sinteză; pentru protejarea mediului înconjurător, utilizarea de materiale sustenabile în procesul de fabricație și pentru promovarea agriculturii regenerabile. 

Suntem recunoscători și onorați să primim acest premiu special oferit de un juriu internațional de prestigiu. Premiul Europa este o recunoaștere nu doar a dezideratului nostru, acela de a păstra puritatea naturii în toate gamele noastre, dar și a calității muncii noastre. Să reproduci natura într-un laborator, cu atenție și grijă față de mediul înconjurător presupune o înțelegere holistică a fiecărui procedeu în parte. 

Fiecare produs Careless Beauty este rezultatul unei ample cercetări științifice asupra diferitelor specii de plante din pădurile Dobrogei, ce, culese la momentul optim, și-au confirmat potențialul benefic în tratarea diferitelor afecțiuni” a declarat Elena Oancea, fondator Careless Beauty.

Concursul, care s-a aflat anul acesta sub patronajul Parlamentului European si al  Comisiei Nationale Italienepentru UNESCO, a urmărit anumite criteriile de evaluare conform Convenției Europene asupra Peisajului din 2000 precum: calitatea intervenției raportată la armonia cu mediul natural, istoric și cultural, recunoașteri de bună practică (certificate de calitate, evaluări ale consumatorilor), respectarea temei concursului (materialeleși tehnologiile utilizate, impactul ambiental și amprenta ecologică în utilizare, reciclare și recuperare), dezvoltarea durabilă a teritoriului (politica de dezvoltare, nivelul de implicare al cetățenilor, contribuția la îmbogățire a peisajului, calități sociale, economice și culturale sustenabile). 

Despre Careless Beauty

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piaţa românească, brandul a fost înfiinţată de Elena Oancea – fondator, chimist, estetician, şi de Ioana Adina Oancea – farmacist, estetician, si este in continuare o afacere de familie. Mai mult, Careless Beauty este singurul brand românesc brevetat de cosmetică organică şi deţine până în prezent patru brevete de invenţie. 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ziua de Valentine's Day

Eu nu mă omor după Valentine’s Day. Nu mi-a plăcut nici la început când, euforici, am importat această zi festivă, nu-mi place prea mult nici acum, când ea a devenit recunoscută şi implementată. ... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot