David Beckham lansează noul parfum, BOLD INSTINCT

Bold Instinct este cea mai recentă lansare din colecția David Beckham Fragrance, marcând o nouă eră – 15 ani de la lansarea Instinct, parfumul care îi poartă semnătura. Este un parfum special creat pentru bărbați, pe care îi îndeamnă să fie mereu sinceri și să facă cele mai bune decizii pentru ei înșiși, indiferent de ce ar putea crede ceilalți.

Când am făcut o alegere, întotdeauna am crezut în ea. Pentru că alegerea corectă este mereu cea care e potrivită pentru tine”, susține David Beckham.

Bold Instinct a luat naștere în urma colaborării cu faimosul parfumier Jean-Cristophe Herault, din dorința de a crea o esență ce emană siguranță și hotărâre. Bold Instinct este pe cât de puternic, pe atât de elegant, reușind să combine armonios un amestec rafinat de accente lemnoase și condimentate.

Parfumul se deschide cu un buchet proaspăt de note suculente de ananas și extract de laur, într-un echilibru îndrăzneț cu acordurile de turbă. Spre bază, esența dezvăluie căldura delicată a notelor de scorțișoară și cuișoare, delicat acompaniate de nuanțe dulci de cardamom, reușind să creeze o simfonie de condimente aromatice.

Tonurile persistente de chihlimbar și mosc prind viață la atingerea accentelor intense de patchouli, oferindu-i esenței un caracter puternic masculin. Îngrijit și încrezător, Bold Instinct este o reflecție a bărbatului care știe ce vrea și trăiește după propriile reguli.

Designul și ambalajul parfumului Bold Instinct integrează conceptul inițial și emană aceeași îndrăzneală caracteristică lui David Beckham. Cromatica inspiră masculinitate și încredere, printr-o combinație rafinată de negru și accente sofisticate de arămiu.

Sticla deosebită, ușor opacă, îmbrăcată într-un strat de lac negru este completată de un capac elegant, cu închidere magnetică. Cutia prezintă un model contrastant în nuanțe de gri și arămiu, a cărui textură reliefată îi oferă o identitate masculină de excepție.ansarea parfumului Bold Instinct este inspirată din valorile lui David Beckham și din scopul pe care și-a construit brandul de parfumuri – promisiunea de a-ți asculta intuiția și de a face alegeri îndrăznețe, potrivite pentru tine.

David Beckham recunoaște: „De-a lungul vieții și în cariera mea, am încercat să iau deciziile bune pentru mine. Sincer să fiu, nu toată lumea mi-a susținut alegerile, dar nu asta contează. Important este că le-am susținut eu, la fiecare pas”.

Un concept folosit în premieră, campania de lansare a parfumului Bold Instinct se concentrează pe ideea de autoportret, ca o metaforă pentru preluarea controlului asupra propriei identități.

Fotograful Jack Davidson îi cedează puterea lui David Beckham, lăsându-l pe el să aleagă felul în care este fotografiat. A rezultat de aici o serie impresionantă de autoportrete și filmări în alb-negru, care-l surprind pe David Beckham alături de trei bărbați curajoși, o inspirație pentru oricine își dorește să-și croiască propria cale în viață.

Alături de David Beckham, se află modelul Leo Jonah, care nu a lăsat albinismul să stea în calea carierei sale din industria modei. Vizibilitatea a fost cea mai importantă alegere pe care a făcut-o.

Nu mai era nimeni în mass media cu o înfățișare similară și nici nu a crescut în preajma unor exemple cu care să se identifice, dar a decis: „Vreau să devin eu asta pentru generațiile viitoare”.

I se alătură lui și Jamie MacDonald, care a luat hotărârea curajoasă de a renunța la cariera din domeniul bancar pentru a se lansa pe scena stand-up comedy-ului, în ciuda sfaturilor primite și a faptului că își pierduse complet vederea. Jamie a simțit că cel mai bine pentru el ar fi să-și urmeze pasiunea și să nu-și găsească o scuză în afecțiunea de care suferă.

„În stand-up, nu ești perceput drept un orb căruia i se mai acordă o mică șansă. Când faci o sală întreagă să râdă, atunci îți dai seama că a fost alegerea corectă”, povestește Jamie.

Și în cele din urmă, îl regăsim pe Lewis Cope, care provine dintr-o familie cu opt frați și cinci surori, toți cu o înclinație către box.

„E fascinant în multe feluri, dar e greu să-ți definești individualitatea într-un asemenea context. Boxul nu prea era pentru mine, eu îmi doream să dansez”.

A decis să-și creioneze propriul drum la vârsta de 11 ani, când a devenit dansator profesionist și s-a mutat singur la Londra. Niciun membru din familia sa nu mai practicase dansul, dar atunci când a urcat prima dată pe scenă, a știut că este decizia potrivită pentru el.

Prețuri recomandate:

• DAVID BECKHAM BOLD INSTINCT EDT 30ml59,99 lei

• DAVID BECKHAM BOLD INSTINCTEDT 50ml89,99 lei

• DAVID BECKHAM BOLD INSTINCTDNS 75ml29,99 lei

• DAVID BECKHAM BOLD INSTINCTDEO 150ml21,99 lei


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Primăvara vine cu arome fresh și parfumuri florale

Odată cu venirea primăverii, parfumurile ne trezesc simţurile și dincolo de contribuția lor la imaginea personală, în plan mai profund, te poți conecta cu miresmele și gingășia naturii, te poț... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot