Descoperă noua colecție festivă de Crăciun de la SABON!

Anul acesta, sezonul sărbătorilor de iarnă are sclipiri de aur, iar cadourile devin adevărate comori pentru trup și suflet. Pentru că Sabon înseamnă magie, noua colecție pentru Crăciun vine într-o ediție limitată de produse elegante și festiv ambalate, cu un design strălucitor, special creat pentru a atinge orice inimă.

Shiny Spice - Povestea din spatele noii arome de sărbătoare

Ca în fiecare an, calendarul de sărbători este plin cu petreceri la birou, mese cu cei dragi sau ieșiri cu prietenii, iar tu, ca de obicei, trebuie să strălucești. Ajutorul tău? Shiny Spice, noua aromă de la Sabon!

Special concepută pentru tine, această colecție limitată de Crăciun, își dezvăluie misterul și feminitatea prin jocuri de lumină și nuanțe olfactive.

Ce o face diferită? Notele de vârf sclipesc de prospețimea citricelor și sunt urmate de un amestec multifațetat de esențe de flori prețioase. Povestea se încheie fericit cu notele de bază, calde și trainice, ce contopesc cu măiestrie de artist aromele calde, lemnoase, cu dulceața seducătoare a vaniliei.

Deschide cutiile cu minuni și oferă-ți clipe de inegalabil răsfăț. De la petrecerile exuberante cu prietenii și până la cele mai tandre momente de familie, SABON îți este alături, presărând praf de stele, pentru ca tu să aduni în suflet cele mai prețioase amintiri.

Produse în ediție limitată

În exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON lansează produsele sale cele mai vândute, acum cu un design special, în ediție limitată.

Exfoliantul de corp, Loțiunea de Corp, Ulei de duș, Unt de mâini, Bulgăre Mineral, Săpun Solid, Aromă de cameră, Lumânare parfumată, Odorizant pentru mașină, gentuțe pentru cosmetice, descoperă-le pe www.sabon.ro.

Lucrarea Lunii Noiembrie – Sabon by Aurel Tar

Inspirată de Shower Oil, lucrarea lui Aurel Tar inspiră autenticitatea și eleganța numită Sabon. Tehnica de lucru abordată este: nisip fixat și acrilic iar maniera de lucru este mai degrabă apropiată tehnicilor de zidărie, prin folosirea gletierei, un limbaj (pictural) aspru transpus într-o formă elegantă ce se identifică în primul rând, cu personalitatea fiecărui sentiment.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot