Farmec anunţă două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee, ca urmare a cercetărilor continue privind cauzele și tratarea probematicii tenului acneic. În portofoliul producătorului clujean sunt nou introduse Fluidul purifiant și Bulinele autoadezive antiacnee.

Relansată cu 6 produse în iunie 2017 și extinsă cu fiolele antiacnee în ianuarie 2019, gama Gerovital Stop Acnee cuprinde în prezent 9 produse complementare, ce asigură un program complet de tratament, acoperind toate nevoile tenului acneic.

Succesul  gamei Gerovital Stop Acnee încă de la lansare, precum și feedback-ul pozitiv primit de la consumatori pentru extinderile de linie din ultimii doi ani, ne-au determinat să investim în dezvoltarea unor produse noi pentru portofoliul Farmec. Cu acestea, dorim să ne consolidăm poziția în categoria anti-acnee și, în funcție de cum vor fi primite pe piață, să venim în întampinarea nevoilor consumatorulor care se confruntă cu astfel de probleme, îndeosebi pentru generația tânără”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.

Fluidul purifiant Gerovital Stop Acnee asigură protecția tenului acneic sau cu tendință acneică împotriva proliferării microorganismelor și a declanșării procesului inflamator, împotriva dezvoltării excesului de sebum, apariției deshidratării, precum și împotriva persistenței petelor pigmentare postacneice. Fluidul poate fi folosit pentru întreținere zilnică, atât individual, pentru cazurile mai ușoare, cât și ca parte a tratamentului complet Gerovital Stop Acnee pentru cazurile mai severe, având scop curativ, dar și preventiv. Se aplică dimineața și seara, evitându-se zona ochilor. În cadrul tratamentului, se aplică după curățarea în prealabil a tenului cu Gelul Spumant Purifiant.

Bulinele autoadezive antiacnee camuflează și estompează imperfecțiunile specifice pielii acneice, precum coșurile sau semnele post-acnee, având în același timp rol de protecție împotriva prafului și a impurităților. Pentru o eficacitate de durată, pielea se curăță bine, după care se respectă instrucțiunile de aplicare: se deprinde bulina de pe suportul transparent folosind aplicatorul și se aplică pe zona afectată pentru minimum 6 - maximum 12 ore. Fiecare bucată poate fi folosită o singură dată și poate fi utilizată inclusiv în timpul somnului, pentru a reduce sau estompa inflamația. În fiecare cutie sunt disponibile 23 de buline transparente și 7 cu modele nostime, pentru a corespunde stării de spirit a consumatorului.

Cu o eficacitate demonstrată sub control dermatologic, produsele Gerovital Stop Acnee au la bază ingrediente active, precum acid salicilic, Sebaryl, Silica Silylate, acid glicolic și Soothex, cunoscute pentru eficacitatea în combaterea acneei.

Gama Gerovital Stop Acnee asigură un program complet de tratament, acțiunea produselor fiind complementară. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe fața produselor: 1 – curățare/purificare: Gelul spumant purifiant, Masca film purificatoare, Fluidul purifiant şi benzile de curăţare pentru puncte negre; 2 – acțiune/tratare: Crema-gel sebum control, Crema ultra-activă și Fiolele antiacnee; 3 – mascare/camuflare: Crema CC matifiantă și Bulinele autoadezive antiacnee.

Fluidul purifiant şi Bulinele autoadezive antiacnee pot fi achiziţionate din supermarketuri, hipermarketuri și magazinele de profil din țară, din farmacii, din magazinele de brand Gerovital, precum și din magazinul deschis prin sistem de franciză din Bacău. De asemenea, produsele din gama Gerovital Stop Acnee pot fi comandate şi online, pe www.farmec.ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Cadouri parfumate de Crăciun de la Notino

Decembrie este luna cadourilor, așa că daca vrei să dăruiești persoanelor dragi ceva cu adevărat spectaculos, Notino vine cu idei de cadouri minunate ce nu vor da greș pentru că sunt concepute pentru ... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot