Farmec anunţă două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee, ca urmare a cercetărilor continue privind cauzele și tratarea probematicii tenului acneic. În portofoliul producătorului clujean sunt nou introduse Fluidul purifiant și Bulinele autoadezive antiacnee.

Relansată cu 6 produse în iunie 2017 și extinsă cu fiolele antiacnee în ianuarie 2019, gama Gerovital Stop Acnee cuprinde în prezent 9 produse complementare, ce asigură un program complet de tratament, acoperind toate nevoile tenului acneic.

Succesul  gamei Gerovital Stop Acnee încă de la lansare, precum și feedback-ul pozitiv primit de la consumatori pentru extinderile de linie din ultimii doi ani, ne-au determinat să investim în dezvoltarea unor produse noi pentru portofoliul Farmec. Cu acestea, dorim să ne consolidăm poziția în categoria anti-acnee și, în funcție de cum vor fi primite pe piață, să venim în întampinarea nevoilor consumatorulor care se confruntă cu astfel de probleme, îndeosebi pentru generația tânără”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.

Fluidul purifiant Gerovital Stop Acnee asigură protecția tenului acneic sau cu tendință acneică împotriva proliferării microorganismelor și a declanșării procesului inflamator, împotriva dezvoltării excesului de sebum, apariției deshidratării, precum și împotriva persistenței petelor pigmentare postacneice. Fluidul poate fi folosit pentru întreținere zilnică, atât individual, pentru cazurile mai ușoare, cât și ca parte a tratamentului complet Gerovital Stop Acnee pentru cazurile mai severe, având scop curativ, dar și preventiv. Se aplică dimineața și seara, evitându-se zona ochilor. În cadrul tratamentului, se aplică după curățarea în prealabil a tenului cu Gelul Spumant Purifiant.

Bulinele autoadezive antiacnee camuflează și estompează imperfecțiunile specifice pielii acneice, precum coșurile sau semnele post-acnee, având în același timp rol de protecție împotriva prafului și a impurităților. Pentru o eficacitate de durată, pielea se curăță bine, după care se respectă instrucțiunile de aplicare: se deprinde bulina de pe suportul transparent folosind aplicatorul și se aplică pe zona afectată pentru minimum 6 - maximum 12 ore. Fiecare bucată poate fi folosită o singură dată și poate fi utilizată inclusiv în timpul somnului, pentru a reduce sau estompa inflamația. În fiecare cutie sunt disponibile 23 de buline transparente și 7 cu modele nostime, pentru a corespunde stării de spirit a consumatorului.

Cu o eficacitate demonstrată sub control dermatologic, produsele Gerovital Stop Acnee au la bază ingrediente active, precum acid salicilic, Sebaryl, Silica Silylate, acid glicolic și Soothex, cunoscute pentru eficacitatea în combaterea acneei.

Gama Gerovital Stop Acnee asigură un program complet de tratament, acțiunea produselor fiind complementară. Ordinea etapelor de utilizare este sugerată prin cifrele de pe fața produselor: 1 – curățare/purificare: Gelul spumant purifiant, Masca film purificatoare, Fluidul purifiant şi benzile de curăţare pentru puncte negre; 2 – acțiune/tratare: Crema-gel sebum control, Crema ultra-activă și Fiolele antiacnee; 3 – mascare/camuflare: Crema CC matifiantă și Bulinele autoadezive antiacnee.

Fluidul purifiant şi Bulinele autoadezive antiacnee pot fi achiziţionate din supermarketuri, hipermarketuri și magazinele de profil din țară, din farmacii, din magazinele de brand Gerovital, precum și din magazinul deschis prin sistem de franciză din Bacău. De asemenea, produsele din gama Gerovital Stop Acnee pot fi comandate şi online, pe www.farmec.ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot