Gama „Tradition de Hammam” de la Yves Rocher

Uleiul de Argan din Maroc şi binefacerile sale nu sunt foarte cunoscute la noi, dar este ştiut de secole sub numele de „aurul lichid din Maroc”. Femeile marocane sunt familiarizate cu toate beneficiile acestui ingredient, 100% organic, păzit cu înverşunare şi folosit de secole de către ele.

Pe bază de ulei de argan, Yves Rocher a proiectat gama de Tradition de Hammam, combinând uleiul de argan şi cel de măsline, cu un parfum ameţitor de soare, fructe, iasomie şi trandafir, oferind corpului îngrijire, infinită relaxare şi un parfum delicat.
 
 
Elixir pentru masaj oriental
pe bază de ulei esenţial bio de trandafir
 
Un ulei oriental cu parfum de ambră pentru un masaj complet asupra corpului. Îmbogăţit cu ulei esenţial de trandafir biologic, oferă pielii frumuseţe şi delicateţe prin comorile sale ascunse.
 
Flacon 100 ml – Preţ: 89 RON
 
 
Mască pentru ten şi păr pe bază de
argilă marocană
 
Ghassoul («bază de curăţare») este argila marocană delicată şi ultra purificatoare care oferă strălucire tenului obosit şi părului. Se aplică prin masaj delicat de 1-2 ori în fiecare săptămână, în strat dens, la nivelul tenului şi pe părul umed. După 5 minute de acţiune, se clăteşte cu apă călduţă.
 
Tub 100 ml – Preţ: 59 RON
 
Săpun cu note orientale
pe bază de ulei de măsline
 
Acest săpun oriental asociază proprietăţile binefăcătoare hrănitoare ale uleiului de argan biologic din Maroc şi ale uleiului de măsline. Utilizat zilnic în timpul duşului, acest săpun oferă catifelare pielii şi curăţare perfectă. Parfumul său delicat vă învăluie pentru un moment de revigorare infinită.
 
Săpun 150 g - Preţ: 35 RON
 
Gomaj oriental
pe bază de sâmburi de argan
 
Gomajul oriental asociază uleiul de argan bio şi delicateţea argilei marocane cu puterea de exfoliere intensă a pudrei obţinută din sâmburii de argan. Aplicaţi textura sa pe întregul corp prin apăsare şi apoi clătiţi cu apă din abundenţă. Veţi redescoperi o piele catifelată, magnifică, în acorduri parfumate orientale.

Cutie 150 ml – Preţ: 79 RON
 
 
 
Balsam hrănitor de argan
pe bază de ulei esenţial bio din floare de portocal
 
Învăluiţi-vă şi savuraţi textura extrem de onctuoasă a Balsamului hrănitor cu ulei de argan. În timpul aplicării acestuia, parfumul delicios al florii de portocal vă relaxează intens, oferindu-i corpului destindere, nutriţie şi strălucire. Se utilizează în fiecare zi, dimineaţa şi seara.
 
Cutie 150 ml – Preţ: 79 RON

 

 


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Noi ținute Femme Luxe

Dragilor, pentru că prietenii de la Femme Luxe îmi propun noi și noi produse, vreau să vă mai prezint patru ținute, potrivite pentru orice vârstă.

► Black Cargo Slim Fit Trouser

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot