Gerovital Plant - „Cel mai bun produs nou” în categoria produselor de îngrjire personală la Gala Premiilor Piaţa 2019

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, obține pentru al treilea an consecutiv unul dintre cele mai importante titluri din cadrul Galei Premiilor Piața, competiția anuală a industriei bunurilor de larg consum. Gama Gerovital Plant, modernizată în iulie 2019, a obținut titlul de „Cel mai bun produs nou” în categoria produse de îngrijire personală.

În cadrul celei de-a XIV-a ediţii a Premiilor Piaţa, Farmec s-a numărat printre cele 35 de companii premiate, fiind desemnat câştigător în urma voturilor exprimate de trei categorii de electori – retaileri, directori de vânzări şi directori de marketing. Și-au exprimat alegerea 717 de comercianți tradiționali, dintre care 500 comercianţi independenţi, 14 manageri de achiziţii din Top 20 retaileri, 45 de directori de vânzări din Top 100 companii furnizoare şi 37 de directori de marketing sau CSR.

Distincţia acordată continuă seria de premii obţinută de Gerovital în cadrul Galei Premiilor Piața: Gerovital H3 Hyaluron C a fost desemnat „Cel mai bun produs nou” din 2018, iar în 2017 brandul a fost premiat la aceași categorie  mulțumită  gamei Gerovital Geluri de duș.

Ne bucurăm să constatăm că interesul pentru produsele noastre este pe un continuu trend ascendent, acest premiu fiind dovadă că Gerovital rămâne o parte activă din viețile a generații întregi de români. Suntem onorați să fim și anul acesta una dintre companiile câștigătoare într-o competiție în care sunt analizate criterii precum inovația, eficienţa, creativitatea ș.a. de către profesioniști. Aprecierea și încrederea oferită este cea mai bună validare a calității și performanței gamei Gerovital Plant, mai ales că este o gamă de tradiție, cu o istorie de peste 30 de ani pe piața locală. Vom continua să ducem la un nou nivel producția românească de cosmetice și să ne autodepășim în fiecare zi”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.  

Gama Gerovital Plant are până la 98% ingrediente de origine naturală, care protejează microbiomul pielii și oferă beneficii multiple pentru tenul normal și mixt. Linia a fost relansată pe segmentul cosmeticelor naturale cu 9 produse,  disponibile într-o paletă variată de formulări și ambalaje, printre care creme, fiole și apă micelară.

Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiome (un extract standardizat din radacină de Brusture) și un complex natural de plante din flora locală, care diminuează reactivitatea pielii și procesele inflamatorii și au ca rol protejarea Microbiomului, este inovația adusă de noua gamă Gerovital Plant. Fiecare produs din gamă are beneficii distincte asupra tenului: hidratare, antirid, nutriție, protecție, energizare, demachiere, purificare, oxigenare și revitalizare.

Noul premiu se alătură celorlalte titluri importante câștigate în acest an, printre care se numără titlul de Superbrand 2019 şi Cel mai puternic brand românesc.”

 

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania   

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site şi magazin online: www.farmec.ro.


Autor: BoncafeStyle



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot