J'ADORE, parfumul iubirii


Un parfum creează emoţii, dezgroapă amintiri, răscoleşte senzaţii!
 
... şi tot ce fusese între ei, şi toate zâmbetele şi îmbrăţişările şi râsul şi plânsul şi primăverile şi verile solare şi toamnele târzii şi iernile îngheţate şi obosite ... se stingeau încet şi piereau în iluzia unei relaţii trecute de vraja pasiunii... ea vroia totul sau nimic! El nu îşi mai amintea ce o făcea să râdă şi să sclipească. 
 
O picătură le aminti de vraja dintre ei, le aminti că în fapt se adorau, le aminti de magnoliile din Grădina Botanică, de potecuţa pietruită şi secretele ei.
 
Un parfum reuşea să îi unească, să le amintească să trăiască povestea promisă… J'Adore nu mai era numai parfumul ei, era parfumul lor, era parfumul pasiunii dintre ei, era confidentul lor!
 
J'Adore L'Eau, parfumul feminităţii
 
Pentru Christian Dior, tema prospeţimii ocupă un loc aparte în parfumurile sale, o prospeţime sofisticată pe care o va expune în toate creaţiile sale parfumate.
 
J'adore... este un univers în care ne putem plimba, pe care îl putem explora la nesfârşit… Un buchet floral care invită, incită la gânduri creatoare ... şi pentru care s-a inventat J'Adore L'Eau, mai proaspăt, mai luminos, subtil şi elegant, un parfum în care se regăseşte rafinamentul esenţelor florilor: Magnolia care îşi oferă notele sale citrice şi florale, Ylang-Ylang-ul îşi revelă aura şi compoziţia să aromată, iar Néroli cu aroma să florală, alături de Bergamota din Calabria semnează împreună tradiţia apelor de colonie ale parfumeriei de lux.
 
Imagine a acestei plenitudini senzoriale, Charlize Theron îmbină sofisticarea şi prospeţimea... Ea oferă imaginea unei frumuseţi liniştite... O invitaţie la armonie... Eliberată de artificii, de coduri şi de convenţii, ea reinventează luxul care devine arta de a fi, de a se regăsi.
 
În absolută autenticitate, ea îşi doreşte emoţii reale, senzaţii complete, o simplitate originală.
 
Cu L’Eau J'adore, se creează simplitatea gestului de a te parfuma. Pentru a te simţi bine. Pentru a-ţi simţi feminitatea.
 
Sublimarea corpului cu J'adore
 
Insinuând un ritual de frumuseţe privilegiat, cu mişcări senzuale, L'Huile Sèche Satinée J'adore acoperă imediat corpul într-un voal protector nutritiv şi îl învăluie în notele sale delicioase. Combinând proprietăţile hidratante ale uleiului de prune cu efectele relaxante ale uleiului esenţial de Ylang-Ylang,el catifelează şi satinează pielea. Senzaţia de delicateţe e imediată.
 
Parfum Cheveux J’adore, uşor şi senzual, îmbogăţit cu ulei esenţial de Ylang-Ylang ce are calităţi de protecţie şi regenerare, sublimează părul. Aerat şi fluid, se difuzează delicat. Strălucirea şi frumuseţea părului sunt scoase în evidenţă, iar prospeţimea e păstrată. Notele luminoase ale buchetului mitic J'adore formează o aură ultra- rafinată în jurul părului.

 


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot