J'ADORE, parfumul iubirii


Un parfum creează emoţii, dezgroapă amintiri, răscoleşte senzaţii!
 
... şi tot ce fusese între ei, şi toate zâmbetele şi îmbrăţişările şi râsul şi plânsul şi primăverile şi verile solare şi toamnele târzii şi iernile îngheţate şi obosite ... se stingeau încet şi piereau în iluzia unei relaţii trecute de vraja pasiunii... ea vroia totul sau nimic! El nu îşi mai amintea ce o făcea să râdă şi să sclipească. 
 
O picătură le aminti de vraja dintre ei, le aminti că în fapt se adorau, le aminti de magnoliile din Grădina Botanică, de potecuţa pietruită şi secretele ei.
 
Un parfum reuşea să îi unească, să le amintească să trăiască povestea promisă… J'Adore nu mai era numai parfumul ei, era parfumul lor, era parfumul pasiunii dintre ei, era confidentul lor!
 
J'Adore L'Eau, parfumul feminităţii
 
Pentru Christian Dior, tema prospeţimii ocupă un loc aparte în parfumurile sale, o prospeţime sofisticată pe care o va expune în toate creaţiile sale parfumate.
 
J'adore... este un univers în care ne putem plimba, pe care îl putem explora la nesfârşit… Un buchet floral care invită, incită la gânduri creatoare ... şi pentru care s-a inventat J'Adore L'Eau, mai proaspăt, mai luminos, subtil şi elegant, un parfum în care se regăseşte rafinamentul esenţelor florilor: Magnolia care îşi oferă notele sale citrice şi florale, Ylang-Ylang-ul îşi revelă aura şi compoziţia să aromată, iar Néroli cu aroma să florală, alături de Bergamota din Calabria semnează împreună tradiţia apelor de colonie ale parfumeriei de lux.
 
Imagine a acestei plenitudini senzoriale, Charlize Theron îmbină sofisticarea şi prospeţimea... Ea oferă imaginea unei frumuseţi liniştite... O invitaţie la armonie... Eliberată de artificii, de coduri şi de convenţii, ea reinventează luxul care devine arta de a fi, de a se regăsi.
 
În absolută autenticitate, ea îşi doreşte emoţii reale, senzaţii complete, o simplitate originală.
 
Cu L’Eau J'adore, se creează simplitatea gestului de a te parfuma. Pentru a te simţi bine. Pentru a-ţi simţi feminitatea.
 
Sublimarea corpului cu J'adore
 
Insinuând un ritual de frumuseţe privilegiat, cu mişcări senzuale, L'Huile Sèche Satinée J'adore acoperă imediat corpul într-un voal protector nutritiv şi îl învăluie în notele sale delicioase. Combinând proprietăţile hidratante ale uleiului de prune cu efectele relaxante ale uleiului esenţial de Ylang-Ylang,el catifelează şi satinează pielea. Senzaţia de delicateţe e imediată.
 
Parfum Cheveux J’adore, uşor şi senzual, îmbogăţit cu ulei esenţial de Ylang-Ylang ce are calităţi de protecţie şi regenerare, sublimează părul. Aerat şi fluid, se difuzează delicat. Strălucirea şi frumuseţea părului sunt scoase în evidenţă, iar prospeţimea e păstrată. Notele luminoase ale buchetului mitic J'adore formează o aură ultra- rafinată în jurul părului.

 


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot