L’Oréal România dă startul înscrierilor la ȘCOALA DE BEAUTY VLOGGING, ediția 2019

L’Oréal România dă startul celei de-a șasea ediții a Școlii de Beauty Vlogging, ediția 2019.

Până pe 20 octombrie, tinerii creatori de conținut pasionați de universul frumuseții și al cosmeticelor se pot înscrie pe platforma: beautyvloggingschool.loreal.ro pentru a câștiga unul dintre cele 24 de locuri ale Școlii.

Născută din dorința de a crea o nouă comunitate educată să ofere consumatorilor informații relevante și utile despre beauty, Școala de Beauty Vlogging by L’Oréal România este singurul proiect educațional care oferă vloggerilor din această categorie traininguri și sfaturi practice, pentru a deveni creatori de conținut credibili și responsabili. Școala se adresează vloggerilor care au mai puțin de 30K de urmăritori și o vechime mai mare de 6 luni în Social Media.

Cursanții școlii vor învăța cum să aplice sau să recomande un produs de beauty, care sunt principiile și rolurile ingredientelor din produsele de îngrijire, cum să filmeze ori să editeze, dar și cât de important este rolul lor în educarea userilor și setarea tendințelor.

Cei 24 de cursanți vor avea sprijin constant din partea unor persoane cu experiență în vlogging și creare de conținut. Patru mentori, câștigători sau participanți ai edițiilor trecute, vor ghida cursanții pe parcursul celor patru săptămâni de școală: Ioana Dumitrache, Laura Mușuroaea, Special Koko și Denisa Sima. Misiunea lor este să îndrume participanții, să le ofere sfaturi și să le răspundă la întrebări.

Proiectul are anul acesta doi parteneri importanți: Samsung România și Alist Magazine. Cei doi parteneri s-au alăturat Școlii pentru a susține tânăra comunitate de beauty vloggers prin premii care să le crească acestora gradul de profesionalism.

Cursurile ediției 2019 încep pe 28 octombrie, durează până pe 25 noiembrie, vor împleti sesiuni practice cu discuții inspiraționale și vor fi organizate atât fizic, la sediul L’Oréal România, cât și online, live, pe un grup dedicat de Facebook:

• Responsible Beauty & Storytelling susținut de Simona Fîrtat (Corporate Communication Manager L’Oréal România), Mihaela Munteanu (PR Manager L’Oréal România) și Ana Morodan

• Digital Beauty susținut de experți Google & Facebook

• Beauty on the Screen susținut de videograf-ul Khaled Mokhtar

• Creative Beauty susținut de Andra Manea, make-up artist oficial L’Oréal Paris România

• Beauty Shutterbugs susținut de fotograful Vali Bărbulescu

• Skin Care Product Review susținut de skincare advisor-ul Daiana Anghel

• Beauty of my skin cu produse Kiehl’s susținut de Ruxandra Nache, Kiehl’s Skincare Consultant

• Beauty Ritual of my Hair susținut de hairstylist-ul Sorin Stratulat

Premiile ediției 2019

Toți participanții vor primi titlul de #L’OréalAficionado, care le oferă acces la diverse activități organizate de L’Oréal România sau brandurile sale (după caz, vor fi invitați la evenimentele de brand, la traininguri de hairstyling sau make-up etc.).

Cel mai bun material realizat în urma fiecărui curs va primi un premiu special:

- PREMIUL PENTRU TEHNICĂ VIDEO: participarea la o zi de filmare alături de Khaled Mokhtar

- - PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN MACHIAJ: găzduirea unui episod al serialului Make Up în Oraș împreună cu Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York.

- PREMIUL PENTRU TEHNICĂ FOTO: participarea la o ședință foto/un eveniment foto alături de Vali Bărbulescu

- PREMIUL PENTRU REVIEW DE PRODUS: produse skin care mărcile VICHY și La Roche-Posay

- PREMIUL PENTRU VLOG-UL DESPRE RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PIELII: Cartea 100,000 Years of Beauty scrisă de Elizabeth Azoulay și susținută de Fundația L’Oréal

- PREMIUL PENTRU VLOG-UL DESPRE RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI: Schimbare de look la salonul Beauty District

Câștigatorul Beauty Vlogging School 2019 va primi MARELE PREMIU: Un smartphone Samsung Galaxy Note10 și un internship la Alist Magazine.

Înscriere și participare

Ce trebuie să facă aspiranții pentru a se număra printre cei 24 de cursanți ai Școlii de Beauty Vlogging?

1. Să încarce pe contul lor de YouTube, în mod public, un video de minimum 30 secunde și maximum 1 minut, în care să ne spună de ce vor sa devină beauty vloggeri

2. Să denumească video-ul: Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2019 – username-ul lor

3. Să își creeze cont pe beautyvloggingschool.loreal.ro și să înscrie link-ul în concurs. În continuare, vor înscrie link-urile conturilor lor de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube) și vor alcătui un top al preferințelor dintre cei 4 mentori disponibili.

CONDIȚII DE PARTICIPARE: fiecare dintre conturile de Social Media înscrise sa aibă mai puțin de 30K de urmăritori, cel puțin unul dintre ele să aibă vechime mai mare de 6 luni, iar ultima postare de pe cel puțin un cont să fie mai recentă de 2 săptămâni.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot