Parfumurile D&P pot fi comandate acum și online în peste 80 de variante

Parfumurile D&P, preferate de milioane de români în ultimii 14 ani, pentru calitatea și prețul lor accesibil, pot fi achiziționate acum și online. Disponibile în varianta Eau de Toilette (100 ml sau 50 ml) și Deo Body Spray (150 ml), produsele D&P pot fi cumpărate și pe www.dpparfum.ro.

Lansarea magazinului online are loc în urma cererii considerabile din partea publicului de pe tot teritoriul României, care putea achiziționa până acum produsele doar din magazinele prezente în București, Brașov, Baia Mare, Botoșani, Buzău, Constanța, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Iași, Petroșani, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Târgoviște și Sibiu.

D&P sunt printre cele mai apreciate produse de tip Eau de Toilette și Deo Body Spray din România, iar pe paginile de socializare D&P există o comunitate puternică de consumatori fideli.

De pe www.dpparfum.ro poate fi comandată o gamă largă de produse D&P, din categorii precum floral, oriental, citric, cyphre, lemnos, aromatic, formule de o calitate și persistență deosebită.

► Calitate testată după norme UE și standarde IFRA

Brandul D&P a fost lansat în 1999 în Ankara, Turcia, și este prezent în 37 de țări, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Franța, Turcia, Arabia Saudită, Olanda, Belgia, Egipt, Dubai, Cehia, Bulgaria și, din 2004, în România.

Produsele sunt realizate din esențe naturale produse în Franța și în alte țări din Uniunea Europeană, după norme UE și la standarde IFRA (International Fragrance Association), iar apoi sunt îmbuteliate în Ankara (Turcia), conform reglementărilor cosmetice CE, și distribuite în 37 de țări.

► Prețuri accesibile neschimbate din 2004!

Succesul de care se bucură la nivel internațional este datorat unei rețete simple: parfumuri de foarte bună calitate, într-o gamă extrem de variată, la prețuri pentru orice buzunar.

În România, compania a reușit ca, de peste 14 ani, să păstreze aceleași prețuri accesibile: Eau de Toilette 50 ml - 60 lei, Eau de Toilette 100 ml - 85 lei, și Deo Body Spray 150 ml - 20 lei.

În plus, pe www.dpparfum.ro sunt disponibile și ofertele promoționale extrem de avantajoase, cum este, spre exemplu, Setul Promo, ce include un Eau de Toilette (50 ml sau 100 ml), un Deo Body Spray și două Eau de Toilette a câte 30 ml, cu un avantaj la preț de 80 de lei.

Ne-am propus să le oferim tuturor ocazia de a purta cu bucurie un parfum bun, de o persistență deosebită, care să fie, în același timp, accesibil ca preț. Considerăm că oricine are dreptul de a explora, zi de zi, frumusețea universului mirific al parfumurilor D&P, fără ca acest lucru să reprezinte un efort financiar major”, declară reprezentantul exclusiv D&P pentru România.

► Esența contează

Pentru a reuși să mentină prețurile la un nivel accesibil, parfumurile D&P sunt comercializate în sticle standard, punându-se accent pe calitatea conținutului acestora. Astfel, pentru 60 lei, respectiv 85 lei, beneficiezi de parfumuri realizate din esențe conforme standardelor internaționale, testate periodic (prin procedura Cosmetovigilance) ce verifică si dovedește calitatea ingredientelor și siguranța lor în folosirea de zi cu zi.

Credem că atunci când ești atent la cheltuielile zilnice și îți place să faci alegeri chibzuite, ajungi să înțelegi de ce acest concept D&P a devenit atât de apreciat inclusiv în țări foarte dezvoltate, printre care Marea Britanie, Germania, Austria și Franța. Suntem prezenți de peste 14 ani pe piața din România, prin mai mult de 50 de magazine, și acum și online, și ne bucură nespus de mult fidelitatea publicului nostru și mesajele de apreciere pe care le primim zi de zi. Parfumurile D&P vor fi întotdeauna o soluție minunată atunci când doriți să le oferiti inclusiv celor dragi un semn de apreciere și recunostință”, declară reprezentantul distribuitorului autorizat al D&P România.  

Facebook: https://www.facebook.com/dpparfum/

Instagram: @dpparfumro


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot