Renumitul brand italian de cosmetice Specchiassol a lansat în România gama Verattiva

Brandul italian Specchiasol a reușit în peste 40 de ani de cercetare știintifică să creeze produse cosmetice moderne din combinații surprinzătoare inspirate din puterea medicinală a  plantelor. Combinând cercetarea continuă cu cele mai inovatoare tehnologii de producție, compania a reușit să ofere produse sigure și eficiente. Acum, renumitul brand italian de cosmetice Specchiassol a ajuns și pe piața din România, cu linia de produse Verattiva.

Specialiștii Specchiasol aleg cele mai bune materii prime naturale cu rigoare știintifică, în funcție de scopul fiecărui produs și respectând mediul înconjurător. Ecologia și conservarea ecosistemului reprezintă un obiectiv constant și esențial pentru companie. Din acest motiv, multe din materiile prime utilizate provin din ferme ecologice certificate și zone geografice învecinate. Hârtia utilizată pentru ambalaje trece prin câteva etape de procesare și poate fi reciclată. De asemenea, cele mai multe sticle și recipiente sunt biodegradabile și ecologice.

Aceste produse au la bază gel pur de Aloe Vera Organică, iar împreună cu complexele de Vitamine (C şi E), probiotice, fibre prebiotice şi fructele din Acai, Ceramide, Complexul Eyefit și celule Stem din Mar au o acțiune puternică de antioxidare și stimulare a tenului. Aceste tratamente hidratează pielea afectată de stres și oboseală. Datorită materiilor prime concentrate de cea mai inaltă calitate, asigură vitalitatea și luminozitatea pielii.

Producătorul italian Specchiasol oferă o gamă întreagă de produse, inclusiv pentru îngrijirea tenului, care include: tratament de zi, tratament de noapte, serum pentru zona din jurul ochilor, tratament anti-rid, soluție micelară și sapun delicat.

Crema Verattiva tratament anti-rid are un efect deosebit pentru tonifierea și regenerarea pielii feței, gâtului și decolteului, prin atenuarea semnelor de îmbătrânire. Tratamentul de zi este ideal pentru hidratare și protecție, fiind indicat pentru a hidrata pielea afectată de stres și oboseală.

De asemenea, crema tratament Verattiva de noapte este nutritivă, revitalizantă și restabilește echilibrul fiziologic. Formulată cu substanțe nutritive importante de cea mai înaltă calitate, ajută la reînnoirea și elasticitatea pielii pe timp de noapte, atunci când metabolismul este deosebit de activ.

Linia completă de cosmetice Verattiva se găsește în România exclusiv în rețeaua de farmacii Ropharma și online, pe: www.ropharma-healthcare.ro.

Despre Specchiasol

Istoria Specchiasol începe în 1973, când Giuseppe Maria Ricchiuto intuiește puterea medicinii naturiste și începe o activitate individuală de comercializare angro  a produselor fitoterapeutice. Astăzi, Specchiasol are 130 de angajați și distribuie produsele sale  în aproape toată lumea. Este recunoscută la nivel internațional ca punct de referință în domeniul bunăstării naturale: în patruzeci de ani de activitate a contribuit în mod decisiv la răspândirea și afirmarea fitoterapiei și a medicinii naturiste.

Despre Ropharma

Cercetarea (R&D), producția, distribuția en-gross și retail, serviciile medicale și studiile clinice constituie un model de business integrat după care funcționează Ropharma. Portofoliul de produse cuprinde produse inovatoare care conțin ingrediente bazate pe principii active naturale, molecule obținute în  programe de cercetare laborioase de peste 10 ani, fabricate la standarde de calitate europene GMP.


Autor: BoncafestyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot