TOP LINE a lansat LIFT SUMMUM GUINOT, cel mai nou tratament de fermitate pentru față, gât și decolteu

Top Line a lansat cel mai nou tratament profesional de lifting nonchirurgical – LIFT SUMMUM GUINOT, în cadrul unui eveniment la care au participat Cynthia Lambert, International Educational Manager Guinot, vedete, reprezentanți mass-media, bloggeri și influenceri.

Adelina Pestrițu, Lili Sandu, Ileana Badiu, Sonia Argint Ionescu, Ellie White, Ela Crăciun, Albertina Ionescu, Andreea Perju, Adina Halas s-au numărat printre persoanele publice care au aflat în premieră detalii despre eficiența extraordinară a noului tratament GUINOT, care ofera fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu.

Gatul și decolteul sunt zone adesea neglijate de multe persoane în cadrul tratamentelor de hidratare sau anti-aging. De cele mai multe ori, alte tratamente nu se concentreaza pe aceste zone, chiar dacă ele sunt adesea primele care prezintă semne vizibile de îmbătrânire. Din cauza înaintării în vârstă și a oboselii, fibrele de colagen se deteriorează și se observă o reducere a microcirculației și a hidratării.

Noul tratament de lifting de la GUINOT, a cărui ședință în salon durează 50 de minute, oferă fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu prin mai mulți pași:

  • • Specialistul din salon realizează mișcări speciale de lifting/fermitate pentru fiecare zonă: față, gât și decolteu

  • • Umplerea/ștergerea ridurilor și a liniilor din jurul ochilor

  • • Mască specială pentru fermitate, din material nețesut, aplicată pe față

  • • Cremă-mască de fermitate pentru decolteu.crema-masca de fermitate: pentru decolteu.

PAȘII TRATAMENTULUI

► Pasul 1. Dublă exfoliere cu gel exfoliant, printr-o combinație de acțiuni mecanice și enzimatice, ce are rolul de a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a netezi pielea. Gelul conține extract de papaya si acizi din fructe, ce accelerează procesul de regenerare celulară.

► Pasul 2. Masaj cu serum de masaj pentru fermitate. Oferă fermitate pielii și redefinește conturul facial. Serumul conține extractul Alaria Esculenta Seaweed, ce inhibă degradarea colagenului și a elastinei și sporește sinteza acidului hialuronic pentru a ajuta pielea să rămână fermă și suplă și pentru a preveni apariția ridurilor. Pentru acest tratament, au fost gândite mișcări speciale de masaj, în funcție de fiecare zonă: gât, față și decolteu.

► Pasul 3. Aplicarea unui serum anti-rid, filler/eraser pentru față, pe bază de acid hialuronic. Când sunt înglobate în canelurile ridurilor, filllerele rehidratează și umplu ridurile.

► Pasul 4. Aplicarea măștii faciale Lift Summum, pentru fermitate facială. Au efect de lifting al trăsăturilor feței și redă strălucirea. Redefinește conturul feței și are efect de lifting imediat. Are la baza complexul dynalift și biotechnologic. Acestea netezesc trăsăturile faciale și combat relaxarea cutanată prin formarea unui film care oferă efect de lifting, iar vitamina C este stabilizată, redând strălucirea pielii.

► Pasul 5. Aplicarea măștii Lift Summum pentru decolteu. Oferă fermitate și netezeștea pielea de pe gât și decolteu. Conține extract din scoarță de mahon, ce stimulează sinteza colagenului XVIII, o moleculă de ancorare găsită în toate straturile pielii, îmbunătățind astfel elasticitatea și tonusul pielii și ajutând la contracararea slăbirii.

Durata tratamentului: 50 minute

Tratamentul este disponibil în Centrele Silhouette din București și în saloanele partenere Top Line.

Oferta specială de lansare în Centrele Silhouette (www.silhouette.ro):  

Cura de 4 tratamente LIFT SUMMUM GUINOT + CADOU o cremă de noapte NIGHT LOGIC GUINOT = 1255 lei (preț redus de la 2 052 lei).


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot