Balsam vegetal multi-efect pentru păr de la Yves Rocher

Vești buna de la Yves Rocher: există acum un balsam multi-efect pentru îngrijirea părului, ce poate fi folosit zi și/sau noapte, fără clătire? Este vorba de noul Balsam vegetal multi-efect pentru păr! Îmbogățit cu ulei Bio de Jojoba, acest balsam cu o textură ultra-fondantă, fără silicon, va repara, hrăni și aduce strălucire și catifelare părului uscat sau deteriorat. 

Jojoba este un arbust mic, adaptat regiunilor deșertice. Acesta formează o ceară lichidă, cunoscută sub numele de ulei de Jojoba sau «Aurul deșertului». Acest ulei este potrivit în special pentru părul deteriorat, deoarece reconstituie fibra părului. 

De ce este acest balsam «multi-efect»? Pur și simplu pentru că îl poți aplica după cum dorești: pentru retușare, ca mască de îngrijire sau balsam, zi sau noapte, depinde doar de tine... sau de părul tău!  

Dacă utilizezi des aparate pentru coafarea părului, ce necesită încălzire, poți aplica înainte balsamul, ca tratament, iar acesta va ușura coafarea. Îți dorești să controlezi firele rebele? Îl poți aplica pentru retușare în orice moment al zilei!

Veritabil concentrat de îngrijire, acest Balsam vegetal multi-efect cu textură fondantă repară, hrănește, catifelează și conferă luminozitate părului cu un singur gest.

Utilizare universală, zi și noapte, fără clătire, hrănește imediat și facilitează coafarea, facilitează coafarea, controlează firele rebele.

Se poate aplica și ca mască de noapte: repară intens timp de 8 ore.

Textura de balsam ultra-fondantă, fără silicon, pentru un păr catifelat natural, cu un parfum învăluitor provoacă dependență!

Așa cum ne-a obișnuit, la Yves Rocher există RESPECT PENTRU PLANETĂ, așa că ambalajul este un eco-tub ce conține cu 25% mai puțin plastic comparativ cu un tub standard, iar Jojoba este cultivată prin Agricultură Biologică.

Distribuie o cantitate mică pe părul uscat sau umed, pe lungimi și vârfuri, evitând în același timp rădăcinile. Nu ezita să te pieptăni pentru a distribui produsul în mod uniform.

Balsamul vegetal multi-efect pentru păr se poate utiliza de 2-3 ori pe săptămână și este un produs absolut benefic pentru păr, folosiți-l și veți vedea diferența!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Primăvara vine cu arome fresh și parfumuri florale

Odată cu venirea primăverii, parfumurile ne trezesc simţurile și dincolo de contribuția lor la imaginea personală, în plan mai profund, te poți conecta cu miresmele și gingășia naturii, te poț... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot