Cele mai noi produse de styling pentru bărbați, de la Schwarzkopf

Tinerii au devenit din ce în ce mai preocupați de aspectul lor, motiv pentru care acordă multă atenție produselor de îngrijire dedicată lor. Având un stil de viață alert, tot mai mulți bărbați caută produse care să îi ajute să își aranjeze coafura ori barba dorită într-un mod autentic, exact ca la salon.

Pe piață există o varietate de produse dedicate bărbaților, atenți la aspectul lor. Dintre cele mai frecvente produse de păr, folosite de publicul masculin, se numărăr spary-urile pentru coafat, pudrele texturizante și cleiurile de păr.

Spray-ul pentru coafat este un pre-styler, o bază de pregătire a părului pentru a fi coafat. El oferă textură cu nivel mediu de fixare și reduce cantitatea de produs folosit ulterior pentru coafare.

Cum se folosește corect acest produs? Se agită bine înainte de a fi folosit, se aplică pe părul uscat cu prosopul, se usucă cu ajutorul uscătorului de păr și se periază în sus pentru a crea efectul de păr voluminos.

Un astfel de produs dedicat bărbatului tânăr, activ și mereu în pas cu tendințele, este spray-ul got2b Roaring High BlowUp Bodyfier de la Schwarzkopf, lansat de curând în cadrul noii game de produse Got2b.

Pudra texturizantă, așa cum îi spune și numele, este un alt produs de styling dedicat bărbaților atenți la îngrijirea părului, care se transformă în cremă la frecarea în mâini și oferă podoabei capilare textură și flexibilitate în aranjare. Cum se folosește? Se pune o cantitate de pudră în mâini și se transformă în cremă. Se aplică, apoi, pe părul uscat pentru a-i da textură.

Pudra texturizantă got2b Roaring High Texturizing Powder to Cream de la Schwarzkopf este ideală pentru a oferi părului textură și aranjare perfectă.

Cleiul texturizant este ideal pentru stilul quiff voluminos, care aranjează toate șuvițele în sus și oferă un aspect mat și fixare părului, de la rădăcină până la vârfuri. Acesta se agită bine înainte de utilizare. Se pulverizează apoi pe părul uscat în reprize scurte și se aranjează cu mâinile astfel încât să se obțină un efect mat, de coafură sculptată.

Tot din gama de produse Schwarzkopf, cleiul de păr got2b Roaring High Sprayable Clay Constructor este recomandat publicului masculin care dorește să ofere părului un aspect mat și o fixare perfectă.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

4 ținute pentru ocazii diferite

Vreau să vă prezint alte câteva piese de pe Femme Luxe, magazinul online de haine englezesc, pentru că mi-a plăcut calitatea produselor din prima comandă, felul în care sunt lucrate și faptul că sun... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot