Londa Professional prezintă noutatea absolută privind serviciile de salon – noua pudră decolorantă Londa LIGHTPLEX și noul trend vibrant - BLONDE AMBITION

LIGHTPLEX de la LONDA PROFESSIONAL este cel mai inovator produs de colorare care aduce în prim-plan un serviciu de salon cu ajutorul căruia poți să reconstruiești legăturile din firul de păr, cu până la 97% mai puțin păr rupt. Acesta obține rezultate clare și curate de blond datorită tehnologiei ProPlex, care a fost creată să acționeze în 3 pași diferiți, pentru a maximiza forța de reconstrucție a acidului malic.      

            Tehnologia avansată LIGHTPLEX, combinată cu tehnicile echipei globale de Directori Creativi Londa Professional a condus la crearea trendului vibrant BLONDE AMBITION.

            Este timpul să trăiești, să iubești și să te pui în valoare cu BLONDE AMBITION!

O colecție care mixează diferite stiluri prin intermediul unor tehnici speciale. Rezultatul este o gamă largă de blonduri personalizate, create să pună în valoare și să facă unică orice femeie.

            De la blonduri aprinse, la atingeri de blond care luminează și dăruiesc personalitate look-ului, la blondurile fără limită care dezvăluie un efect ultra chic.

            Cea mai îndrăzneață dorință pentru părul blond este Icy Blonde, blondul rece, platinat care se potrivește perfect cu tenul în nuanțe deschise.

            Cu ajutorul colecției Blonde Ambition, Londa Professional oferă variante nelimitate de servicii de colorare, pentru a oferi părului culori vibrante: de la mentă la coral, opal sau roz, pasteluri în nuanțe spectaculoase, ușor de purtat; toate acestea pentru a putea fi în centrul atenției.

Serviciul LIGHTPLEX: 3 pași către blonduri nelimitate

Pasul nr.1 – Pudră decolorantă pentru rezultate clare și curate de blond, care deschide părul cu până la 7 trepte. Ideală pentru toate tehnicile de aplicare.

Pasul nr.2 – Tratament In-Salon. Întărește structura părului după tratamentele chimice și reduce deteriorarea acestuia. Acest produs se aplică de la rădăcină spre vârfuri și se lasă să actioneze 10 minute, până la 20 de minute pentru părul extrem de deteriorat.

Pasul nr.3 – Mască pentru acasă. Continuă să întărească structura firului de păr după tratarea chimică. Se folosește o dată pe săptămână.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

O toamnă plină de culori

   Calendaristic, toamna s-a instalat, chiar dacă vara se lasă cu greu alungată. Toamna înseamnă în primul rând culoare și cine nu iubeşte culorile toamnei? Înainte ca toate ramurile să devină go... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot