Părul este arma ta secretă pentru un look cool în fiecare zi!

Bucură-te de fiecare clipă, radiază alături de un păr sănătos, mângâiat de arome exotice de cocos. Noile produse Wash&Go Hydra Pure cu apă de cocos sunt ingredientele perfecte ale unui păr cu efect WOW.

Părul ne definește personalitatea, de aceea Wash&Go Hydra Pure este un stil de viață, o stare care te va însoți 24 din 24.

În ultimii ani, nuca de cocos a fost din ce în ce mai apreciată pentru beneficiile sale multiple. Datorită unui conținut ridicat de potasiu, vitamina C, B, calciu, magneziu și antioxidanți, aceasta oferă vitalitate, aspect strălucitor și sănătos.

Oameni de știință și specialiști în frumusețe din întreaga lume susțin efectele remarcabile ale acesteia asupra sănătății părului.

Această esență minune aflată în noile produse Wash & Go îți va revitaliza părul și starea de spirit. Răsfață-ți părul cu șampoanele Hydra Pure care au efect hidratant, purifiant, lăsându-l moale, neted și strălucitor.

Poți opta pentru variante de 200, 400, chiar și 750 de ml. Însă asta nu e tot, adaugă un plus de îngrijire cu balsamul instant Hydra Pure Coconut Water. Părul se va lăsa ușor pieptănat și îmbrățișat de un miros care te va plimba pe culmile exoticului.

Iar noua gamă nu vine doar cu o poveste exotică proprie, ci te lasă și pe tine să-ți creezi propria poveste “WOW! At first sight!”, pentru că odată cu lansarea noului Wash & Go Hydra Pure ai șansa de a câștiga o SUPER EXCURSIE exotică sau multe alte premii Wash & Go!

Pentru asta nu trebuie decât să achiziționezi oricare două produse din noua gama Wash & Go în perioada 1.07 – 31.08.2019 și să înscrii bonul fiscal prin SMS la 1846 cu textul VACANTA urmat de numărul bonului fiscal sau online pe www.WashandWow.ro. Poți trimite și o poză cu bonul fiscal pe WhatsApp la 0728349882 sau pe pagina de Facebook Wash & Go România.

Lasă-ți părul să vibreze, să radieze și să inspire! Cu Wash&Go Hydra Pure cu Apă de Cocos vei auzi tot mai des ”WOW”!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Hidratarea, rețeta unui ten frumos pe timp de iarnă

Trebuie să avem în vedere faptul că iarna usucă tenul şi îl deshidratează din cauza temperaturilor scăzute şi a vântului rece. Pielea este organul care ocupă cea mai mare suprafață din corp și are... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot