Buze irezistibile cu rujurile de la Bourjois

Inspirat fiind de look-ul effortless chic al pariziencelor, Bourjois își propune să creeze produse cu ajutorul cărora machiajul să devină la fel de ușor precum o joacă de copii. Misiune îndeplinită și în ceea ce privește cel mai nou ruj din portofoliul său – Velvet the Pencil – care te va face să devii nostalgică după creioanele jumbo pe care le iubeai în copilărie! Ready, steady, get coloured!

Bourjois este deja faimos pentru expertiza sa în rujuri mate, datorită Rouge Velvet the Lipstick și Rouge Edition Velvet, iar acum, odată cu cea de-a treia lansare, Velvet the Pencil, brandul promite nuanțe mate intense, care au însă o formulă catifelată, confortabilă, ce rezistă până la 8 ore. În plus, formatul său de tip creion jumbo, combină ușurința în aplicare a unui contur de buze și full coverage-ul unui ruj. După cum spuneam – o joacă de copii.

Velvet the Pencil conține 12 nuanțe must-have, de la nuanțe chic, nude, precum Nudifull (03), Less is brown (08), la nuanțe îndrăznețe de zmeură Framboise griffée (13) și burgundy savuros - Rouge di’vin (16). Trebuie să le colecționezi pe toate!

Preț recomandat: 38,68 RON

Împreună cu Velvet the Pencil, Bourjois lansează Fabuleux Lip Primer – partenerul ideal al oricărui ruj, în mod special al celor mate – iubitoarele formulelor mate înțeleg perfect despre ce vorbim – buzele trebuie să fie într-o stare perfectă, hidratată, înainte de aplicarea unui astfel de produs.       

Pe lângă hidratare, Fabuleux Lip Primer împiedică exfolierea buzelor și le conferă totodată o textură blurry, care va permite rujului să se aplice optim și să
reziste un timp îndelungat, fără să afecteze textura sa.

Preț recomandat: 21,66 RON

Rujul Metachic Lip transpune perfect trend-urile metalice de pe podiumurilede modă în make-up. Let’s make metallic elegant, with Bourjois!

Formula lichidă și soft a rujului combină finish-ul mat cu aspectul metalic, pentru un rezultat sofisticat și intens. În plus, pensula produsului îți asigură o aplicare precisă.

Cele patru nuanțe Metachic au fost special create pentru a flata orice nuanță și subton de ten: 3 variante de nude – cu subton peachy Sand’sation (01), un roz prăfuit Sun’rose (03) și un cupru deschis delicios Nougat’sheen (02). Cea de-a patra nuanță este un magenta superb, pentru acele momente în care alegi să îndrăznești – Tro-pink (04).

Ambalajul produsului are forma iconicului Rouge Edition Velvet, cu un touch metalic care reflectă rezultatul pe care îl vei obține. With Bourjois Metachic Lip Cream, métallique c’est magnifique.

Preț recomandat: 47,99 RON


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot