Hot Lips

Buzele vorbesc, sezonul acesta, despre o senzualitate studiată, perfect conturată, de la fucsia şi corai până la roşu închis, burgund şi chiar violet.

După o perioadă îndelungată de supremaţie a glossului, buzele au primit, încă de anul trecut, permisiunea să iasă în evidenţă.
Începuturile acestei renaşteri se regăsesc încă din iarna lui 2007, odată cu întoarcerea la modelul senzualităţii fără limite inspirat de Marilyn Monroe.
 
 
Între timp, roşul pur a evoluat spre culori şi texturi din ce în ce mai îndrăzneţe.
Principiul în baza căruia se petrece toată această feerie de culoare este cel al contrastului cu puritatea imprimată restului feţei, adică ten de porţelan şi machiajul ochilor care va rămâne obligatoriu unul nude.

Machiajul natural al ochilor a fost preferat, fiind o propunere necesară pentru a reliefa, de fapt, produsul vedetă: rujul roşu, cel mai feminin şi mai atrăgător dintre rujurile de buze ale tuturor timpurilor.
 
Asociate cu seducţia zâmbetului, buzele sunt adevăratele vedete ale chipului feminin, motiv pentru care femeile, pentru a-şi spori farmecul au acordat dintotdeauna o atenţie deosebita fardării lor.

În cazul rujurilor mai pretenţioase, în culori închise sau tari, trasarea corectă a conturului buzelor este esenţială pentru reuşita machiajului. 
Aplicarea rujului se realizează cel mai bine cu o pensulă, în interiorul conturului trasat anterior cu ajutorul creionului de contur.

Pentru o rezistenţă crescută a rujului pe buze, se recomandă, înainte de contur, aplicarea unui strat fin de fond de ten fixat cu pudră.
 
 
1. Christina Aguilera
2. Liv Tyler
3. Eva Longoria
4. Gwen Stefani
5. Dita Von Teese
6. Cameron Diaz
 
 
 
 
 
 
(surse: people.com, kissandmakeup.com, allure.com, sephora.com)


Autor: ElyaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot