Hot Lips

Buzele vorbesc, sezonul acesta, despre o senzualitate studiată, perfect conturată, de la fucsia şi corai până la roşu închis, burgund şi chiar violet.

După o perioadă îndelungată de supremaţie a glossului, buzele au primit, încă de anul trecut, permisiunea să iasă în evidenţă.
Începuturile acestei renaşteri se regăsesc încă din iarna lui 2007, odată cu întoarcerea la modelul senzualităţii fără limite inspirat de Marilyn Monroe.
 
 
Între timp, roşul pur a evoluat spre culori şi texturi din ce în ce mai îndrăzneţe.
Principiul în baza căruia se petrece toată această feerie de culoare este cel al contrastului cu puritatea imprimată restului feţei, adică ten de porţelan şi machiajul ochilor care va rămâne obligatoriu unul nude.

Machiajul natural al ochilor a fost preferat, fiind o propunere necesară pentru a reliefa, de fapt, produsul vedetă: rujul roşu, cel mai feminin şi mai atrăgător dintre rujurile de buze ale tuturor timpurilor.
 
Asociate cu seducţia zâmbetului, buzele sunt adevăratele vedete ale chipului feminin, motiv pentru care femeile, pentru a-şi spori farmecul au acordat dintotdeauna o atenţie deosebita fardării lor.

În cazul rujurilor mai pretenţioase, în culori închise sau tari, trasarea corectă a conturului buzelor este esenţială pentru reuşita machiajului. 
Aplicarea rujului se realizează cel mai bine cu o pensulă, în interiorul conturului trasat anterior cu ajutorul creionului de contur.

Pentru o rezistenţă crescută a rujului pe buze, se recomandă, înainte de contur, aplicarea unui strat fin de fond de ten fixat cu pudră.
 
 
1. Christina Aguilera
2. Liv Tyler
3. Eva Longoria
4. Gwen Stefani
5. Dita Von Teese
6. Cameron Diaz
 
 
 
 
 
 
(surse: people.com, kissandmakeup.com, allure.com, sephora.com)


Autor: ElyaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot