Machiaj de sezon

Sezonul rece este unul plin de farmec, chiar dacă vremea este mai rece, nu e nevoie decât să schimbi rutina de îngrijire a pielii şi să aplici un machiaj în tendinţe.

Ce produse folosiţi?

Încercaţi textura catifelată a fardului de ochi marca ARTISTRY, delicat, cu nuanţe uşor de omogenizat.

Fiecare casetă elegantă include patru nuanţe metalizate: Indulge (nuanţe de mov): mov, violet, iris şi maro şi Discreet (nuanţe de maro): nisipiu, cupru, bronz şi cărămiziu.

 

 
 
 
 
Echilibraţi machiajul intens al ochilor cu nuanţele discrete de luciu de buze ale acestui sezon. Formula complet nouă a acestui produs are la bază o combinaţie unică de vitamina A şi E şi aloe, care hidratează şi catifelează buzele.
 
 
 
Gifted– roz delicat, strălucitor
 
Signature – bej şampanie, strălucitor
 
Unrivaled – roz intens strălucitor
 
 
 
Pentru finisare folosiţi Mascara ARTISTRY Smudgeproof Black.
 
 
 
 
 
Cum realizaţi un machiaj de sezon?
 
Machiajul Indulge
 
 
1. Pentru a realiza acest machiaj începeţi prin aplicarea unui strat fin din cea mai închisă nuanţă de mov de la linia genelor până la pliul ochiului.
Apoi aplicaţi aceeaşi culoare de-a lungul liniei inferioare a genelor şi faceţi legătura la colţul exterior al ochiului.
Omogenizaţi.
 
2. În continuare, aplicaţi nuanţa de levănţică pe pliul ochiului şi avansaţi puţin către sprânceană.
Omogenizaţi pentru a obţine o aplicare uniformă.
 
3. La final, aplicaţi nuanţa de roz sidefat chiar sub sprânceană şi finisaţi machiajul cu două straturi de Mascara ARTISTRY Smudgeproof.
 
 
Machiajul Discreet
 
 
1. Începeţi machiajul prin aplicarea unui strat de fard de ochi bronz de la linia genelor până la pliul ochiului.
Apoi aplicaţi aceeaşi nuanţă de-a lungul liniei inferioare a genelor şi faceţi legătura la colţul exterior al ochiului.
Omogenizaţi.
 
2. În continuare, conferiţi profunzime machiajului aplicând nuanţa cupru pe pliul ochiului şi urcaţi puţin către sprânceană.
 

3. La final, conferiţi luminozitate aplicând cea mai deschisă nuanţă de fard de ochi, cea de bej nisipiu, chiar sub sprânceană.

Finisaţi machiajul cu două straturi de Mascara ARTISTRY Smudgeproof.


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot