Ai grijă de pielea ta de la interior

Collagen Skin Booster este cel mai nou produs din gama Herbalife SKIN, în Europa, creat special să aibă grijă de piele de la interior.

Collagen Skin Booster conține Verisol® P, produs din peptide de colagen de înaltă calitate, despre care s-a demonstrat științific că reduce ridurile din jurul ochilor și îmbunătățește elasticitatea pielii după doar patru săptămâni.

De asemenea, s-a dovedit că reduce semnele vizibile de celulită, primele rezultate putând fi observate după 3 luni de utilizare. Este recomandat ca produsul să fie folosit în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos.

Herbalife Nutrition Collagen Skin Booster are conținut ridicat de vitamine cheie (A, C, E, Niacină & Biotină) și minerale (Zinc, Seleniu, Cupru & Iod) care contribuie la menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor[1]. Are puține calorii, nu conține gluten și este disponibil cu aromă răcoritoare de căpșune și lămâie.

Collagen Skin Booster este unul dintre cele mai bine vândute produse Herbalife Nutrition, iar acum este disponibil și în Europa, unde cererea reprezintă aproximativ o treime din piața globală de nutricosmetice. Integrați Collagen Skin Booster în rutina voastră zilnică de îngrijire a pielii, adăugând o măsură de pudră la 250ml de apă și amestecați – este atât de simplu!

Așteptăm cu nerăbdare să promovăm în România îngrijirea pielii cu ajutorul noului Collagen Skin Booster, ce conține Verisol® P, care este dovedit științific că oferă rezultate și care completează gama Herbalife SKIN. Collagen Skin Booster este produsul cu care Herbalife Nutrition intră pe piața nutricosmeticelor din Europa, care la nivel global valorează acum, $2.5 miliarde. Dacă luăm în considerare că 29% din piața globală a suplimentelor pentru înfrumusețare se află în Europa, putem afirma că acești consumatori sunt în continuă căutare de astfel de produse care au la bază dovezi științifice”, declară Romeo Căzănescu, Country Director al Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Colagenul I și III sunt principalele tipuri de colagen care se regăsesc în piele, iar Verisol® P conține unele dintre cele mai puternice peptide bioactive de colagen de pe piață.

Collagen Skin Booster este disponibil în România din data de 15 aprilie prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition.

Pentru mai multe detalii despre produs, accesați https://www.herbalife.ro/produse/076k-collagen-skin-booster-capsune-si-lamaie-171gr#product-overview.

 

[1] Biotina, Iodul, Vitamina A și Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. Biotina, Seleniul și Zincul contribuie la menținerea sănătății părului. Seleniul și Zincul contribuie la menținerea sănătății unghiilor.

 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot