Arată-ţi strălucirea de sărbători printr-un bronz natural la oferte speciale!

De sărbători Chocolate The Tanning Bar îţi propune o variantă naturală prin care să străluceşti la petrecerile de sfârşit de an – Sun MakeUp, machiajul bronzant al întregului corp fără expunere la soare sau UV. Pentru a te bucura de vară în timpul iernii, poţi cumpăra pentru tine sau pentru a face cadou, gift cardurile Chocolate The Tanning Bar la care vei primi automat două ciocolate calde care să se asorteze cu noul bronz.

 

Gift cardurile Chocolate The Tanning Bar conţin:

 

3 şedinţe de bronzare Sun MakeUp la preţul de 200 Ron, pentru care primeşti gratuit 2 ciocolate calde pentru tine şi prietena ta.

 

Câte o şedinţă Sun Make Up pentru tine şi prietena ta la preţul standard de 80 Ron, pentru care veţi primi fiecare câte o ciocolată caldă.

 

Sun MakeUp este soluţia perfectă pentru un bronz natural atunci când avem nevoie sa îl asortam la o rochie pentru un eveniment important sau doar pentru o stare de bine în mijlocul iernii.

 

That’s so Sun MakeUp este sistemul prin care pielea ta capătă o culoare de bronz natural şi uniform imediat după aplicarea spray-ului bronzant. Pe lângă ingredientele cu efect de bronzare conţine şi aloe vera care conferă pielii hidratare şi strălucire, fiind conceput de către Qmed, companie specializată în solare şi produse pentru bronzat.

 

Procesul dureaza maxim 40 de minute, iar efectele se văd după 2-4 ore de la aplicarea spray-ului bronzant.

 

Pentru a obţine bronzul mult dorit, nu este nevoie de exfoliere şi nici de aplicarea unei creme puternic hidratante în palme şi tălpi ca în cazul unui autobronzant. Excesul de spray pulverizat în aceste zone se elimină cu un şerveţel umed. Sun MakeUp nu este un autobronzant şi nici un bronz organic, ci un machiaj bronzant care durează între 4 şi 7 zile, în funcţie de tipul de ten. După acest interval pigmentul va dispărea treptat fără a lăsa pete pe piele sau pe haine.

 

Chocolate the Tanning Bar, expertul in bronzare, este locul unde vă puteţi răsfăţa simţurile cu o ciocolată caldă şi totodată, locul unde pielea voastră va deveni mai atrăgătoare, mai delicioasă decât cea mai dulce ciocolată.

 

Gift cardurile Sun Make-up pot fi cumpărate din incinta Chocolate The Tanning Bar, Calea Dorobanţilor 111-131, sector 1, Bucureşti.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot