Călătorie imaginară în Orient cu Tesori d’Oriente

Evadează din cotidian cu Tesori d’Oriente, care te trimite într-o călătorie imaginară a simțurilor în Orient. Fiecare clipă în care te bucuri de aromele exotice Tesori d’Oriente se transformă într-un ritual de înfrumusețare menit să îți aducă armonie și o stare de bine.

Răsfăț ca al unei regine din Egiptul Antic

Bucură-te de un moment de relaxare inspirat din secretele de îngrijire ale frumoaselor regine ale Egiptului cu Tesori d’Oriente Aegyptus. Știai că în Mesopotamia și în Egiptul Antic au apărut primele esențe aromate, care erau folosite pentru parfumarea trupului? Pentru egipteni, imaginea, mirosul corpului și îngrijirea în general, reprezentau nivelul dezvoltării spirituale. 

Pornește într-o călătorie magică cu aroma seducătoare florală a crinului albastru de Nil, atinsă de notele calde ale lemnului de santal și lasă-te de învăluită de parfumul inconfundabil Tesori d’Oriente Aegyptus. Notele înalte de bergamotă și ylang-ylang se îmbină armonios cu cele de bază de iris și trandafir, într-o aromă proaspătă și senzuală.

Gama Aegyptus conține și gel de duș, cremă de baie și cremă de corp, pentru ca tu să te simți ca o regină din Egiptul Antic ori de câte ori folosești aromele Tesori d’Oriente.  

Relaxare ca într-un hammam

În lumea orientală, hammam-ul sau baia turcească era un loc rezervat ritualurilor de îngrijire și de relaxare și avea rolul de a te deconecta de lumea de afară. Creează aceeași atmosferă în intimitatea propriei case și bucură-te de o clipă binemeritată, numai pentru tine!

 O cremă de baie ca o călătorie relaxantă a simțurilor, Hammam îți oferă o experiență demnă de un home-spa. Îmbogățită cu ulei de argan, un adevărat elixir al frumuseții ce hidratează intens, crema de baie Tesori d’Oriente Hammam lasă pielea fină și catifelată și îi oferă atingerea discretă a parfumului florilor de portocal, al clementinelor și aroma iasomiei.

Gama Tesori d’Oriente Hammam conține și apă de toaletă, gel de duș, cremă de corp și deodorant spray, care te învăluie în aromele orientale și îți induc o stare de bine.

 Regăsirea echilibrului interior

Pentru femeile japoneze, frumusețea este în primul rând reflexia echilibrului interior. Puritatea corpului este indispensabilă pentru puritatea sufletului, acesta fiind unul dintre principiile ce stau la baza ritualului băii tradiționale japoneze și care au inspirat gama Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze.

Gelul de duș Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze, îmbogățit cu ulei de camelie, calmant și intens hidratant, curăță pielea delicat și o lasă moale și mătăsoasă.

Crema de baie Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze învăluie pielea cu parfumul nobil și seducător al bujorilor, care te relaxează și te ajută să îți regăsești echilibrul interior. Parfumul intens Ritualuri Japoneze te energizează și îți încântă simțurile.

 Ritual de înfrumusețare exclusivist

Curtea imperială bizantină a fost întotdeauna considerată o sursă inepuizabilă de inspirație pentru răspândirea tehnicilor antice de parfumerie și a ritualurilor exclusiviste de înfrumusețare în Occident.

Tesori d’Oriente Byzantium te ajută să te bucuri de un moment de relaxare ca o călătorie imaginară către vechiul oraș bizantin.

 Parfumul Tesori d’Oriente Byzantium te învăluie cu aromele sale misterioase de trandafir negru și labdanum, în timp ce crema de baie și gelul de duș desăvârșesc ritualul de răsfăț oriental, lăsându-ți piela catifelată și fină ca mătasea.

 Pornește într-o călătorie de relaxare a simțurilor cu Tesori d’Oriente!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot