Călătorie imaginară în Orient cu Tesori d’Oriente

Evadează din cotidian cu Tesori d’Oriente, care te trimite într-o călătorie imaginară a simțurilor în Orient. Fiecare clipă în care te bucuri de aromele exotice Tesori d’Oriente se transformă într-un ritual de înfrumusețare menit să îți aducă armonie și o stare de bine.

Răsfăț ca al unei regine din Egiptul Antic

Bucură-te de un moment de relaxare inspirat din secretele de îngrijire ale frumoaselor regine ale Egiptului cu Tesori d’Oriente Aegyptus. Știai că în Mesopotamia și în Egiptul Antic au apărut primele esențe aromate, care erau folosite pentru parfumarea trupului? Pentru egipteni, imaginea, mirosul corpului și îngrijirea în general, reprezentau nivelul dezvoltării spirituale. 

Pornește într-o călătorie magică cu aroma seducătoare florală a crinului albastru de Nil, atinsă de notele calde ale lemnului de santal și lasă-te de învăluită de parfumul inconfundabil Tesori d’Oriente Aegyptus. Notele înalte de bergamotă și ylang-ylang se îmbină armonios cu cele de bază de iris și trandafir, într-o aromă proaspătă și senzuală.

Gama Aegyptus conține și gel de duș, cremă de baie și cremă de corp, pentru ca tu să te simți ca o regină din Egiptul Antic ori de câte ori folosești aromele Tesori d’Oriente.  

Relaxare ca într-un hammam

În lumea orientală, hammam-ul sau baia turcească era un loc rezervat ritualurilor de îngrijire și de relaxare și avea rolul de a te deconecta de lumea de afară. Creează aceeași atmosferă în intimitatea propriei case și bucură-te de o clipă binemeritată, numai pentru tine!

 O cremă de baie ca o călătorie relaxantă a simțurilor, Hammam îți oferă o experiență demnă de un home-spa. Îmbogățită cu ulei de argan, un adevărat elixir al frumuseții ce hidratează intens, crema de baie Tesori d’Oriente Hammam lasă pielea fină și catifelată și îi oferă atingerea discretă a parfumului florilor de portocal, al clementinelor și aroma iasomiei.

Gama Tesori d’Oriente Hammam conține și apă de toaletă, gel de duș, cremă de corp și deodorant spray, care te învăluie în aromele orientale și îți induc o stare de bine.

 Regăsirea echilibrului interior

Pentru femeile japoneze, frumusețea este în primul rând reflexia echilibrului interior. Puritatea corpului este indispensabilă pentru puritatea sufletului, acesta fiind unul dintre principiile ce stau la baza ritualului băii tradiționale japoneze și care au inspirat gama Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze.

Gelul de duș Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze, îmbogățit cu ulei de camelie, calmant și intens hidratant, curăță pielea delicat și o lasă moale și mătăsoasă.

Crema de baie Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze învăluie pielea cu parfumul nobil și seducător al bujorilor, care te relaxează și te ajută să îți regăsești echilibrul interior. Parfumul intens Ritualuri Japoneze te energizează și îți încântă simțurile.

 Ritual de înfrumusețare exclusivist

Curtea imperială bizantină a fost întotdeauna considerată o sursă inepuizabilă de inspirație pentru răspândirea tehnicilor antice de parfumerie și a ritualurilor exclusiviste de înfrumusețare în Occident.

Tesori d’Oriente Byzantium te ajută să te bucuri de un moment de relaxare ca o călătorie imaginară către vechiul oraș bizantin.

 Parfumul Tesori d’Oriente Byzantium te învăluie cu aromele sale misterioase de trandafir negru și labdanum, în timp ce crema de baie și gelul de duș desăvârșesc ritualul de răsfăț oriental, lăsându-ți piela catifelată și fină ca mătasea.

 Pornește într-o călătorie de relaxare a simțurilor cu Tesori d’Oriente!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot