Călătorie imaginară în Orient cu Tesori d’Oriente

Evadează din cotidian cu Tesori d’Oriente, care te trimite într-o călătorie imaginară a simțurilor în Orient. Fiecare clipă în care te bucuri de aromele exotice Tesori d’Oriente se transformă într-un ritual de înfrumusețare menit să îți aducă armonie și o stare de bine.

Răsfăț ca al unei regine din Egiptul Antic

Bucură-te de un moment de relaxare inspirat din secretele de îngrijire ale frumoaselor regine ale Egiptului cu Tesori d’Oriente Aegyptus. Știai că în Mesopotamia și în Egiptul Antic au apărut primele esențe aromate, care erau folosite pentru parfumarea trupului? Pentru egipteni, imaginea, mirosul corpului și îngrijirea în general, reprezentau nivelul dezvoltării spirituale. 

Pornește într-o călătorie magică cu aroma seducătoare florală a crinului albastru de Nil, atinsă de notele calde ale lemnului de santal și lasă-te de învăluită de parfumul inconfundabil Tesori d’Oriente Aegyptus. Notele înalte de bergamotă și ylang-ylang se îmbină armonios cu cele de bază de iris și trandafir, într-o aromă proaspătă și senzuală.

Gama Aegyptus conține și gel de duș, cremă de baie și cremă de corp, pentru ca tu să te simți ca o regină din Egiptul Antic ori de câte ori folosești aromele Tesori d’Oriente.  

Relaxare ca într-un hammam

În lumea orientală, hammam-ul sau baia turcească era un loc rezervat ritualurilor de îngrijire și de relaxare și avea rolul de a te deconecta de lumea de afară. Creează aceeași atmosferă în intimitatea propriei case și bucură-te de o clipă binemeritată, numai pentru tine!

 O cremă de baie ca o călătorie relaxantă a simțurilor, Hammam îți oferă o experiență demnă de un home-spa. Îmbogățită cu ulei de argan, un adevărat elixir al frumuseții ce hidratează intens, crema de baie Tesori d’Oriente Hammam lasă pielea fină și catifelată și îi oferă atingerea discretă a parfumului florilor de portocal, al clementinelor și aroma iasomiei.

Gama Tesori d’Oriente Hammam conține și apă de toaletă, gel de duș, cremă de corp și deodorant spray, care te învăluie în aromele orientale și îți induc o stare de bine.

 Regăsirea echilibrului interior

Pentru femeile japoneze, frumusețea este în primul rând reflexia echilibrului interior. Puritatea corpului este indispensabilă pentru puritatea sufletului, acesta fiind unul dintre principiile ce stau la baza ritualului băii tradiționale japoneze și care au inspirat gama Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze.

Gelul de duș Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze, îmbogățit cu ulei de camelie, calmant și intens hidratant, curăță pielea delicat și o lasă moale și mătăsoasă.

Crema de baie Tesori d’Oriente Ritualuri Japoneze învăluie pielea cu parfumul nobil și seducător al bujorilor, care te relaxează și te ajută să îți regăsești echilibrul interior. Parfumul intens Ritualuri Japoneze te energizează și îți încântă simțurile.

 Ritual de înfrumusețare exclusivist

Curtea imperială bizantină a fost întotdeauna considerată o sursă inepuizabilă de inspirație pentru răspândirea tehnicilor antice de parfumerie și a ritualurilor exclusiviste de înfrumusețare în Occident.

Tesori d’Oriente Byzantium te ajută să te bucuri de un moment de relaxare ca o călătorie imaginară către vechiul oraș bizantin.

 Parfumul Tesori d’Oriente Byzantium te învăluie cu aromele sale misterioase de trandafir negru și labdanum, în timp ce crema de baie și gelul de duș desăvârșesc ritualul de răsfăț oriental, lăsându-ți piela catifelată și fină ca mătasea.

 Pornește într-o călătorie de relaxare a simțurilor cu Tesori d’Oriente!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot