Cea mai inovatoare metodă de injectare: TEOSYAL şi Canula Softfill

 

See.Try.Buy Company a prezentat workshopul Teosyal- cel mai bine vândut filler, 100% natural- cea mai inovatoare metodă de injectare cu canula Softfill de către Dr. Moshe Lapidot (Israel), în cadrul unui eveniment care face parte din congresul „Internaţional Society for Dermatologic Surgery”.
 
De asemenea, preşedintele ISDS, Marshall Lawrance Field, în vârstă de 90 de ani a fost injectat cu 11ml de Teosyal.
 
Workshopul „Teosyal- cea mai inovatoare metodă de injectare cu canula Softfill” din cadrul Congresului „Internaţional Society for Dermatologic Surgery” a fost susţinut de Dr. Moshe Lapidot, vicepreşedintele „European Society of Laser în Dermatology”.
 
În cadrul congresului, preşedintele „Internaţional Society for Dermatologic Surgery”, Marshall Lawrence Field, în vârstă de peste 90 de ani, consultant al familiei regale saudite, a fost injectat la ISDS Bucureşti cu 9ml de Teosyal Ultimate şi 2 ml Ultra Deep.
 
Evenimentul a fost un record atât prin prezenţa persoanei onorifice, cât şi prin cantitatea impresionantă de acid hialuronic injectată.

Cu ajutorul Teosyal trec de la cel de al 9-lea deceniu la al 6–lea, doar într-o oră”, ne-a spus Marshall Lawrance Field.
 
Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, 100% natural şi cu efect de lungă durată, acţionează pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feţei. Este produs în laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia fiind lider pe piaţa brandurilor de produse cosmetice de reîntinerire facială.
 
Injectarea cu canule Softfill este o inovaţie în utilizarea acidului hialuronic care are rolul de a umple ridurile de expresie la nivelul feţei. Cunoscut şi sub denumirea de „acul care nu doare”, canula, un ac fără vârf ascuţit, permite introducerea acidului hialuronic folosind un număr foarte mic de puncte, spre deosebire de metoda uzuală de injectare care presupune injecţii multiple.
 
Metoda prezentată de specialistul israelian în chirurgie estetică vine cu o soluţie atât în sprijinul medicului estetician cât şi pentru siguranţa pacietului. Atfel, cu ajutorul canulei Softfill intervenţia se efectuează cu exactitate, fără a crea dureri pacientului, eliminând anestezia locală. Spre deosebire de injectarea clasică cu ac normal care poate să lezeze terminaţiile nervoase, metoda propusă de Dr. Moshe Lapidot oferă pacientului un grad de siguranţă ridicat.
 
Cu ajutorul acestui sistem de injectare se pot trata zone cu riduri profunde - moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile, zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("mărirea buzelor").
 
Avantajele injectării cu Softfill:
  • Riscuri mai puţine în momentul injectării
  • Efecte secundare reduse, fără risc intravascular de infecţie
  • Un singur punct de injectare
  • Reduce riscul de echimoză
  • Asigură o distribuţie mai bună şi omogenă a produsului injectat în piele
  • Mai puţin dureros
  • Nu necesită repaus social şi oferă un confort sporit pacientului.
Teosyal este singurul brand de acid hialuronic ce are şi o gamă de cosmetice dermatologice, cu acid hialuronic în nanosfere, concentraţie de peste 10%, ce ajută la prelungirea efectului sau maschează locul de injectare.
 
Gama de produse destinate nevoilor speciale, în ordinea crescătoare a vâscozităţii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Touch-up, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep şi Ultimate.
 
See.Try.Buy este singura firmă din domeniul medicinii estetice din România poziţionată ca med-spa provider, fiind importator exclusiv Teosyal în România.

Din portofoliul său de produse fac parte şi FRAXEL – celebrul laser pentru tratarea melasmei şi a cictricilor acneice sau THERMAGE - radiofrecvenţă unipolară ce ridică pielea lăsată în numai o şedinţă şi CANDELA care a lansat de curând cel mai bun laser de epilare definitivă.

 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Arome noi de toamnă

Se știe că fiecare dintre noi are un parfum după care întinde mâna și îl alege cel mai des, un parfum (sau mai multe) preferat. Eu am preferințe bine stabilite, care dăinuie de ani de zile, de

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot