Cheia către picioare perfecte

Manechine, cântăreţi, actori celebri au recurs, rând pe rând, la chirurgia estetică pentru a-şi îmbunătăţi imaginea. Injectare de botox în buze, mărirea sânilor cu ajutorul implanturilor cu silicon, reîntinerirea facială cu ajutorul liftingului, toate aceste intervenţii estetice sunt completate de noul trend în materie de intervenţii estetice: retuşarea formei picioarelor prin apelarea la implanturile în gambe.
 
Picioarele frumoase şi drepte, fără inesteticele paranteze, se numără printre principalele atu-uri de care o femeie dispune în arsenalul său de seducţie. Acesta este motivul pentru care tot mai multe femei apelează la chirurgia estetică, în speranţa retuşării formei gambelor.
 
Trendul modelării gambelor prin intermediul chirurgiei estetice şi-a făcut simţită prezenţa şi în România.
 
La clinica chirurgului estetician, dr. Călin Doboş, femeile îşi pot îndeplini această puternică dorinţă: aceea de a avea picioare frumoase şi drepte, tocmai bune pentru o defilare pe podiumul de modă.
 
Dr. Călin Doboş se numără printre puţinii chirurgi esteticieni din România care efectuează operaţii la nivelul gambelor, atât în scopul subţierii liniei piciorului cât şi în scopul conferirii unei rotunjimi gambei piciorului.
 
În cazul în care gambele sunt prea groase, dr. Călin Doboş apelează la lipoaspiraţie pentru modelarea gambei, astfel încât să se obţină un efect de subţiere, iar atunci când linia lor este prea dreaptă se poate interveni chirurgical pentru conferirea de relief gambei.
 
 

Retuşarea formei gambelor se poate realiza fie prin implant, fie prin injectări de substanţe sau de grăsime proprie.
 
Injectarea de grăsime presupune mai întâi recoltarea de pe alte zone ale corpului, unde grăsimea există în exces, apoi prepararea cu soluţii speciale şi centrifugarea în aparat, pentru ca, la final, să urmeze injectarea. Din grăsimea injectată în gambe, 50% se absoarbe în doi ani.
 
În afară de injectarea de grăsime, forma gambelor se poate îmbunătăţii şi prin injectarea de acid hialuronic, însă preţul acestei substanţe este similar cu cel al implanturilor, iar în decurs de un an acidul hialuronic se absoarbe mai mult de jumătate.
 
Astfel, în cazul modificării formei gambelor, implanturile rămân cea mai bună şi mai eficientă soluţie. Implanturile pot fi de mai multe dimensiuni, în funcţie de caz, şi se pot aplica peste sau sub muşchi.
 
Intervenţia de modificare a formei gambelor realizată de dr. Calin Doboş se face sub anestezie generală în cazul folosirii implanturilor sau a injectării de grăsime, sau sub anestezie locală în cazul injectării de acid hialuronic.
 
Incizia se face în spatele genunchiului, aceasta devenind în timp aproape invizibilă. Intervenţia se face cu radioplasma ELLMAN, ceea ce ce asigură o vindecare mai rapidă. Folosind aceste tehnici, implanturile sunt protejate de ţesutul subcutanat sau de fibrele musculare, producând un aspect natural, confortabil şi un rezultat plăcut.
 
După intervenţie, pacientul trebuie să poarte şosete pentru compresie, o perioadă de timp. Acestea vor reduce umflăturile prin prevenirea acumulării de lichid în timp ce îmbunătăţesc circulaţia sangvină şi susţin noile contururi ale gambelor pe măsură ce se vindecă.
 
În această perioadă este posibil să apară dureri, uşor controlabile prin calmante obişnuite. Implanturile sunt flexibile dar ferme şi se vor simţi ca un muşchi bine exersat.
 
Deşi vă veţi simţi suficient de bine ca să puteţi reveni la lucru şi la activitatea normală în 7 -10 zile de la operaţie, va trebui să limitaţi mersul excesiv şi activitatea fizică intensă pentru aproape o lună şi jumătate.
 
Pentru informaţii suplimentare referitoare la implanturile în gambe vizitaţi site-ul www.drdoboscalin.ro.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot