Chirurgia plastică, soluţia pentru combaterea complexelor

Fiecare dintre noi îşi doreşte să arate cât mai bine, să impresioneze prin aspect şi să se simtă cât mai confortabil în propria piele, însă toate acestea sunt greu de îndeplinit atunci când suntem asaltaţi de complexe!
 
Sânii prea mici, gambele prea proeminente, abdomenul ascuns sub un colăcel de grăsime, trăsăturile feţei mascate de riduri inestetice, coapse cu celulită sunt doar câteva dintre complexele care ne măcină încrederea în feminitatea şi în corpul nostru.
 
Contrar concepţiei femeilor, nici bărbaţii nu sunt scutiţi de complexe: burtica proeminentă, picioarele crăcănate şi începutul de calviţie sunt aspecte care îi fac pe reprezentanţii sexului tare să fie nesiguri pe ei şi pe calităţile lor.
  • Motive diferite, scop comun: eliminarea complexelor
Studiile arată că, în timp ce femeile îşi doresc frumuseţe pentru a se simţi bine în propria lor piele sau pentru a-l face fericit pe partenerul lor, bărbaţii apelează la diverse metode chirurgicale pentru a creşte calitatea şi durata plăcerii sexuale sau chiar intervenţii pentru a arăta mai bine şi implicit pentru a se simţi cuceritori.
În prezent există numeroase intervenţii chirurgicale care vin în ajutorul femeilor şi al bărbaţilor şi care ne ajută să depăşim anumite complexe şi ne fac să ne simţim mai bine în pielea noastră.
  • Ridurile, "şterse" prin lifting facial
Liftingul facial înlătură ridurile ce apar odată cu vârsta. "Liftingurile faciale nu poate fi folosit împotriva liniilor fine şi a neregularităţilor de culoare şi textură a pielii, care necesită tratamente speciale. Deşi un lifting facial nu poate opri procesul de îmbătrânire, el poate reduce semnificativ aspectul pielii lăsate de la nivelul feţei şi gâtului, redând aspectul tânăr”, a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică.
  • Corecţia nasului – o intervenţie estetică tot mai comună
Rinoplastia este una din cele mai comune proceduri de operaţie estetică efectuate astăzi. "Remodelarea nasului corectează aspectul disproporţionat al acestuia prin modificarea mărimii sau formei, a deschiderii nărilor sau a unghiului dintre nas şi buza superioară. În plus, prin rinoplastie se poate corecta un defect nazal din naştere sau problemele respiratorii cronice”, potrivit dr. Călin Doboş.
  • Cearcănele – corectate cu acid hialuronic
Stilul de viaţă foarte alert ne obligă să ne confruntăm cu problema cearcănelor sau a ochilor obosiţi. “Cea mai simplă metodă e să se injecteze acid hialuronic în zona din jurul ochilor, obţinându-se astfel un aspect reîntinerit al feţei. Durează puţin, efectul este imediat, iar edemul şi coloraţiile sunt minime, putând fi machiate imediat”, a spus dr. Doboş.
  • Sâni prea mici, prea mari sau lăsaţi? – chirurgia estetică este rezolvarea
Aspectul sânilor este foarte important pentru orice femeie. Cu ajutorul chirurgiei sânului se poate corecta orice fel de nemulţumire. "Mărirea sânilor, liftingul sau reducţia mamaăa sunt intervenţii care remodelează forma sânilor şi redau încredere femeilor”, a afirmat dr. Doboş.
Şi bărbaţii pot beneficia în mod direct de intervenţiile de chirurgie a sânilor. Operaţia de ginecomastia este recomandată bărbaţilor care suferă de dezvoltarea anormală a sânilor.
  • O siluetă de vis fără colăcei şi burtică inestetică
"Deseori, depozite locale de grăsime se pot dezvolta în variate regiuni ale corpului. Aceste depozite persistă în ciuda dietelor şi exerciţiilor fizice, şi contribuie la disproporţionarea siluetei. Liposucţia funcţionează prin îndepărtarea ţesutului adipos în exces, astfel reconturând corpul şi creând o siluetă mai subţire” a explicat dr Doboş. Operaţia în combinaţie cu dietă şi sportul sunt calea sigură spre o siluetă fără reproş. 
  • Implanturi pentru picioare mai drepte
Vara purtăm rochii şi fuste care vrând-nevrând ne pun în evidenţă picioarele. Dacă alte părţi ale corpului sunt mai puţin vizibile, gambele sunt frecvent expuse atunci când se poartă fuste sau pantaloni scurţi. Acesta este motivul pentru care implantul de gambe este o intervenţie frecvent întâlnită în rândul femeilor nemulţumite de forma picioarelor lor. De asemenea, se pot efectua intervenţii, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, care să ducă la dispariţia varicelor.
  • Chirurgia intimă – soluţia pentru o viaţă sexuală împlinită
Percepţia pozitivă asupra propriei persoane şi asupra vieţii sexuale este strâns legată de percepţia organelor genitale.Printr-o serie de intervenţii, zonele de mare sensibilitate şi stimulare pot fi şi ele supuse unor transformări chirurgicale, care să facă femeia să-şi intensifice şi prelungească plăcerea. Azi se pot modela organele genitale, atât cele feminine cât şi cele masculine, pentru că ambii parteneri să simtă o plăcere de mai mare intensitate.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot