Chirurgia plastică, soluţia pentru combaterea complexelor

Fiecare dintre noi îşi doreşte să arate cât mai bine, să impresioneze prin aspect şi să se simtă cât mai confortabil în propria piele, însă toate acestea sunt greu de îndeplinit atunci când suntem asaltaţi de complexe!
 
Sânii prea mici, gambele prea proeminente, abdomenul ascuns sub un colăcel de grăsime, trăsăturile feţei mascate de riduri inestetice, coapse cu celulită sunt doar câteva dintre complexele care ne măcină încrederea în feminitatea şi în corpul nostru.
 
Contrar concepţiei femeilor, nici bărbaţii nu sunt scutiţi de complexe: burtica proeminentă, picioarele crăcănate şi începutul de calviţie sunt aspecte care îi fac pe reprezentanţii sexului tare să fie nesiguri pe ei şi pe calităţile lor.
  • Motive diferite, scop comun: eliminarea complexelor
Studiile arată că, în timp ce femeile îşi doresc frumuseţe pentru a se simţi bine în propria lor piele sau pentru a-l face fericit pe partenerul lor, bărbaţii apelează la diverse metode chirurgicale pentru a creşte calitatea şi durata plăcerii sexuale sau chiar intervenţii pentru a arăta mai bine şi implicit pentru a se simţi cuceritori.
În prezent există numeroase intervenţii chirurgicale care vin în ajutorul femeilor şi al bărbaţilor şi care ne ajută să depăşim anumite complexe şi ne fac să ne simţim mai bine în pielea noastră.
  • Ridurile, "şterse" prin lifting facial
Liftingul facial înlătură ridurile ce apar odată cu vârsta. "Liftingurile faciale nu poate fi folosit împotriva liniilor fine şi a neregularităţilor de culoare şi textură a pielii, care necesită tratamente speciale. Deşi un lifting facial nu poate opri procesul de îmbătrânire, el poate reduce semnificativ aspectul pielii lăsate de la nivelul feţei şi gâtului, redând aspectul tânăr”, a explicat dr. Călin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică.
  • Corecţia nasului – o intervenţie estetică tot mai comună
Rinoplastia este una din cele mai comune proceduri de operaţie estetică efectuate astăzi. "Remodelarea nasului corectează aspectul disproporţionat al acestuia prin modificarea mărimii sau formei, a deschiderii nărilor sau a unghiului dintre nas şi buza superioară. În plus, prin rinoplastie se poate corecta un defect nazal din naştere sau problemele respiratorii cronice”, potrivit dr. Călin Doboş.
  • Cearcănele – corectate cu acid hialuronic
Stilul de viaţă foarte alert ne obligă să ne confruntăm cu problema cearcănelor sau a ochilor obosiţi. “Cea mai simplă metodă e să se injecteze acid hialuronic în zona din jurul ochilor, obţinându-se astfel un aspect reîntinerit al feţei. Durează puţin, efectul este imediat, iar edemul şi coloraţiile sunt minime, putând fi machiate imediat”, a spus dr. Doboş.
  • Sâni prea mici, prea mari sau lăsaţi? – chirurgia estetică este rezolvarea
Aspectul sânilor este foarte important pentru orice femeie. Cu ajutorul chirurgiei sânului se poate corecta orice fel de nemulţumire. "Mărirea sânilor, liftingul sau reducţia mamaăa sunt intervenţii care remodelează forma sânilor şi redau încredere femeilor”, a afirmat dr. Doboş.
Şi bărbaţii pot beneficia în mod direct de intervenţiile de chirurgie a sânilor. Operaţia de ginecomastia este recomandată bărbaţilor care suferă de dezvoltarea anormală a sânilor.
  • O siluetă de vis fără colăcei şi burtică inestetică
"Deseori, depozite locale de grăsime se pot dezvolta în variate regiuni ale corpului. Aceste depozite persistă în ciuda dietelor şi exerciţiilor fizice, şi contribuie la disproporţionarea siluetei. Liposucţia funcţionează prin îndepărtarea ţesutului adipos în exces, astfel reconturând corpul şi creând o siluetă mai subţire” a explicat dr Doboş. Operaţia în combinaţie cu dietă şi sportul sunt calea sigură spre o siluetă fără reproş. 
  • Implanturi pentru picioare mai drepte
Vara purtăm rochii şi fuste care vrând-nevrând ne pun în evidenţă picioarele. Dacă alte părţi ale corpului sunt mai puţin vizibile, gambele sunt frecvent expuse atunci când se poartă fuste sau pantaloni scurţi. Acesta este motivul pentru care implantul de gambe este o intervenţie frecvent întâlnită în rândul femeilor nemulţumite de forma picioarelor lor. De asemenea, se pot efectua intervenţii, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, care să ducă la dispariţia varicelor.
  • Chirurgia intimă – soluţia pentru o viaţă sexuală împlinită
Percepţia pozitivă asupra propriei persoane şi asupra vieţii sexuale este strâns legată de percepţia organelor genitale.Printr-o serie de intervenţii, zonele de mare sensibilitate şi stimulare pot fi şi ele supuse unor transformări chirurgicale, care să facă femeia să-şi intensifice şi prelungească plăcerea. Azi se pot modela organele genitale, atât cele feminine cât şi cele masculine, pentru că ambii parteneri să simtă o plăcere de mai mare intensitate.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

CK EVERYONE, un parfum neutru pentru fiecare generație

Un nou parfum îndrăzneț pentru fiecare generație, CK EVERYONE anunță un capitol iconic din povestea CK ONE. Inspirat de persoanele autentice și tinere, care nu se limitează la granițe, norme și... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot