Colagenul vegetal, cea mai nouă inovația Yves Rocher împotriva ridurilor

Colagenul este o proteină sintetizată în mod natural de organism și se găsește în oase, cartilaje și piele, cărora le păstrează integritatea, suplețea și tinerețea. Cu cât mai mult colagen, cu atât mai frumoasă și elastică este pielea. Din păcate, rețeaua de colagen se rupe treptat și își pierde structura cu trecerea timpului și la agresiunea factorilor de mediu, ducând la apariția ridurilor.

Cercetătorii Yves Rocher au descoperit colagenul vegetal și puterea excepţională a unei plante de munte, numită Ajuga Reptans. Sub aspectul ei rustic, Ajuga ascunde o forţă uluitoare: se extinde rapid chiar și în condiţii vitrege pentru lumea vegetală.

Cum reușește asta? Cu ajutorul unei substanțe identificate de experții Yves Rocher drept colagen vegetal. Ei i-au intuit potențialul cosmetic natural și au creat un concentrat inedit și brevetat Yves Rocher, care hrănește pielea și îi susține și fortifică structura, pe mai mult timp.

Inovația LIFTING VÉGÉTAL

Din descoperirea experților Yves Rocher s-a născut gama LIFTING VÉGÉTAL cu efect de lifting. Toate produsele gamei conțin concentrat de colagen restructurant, extras din planta Ajuga reptans.

Testele in vitro au indicat efectele miraculoase ale acestuia asupra pielii, căreia îi stimulează sinteza de elastină (cu 27%) și integritatea celulară (fortificarea celulelor pielii cu 19%).

Toate produsele gamei sunt potrivite pentru toate tipurile de ten.

Cremă de zi cu efect de lifting

Cremă pentru ten și gât, cu textură hidratantă, are un efect imediat de lifting și redefinire a conturului feţei. După 1 lună de utilizare, ridurile sunt reduse, tenul își recapătă volumul, iar conturul feţei este redefinit. Aplicaţi în fiecare dimineaţă, pe ten și pe gât. 

Cremă de noapte cu efect de lifting

Această cremă pentru ten și gât, cu textură balsam, hidratează și redă confortul tenului. Dimineaţa, trăsăturile sunt netezite, tenul este regenerat. După 1 lună de utilizare, ridurile sunt reduse, tenul își regăsește elasticitatea și tonicitatea.

Aplicați pe ten și pe gât, în fiecare seară. Evitați conturul ochilor.

Ser concentrat cu efect de lifting

Acest ser pentru ten și gât, cu textură fluidă și hidratantă, bogată în colagen vegetal, conferă imediat un veritabil efect tensor.
După 1 lună de utilizare, trăsăturile tenului sunt redefinite pentru un aspect mai ferm, iar ridurile sunt reduse. Aplicaţi în fiecare dimineaţă, pe ten și pe gât.

Fluid iluminator cu efect de remodelare

Acest fluid pentru ten și gât, cu textură irizată și fresh, hidratează și redă instant luminozitatea tenului.
Imediat, ridurile sunt reduse. După 1 lună de utilizare, volumul și conturul tenului sunt redefinite. Iluminat și remodelat, tenul are un aspect mai tânăr. Aplicați pe ten și pe gât, în fiecare dimineață.

Cremă cu efect de lifting pentru zona ochilor

Crema pentru zona ochilor este extrem de importantă în îngrijirea tenului, chiar de la vârste tinere. Pielea acestei zone este extrem de delicată și prima care cedează, așadar are nevoie de toată atenția noastră.

Crema LIFTING VÉGÉTAL cu efect de lifting pentru zona ochilor are textură de gel, fresh, care hidratează, decongestionează pungile de sub ochi și luminează imediat privirea.

Se aplică dimineaţa și seara, în zona din jurul ochilor.

RESPECT PENTRU PIELE ȘI PLANETĂ

• Procesul natural de extracție de înaltă tehnologie al Laboratoarelor Yves Rocher păstrează resursele vegetale ale plantei şi respectă mediul, evitând culturile intensive.

• Formulele sunt testate sub control dermatologic.

• Conțin peste 97% ingrediente de origine naturală.

• Fără ulei mineral.

• Cutie din sticlă reciclabilă.

• Ambalaj din carton provenit din păduri gestionate în mod durabil

OFERTA YVES ROCHER DE PAȘTE

Între 14 aprilie și 18 mai 2021, în limita stocurilor disponibile, la achiziționarea unui produs dintr-o selecție de produse antiage, îți este oferit un produs pentru conturul ochilor, dintr-o selecție, la alegere. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Yves Rocher!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot