Cum scapi de cearcănele adânci cauzate de statul la calculator

Statisticile arată că petrecem din ce în ce mai multe ore în fața calculatorului și a ecranelor telefoanelor mobile. Acest obicei ne obosește privirea și afectează sănătatea și aspectul pielii din jurul ochilor. Prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni constată că cearcănele se adâncesc de la un an la altul.

Cum produsele cosmetice din comerț nu pot combate acest efect, soluția rămasă stă în mâinile medicului estetician. Din fericire, știința medicală avansează rapid și în prezent există metode minim invazive cu rezultate excepționale.

Medicul estetician Iancu Morad, cunoscut drept esteticianul vedetelor, explică în ce mod pot fi umplute rapid, în doar 10 minute, șanțurile cearcănelor ce nu dispar nici după un somn odihnitor.

“Foarte mulți oameni, indiferent de vârstă, se confruntă cu această problemă. Fie că cearcănele sunt ereditare, fie datorate înaintării în vârstă, soluția este de a umple volumul pierdut cu acid hialuronic. În acest mod, fața se întinde și se garantează astfel o reîntinerire de cel puțin 7-8 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Procedura de augmentare cu acid hialuronic este nedureroasă, nu implică riscuri și are rezultate spectaculoase, vizibile imediat.

Folosim acid hialuronic, aceasta fiind o substanță naturală care se găsește în corp. Riscul de complicații este foarte scăzut. Este însă important și recomandat  să apelați de fiecare dată la un medic cu experiență. Tratamentul se desfășoară sub anestezie minimă. Folosim foarte puțin anestezic care este premixat în acidul hialuronic. Se folosește un ac puțin mai lat, astfel încât trauma țesutului este minimă. Procedura este una rapidă, nu durează mai mult de 10 minute, iar rezultatul este vizibil imediat”, explica medicul Iancu Morad.

Efectul acestei intervenții este de lungă durată, acidul hialuronic injectat urmând a fi resorbit de organism într-o perioadă de până la 10 luni.

Rezultatul se menține în jur de 8-10 luni, dar această perioadă poate să difere de la o persoană la alta, în funcție de organism”, adaăugă medicul Iancu Morad.

O astfel de intervenție a fost realizată recent și de Claudia Pavel, cunoscută publicului drept Cream, în clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București. Acolo urmează tratamente și alte vedete precum Tania Budi, Raluca Bădulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Cătălin Botezatu.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot