Cum scapi de cearcănele adânci cauzate de statul la calculator

Statisticile arată că petrecem din ce în ce mai multe ore în fața calculatorului și a ecranelor telefoanelor mobile. Acest obicei ne obosește privirea și afectează sănătatea și aspectul pielii din jurul ochilor. Prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni constată că cearcănele se adâncesc de la un an la altul.

Cum produsele cosmetice din comerț nu pot combate acest efect, soluția rămasă stă în mâinile medicului estetician. Din fericire, știința medicală avansează rapid și în prezent există metode minim invazive cu rezultate excepționale.

Medicul estetician Iancu Morad, cunoscut drept esteticianul vedetelor, explică în ce mod pot fi umplute rapid, în doar 10 minute, șanțurile cearcănelor ce nu dispar nici după un somn odihnitor.

“Foarte mulți oameni, indiferent de vârstă, se confruntă cu această problemă. Fie că cearcănele sunt ereditare, fie datorate înaintării în vârstă, soluția este de a umple volumul pierdut cu acid hialuronic. În acest mod, fața se întinde și se garantează astfel o reîntinerire de cel puțin 7-8 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Procedura de augmentare cu acid hialuronic este nedureroasă, nu implică riscuri și are rezultate spectaculoase, vizibile imediat.

Folosim acid hialuronic, aceasta fiind o substanță naturală care se găsește în corp. Riscul de complicații este foarte scăzut. Este însă important și recomandat  să apelați de fiecare dată la un medic cu experiență. Tratamentul se desfășoară sub anestezie minimă. Folosim foarte puțin anestezic care este premixat în acidul hialuronic. Se folosește un ac puțin mai lat, astfel încât trauma țesutului este minimă. Procedura este una rapidă, nu durează mai mult de 10 minute, iar rezultatul este vizibil imediat”, explica medicul Iancu Morad.

Efectul acestei intervenții este de lungă durată, acidul hialuronic injectat urmând a fi resorbit de organism într-o perioadă de până la 10 luni.

Rezultatul se menține în jur de 8-10 luni, dar această perioadă poate să difere de la o persoană la alta, în funcție de organism”, adaăugă medicul Iancu Morad.

O astfel de intervenție a fost realizată recent și de Claudia Pavel, cunoscută publicului drept Cream, în clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București. Acolo urmează tratamente și alte vedete precum Tania Budi, Raluca Bădulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Cătălin Botezatu.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot