Cum scapi de cearcănele adânci cauzate de statul la calculator

Statisticile arată că petrecem din ce în ce mai multe ore în fața calculatorului și a ecranelor telefoanelor mobile. Acest obicei ne obosește privirea și afectează sănătatea și aspectul pielii din jurul ochilor. Prin urmare, din ce în ce mai mulți oameni constată că cearcănele se adâncesc de la un an la altul.

Cum produsele cosmetice din comerț nu pot combate acest efect, soluția rămasă stă în mâinile medicului estetician. Din fericire, știința medicală avansează rapid și în prezent există metode minim invazive cu rezultate excepționale.

Medicul estetician Iancu Morad, cunoscut drept esteticianul vedetelor, explică în ce mod pot fi umplute rapid, în doar 10 minute, șanțurile cearcănelor ce nu dispar nici după un somn odihnitor.

“Foarte mulți oameni, indiferent de vârstă, se confruntă cu această problemă. Fie că cearcănele sunt ereditare, fie datorate înaintării în vârstă, soluția este de a umple volumul pierdut cu acid hialuronic. În acest mod, fața se întinde și se garantează astfel o reîntinerire de cel puțin 7-8 ani”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Procedura de augmentare cu acid hialuronic este nedureroasă, nu implică riscuri și are rezultate spectaculoase, vizibile imediat.

Folosim acid hialuronic, aceasta fiind o substanță naturală care se găsește în corp. Riscul de complicații este foarte scăzut. Este însă important și recomandat  să apelați de fiecare dată la un medic cu experiență. Tratamentul se desfășoară sub anestezie minimă. Folosim foarte puțin anestezic care este premixat în acidul hialuronic. Se folosește un ac puțin mai lat, astfel încât trauma țesutului este minimă. Procedura este una rapidă, nu durează mai mult de 10 minute, iar rezultatul este vizibil imediat”, explica medicul Iancu Morad.

Efectul acestei intervenții este de lungă durată, acidul hialuronic injectat urmând a fi resorbit de organism într-o perioadă de până la 10 luni.

Rezultatul se menține în jur de 8-10 luni, dar această perioadă poate să difere de la o persoană la alta, în funcție de organism”, adaăugă medicul Iancu Morad.

O astfel de intervenție a fost realizată recent și de Claudia Pavel, cunoscută publicului drept Cream, în clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București. Acolo urmează tratamente și alte vedete precum Tania Budi, Raluca Bădulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Cătălin Botezatu.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Angel by Thierry Mugler, un parfum etern și misterios

Thierry Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din întreaga lume, iar Angel este parfumul-etalon al anilor ’90, primul care l-a consacrat și care continuă să uimească prin fascinația ... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot