Dă jos rapid ce s-a depus de sărbători! Silhouette a lansat pachete cu tratamente la preț redus!

Stratul adipos depus de sărbători, din pricina meselor îndestulate și a activității fizice reduse, devine, la început de an, preocuparea multora dintre noi. Ce opțiuni avem pentru a reveni rapid în formă? Dietele drastice nu sunt o soluție indicată întrucât există șanse mari ca, odată ce revenim la un regim alimentar normal, kilogramele pierdute să revină.

În aceste condiții și, în special în cazul persoanelor care depun strat adipos doar în anumite părți ale corpului, eficiente sunt tratamentele profesionale din saloane sau clinici, tratamente care acționează localizat.

Centrele Silhouette (www.silhouette.ro) au lansat la început de an două pachete cu tratamente de remodelare și anticelulită, ce au rezultate rapide. Aceste pachete sunt disponibile la preț redus doar până la 15 ianuarie.

→ SLĂBIT ÎN CENTIMETRI (10 sedinte)

6 X Superfast

4 X Slăbit Liberty

Preț special = 1512 lei (reducere de la 2520 lei)

ANTICELULITĂ (10 sedinte)

5 X Cellu KeyModule 2

2 X Paranesi

2 X Biostimulare Futura Pro

1 X Presoterapie

Preț special = 1020 lei (reducere de la 2040 lei)

• SUPERFAST reprezintă o combinație de două tehnologii: biostimulare și infraroșii, cu aplicarea de electrozi pe zonade tratament, cu efecte de slăbit, remodelare și anticelulită.

SLĂBIT LIBERTY este o terapie pe bază de împachetare cu alge. Se recomandă celor care doresc să slăbească peste 5 kilograme și în cazul cărora excesul adipos este repartizat preponderent în jumătatea inferioară a corpului.

CELLU KEYMODULE 2 este tratament de endermologie cu acțiune anticelulitică, de remodelare și antidepozit adipos sau fermitate și lifting cutanat.

PARANESI este tratament anticelulitic ce presupune aplicarea de fiole specifice, Aminocel și Aminodren. Este un amestec de parafină și nămol îmbogățit cu alge micronizate. Parafina are rol de hidratare și îmbunătățire a calității pielii.

BIOSTIMULARE FUTURA PRO este un tratament de stimulare bioptică, în care sunt combinate proprietățile energizante și cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea dată de curentul electric, pentru regenerare, slăbit, tonifiere, celulită, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

PRESOTERAPIA este un tratament ce acționează în sensul circulației limfatice, cu rol de eliminare a apei în exces și a toxinelor.

Pachetele cu tratamente la preț special pot fi achiziționate doar până la 15 ianuarie.

Silhouette Unirii: bd. Regina Maria 1, Bucuresti - 0727225157

Silhouette Dorobanti: Calea Dorobantilor 200, Bucuresti - 0727225158.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Armani Sì Fiore, alegerea perfectă pentru zilele de vară

Aş vrea să vă prezint un nou parfum, pe care am început să-l folosec tot mai des, este pudrat, delicat și în același timp persistent, mi se pare foarte potrivit pentru zilele de vară. Parfum... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot