Detoxifierea, ultimul trend în saloanele spa

ColonHelp şi EdenSpa vă invită să faceţi un prim pas către sănătatea voastră, prin detoxifierea organismului printr-o experienţă spa completă în 95 de minute.
 
Detoxifierea nu este un simplu proces de întărire a sănătăţii prin eliminarea toxinelor ci este o stare de spirit şi un adevărat stil de viaţă, ne explica terapeuţii din cadrul centrului EdenSpa.
 
Detoxifierea este o necesitate pentru orice femeie modernă care este dispusă să aloce câteva minute pe săptămână sănătăţii şi înfrumuseţării.
 
Praful, gazele de eşapament, alimentele nesănătoase îşi pun amprenta atât asupra sănătăţii cât şi asupra felului în care arătăm. În acest scop, ColonHelp împreună cu EdenSpa a demarat o campanie de conştientizare a importanţei detoxifierii.
 
Programul de detoxifiere susţinut de ColonHelp şi EdenSpa constă într-un pachet de terapii ce au ca scop revigorarea, reîntinerirea şi înfrumuseţarea tenului nostru.
 
Aceste terapii se regăsesc sub forma unui card disponibil la centrul EdenSpa.
 
Absolute detox body wrap, detox massage şi administrarea de ColonHelp sunt cei trei paşi pe care trebuie să îi facem pentru a ne menţine sănătoşi şi revigoraţi după o zi agitată.

Împachetări cu Guarana şi masaje de relaxare
 
Întregul program de detoxifiere durează 95 de minute, timp în care beneficiaţi de o experienţă spa completă.
 
Terapia începe cu împachetarea cu Guarana, o plantă tropicală ce are efect lipolitic. Împachetările cu Guarana ajută atât la detoxifierea organismului cât şi la pierderea în greutate, deoarece planta acţionează prin topirea grăsimilor. În urma împachetărilor corporale cu Guarana se pierde apa prin transpiraţie, se atenuează edemele şi pielea capăta un aspect proaspăt deoarece celulele moarte sunt eliminate.
 
Spre deosebire de cremele sau produsele cosmetice existente în comerţ, extractul de Guarana este deosebit deoarece mărimea substanţei folosite este foarte mică, pentru a se permite pătrunderea acesteia în straturile profunde ale pielii şi nu superficial, la suprafaţă.
 
În timp ce pacienta beneficiază de efectele împachetării cu Guarana, terapeutul realizează un masaj al scalpului, astfel încât să se obţine o relaxare completă a întregului corp.
 
În timpul masajului se insistă pe canalele limfatice, deoarece limfa este cea care transportă toxinele, astfel că, prin stimularea tranziţiei limfei se obţine şi un efect de detoxifiere a organismului.
 
Cura completă de detox, cu ajutorul ColonHelp
 
Terapia este completă cu ajutorul produsului ColonHelp, un produs 100% natural, pe bază de seminţe de in, tărâţe de psyllium, chimen, pătrunjel, coriandru, oregano şi argilă. Produsul facilitează curăţarea organismului de toxine, pierderea în greutate, consumul celor 2 litri de apă pe zi şi reglarea tranzitului intestinal.
 
Produsul ColonHelp nu conţine conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. Acesta este disponibil sub formă de pulbere din plante, putând fi astfel administrat în amestec cu iaurt, apă sau suc. Doza zilnică recomandată este de două linguriţe.
 
Ceea ce ColonHelp împreună cu EdenSpa propune este o detoxifiere complexă a organismului, acţionând atât din exteriorul corpului cât şi din interior. Astfel, în timp ce ColonHelp acţionează în profunzime, eliminând toate toxinele acumulate în timp, terapiile spa puse la dispoziţie de către terapeuţii EdenSpa acţionează local, îndepărtând efectele unui stil de viaţă agitat.

Costul programului de detoxifiere ColonHelp-EdenSpa este de 299 lei.
 
Cardul EdenSpa-ColonHelp promovează stilul de viaţă sănătos şi natural.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot