Dr. Elena Martin a adus în premieră în România metoda inovatoare de întinerire a gâtului

ICLED®  este un tratament inovator durează aproximativ o oră sau mai puțin, iar mulți pacienți pot reveni la muncă a doua zi. Ridicarea gâtului prin metoda ICLED® implică un anumit tip de liposucție, precum și o sutură care este plasată sub piele, cu un dispozitiv special cu fibră optică luminată, care strânge pielea gâtului.

Procedura poate asigura o ridicare a gâtului complet, fără incizii semnificative - doar o incizie de 3 mm pentru liposucție.

Ridicarea gâtului ICLED®, cunoscută și sub numele de Sistemul de Sutură Chirurgicală ImplicitGuide®, poate oferi pacienților o linie a gâtului mai fermă și mai tânără, fără a fi nevoie de o procedură chirurgicală cuprinzătoare.

"Această ridicare minimă invazivă a gâtului necesită o singură puncție minoră și oferă pacienților rezultate imediate și practic fără cicatrici. Procedura ICLED® necesită foarte puțin timp de recuperare și creează un contur durabil, cu aspect natural, fără a fi nevoie de anestezie generală. Întreaga procedură durează aproximativ o oră pentru a finaliza și combină liposucția minimă cu o sutură care este plasată „percutan” sub piele cu un dispozitiv cu fibră optică care strânge pielea gâtului", a declarat dr. Elena Martin, medic plastician.

ICLED® este aprobat de FDA pentru apropierea și ridicarea țesuturilor moi, care este conceput special pentru a îmbunătăți conturul gâtului și maxilarului unui pacient. Procedura imită de fapt rezultatele unei ridicări a gâtului cu o incizie de doar 3 mm. 

Pacienții se pot aștepta să observe imediat rezultatele, iar mulți se întorc la muncă a doua zi.

În funcție de obiectivele de îmbunătățire cosmetică ale fiecărui pacient, elevatorul ICLED® funcționează de asemenea bine cu faceliftul cicatricii scurte și poate fi combinat cu alte proceduri de întinerire.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Protecție termică pentru un păr impecabil chiar și în vacanță

Soare. Vacanțe. Zile lungi și fierbinți. O aventură periculoasă pentru părul tau, o știi deja prea bine. În mod sigur ai luat cu tine produse care să te protejeze împotriva razelor UV și sperăm că... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot