„Drive test” pentru... sâni cu Axis Three

În ultimii ani, sânii au ajuns un mod de integrare în societate, iar mărimea sânilor este cea care poate asigura, sau nu, succesul profesional şi sentimental al unei femei. Pe piaţa din România a fost lansat un scanner 3D, dispozitiv prin intermediul căruia pacienta îşi alege personalizat forma şi dimensiunea viitorului implant.

Scanerul Axis Three este un sistem de simulare tridimensional care are rolul de a ajuta pacienta să îşi aleagă forma şi volumul implanturilor în funcţie de propriul corp înainte ca operaţia să aibă loc.

Dr. Constantin Stan, chirurgul plastician din cadrul clincilor Medical Service, Bacău şi Villa Bella, Bucureşti, a lansat în premieră la noi în ţară un sistem care facilitează comunicarea doctor-pacient în ceea ce priveşte operaţiile de mărire de sâni. Aşadar, femeile care doresc să îşi mărească sânii, dar cărora le este teamă de rezultat sunt invitate la un „drive test” pentru a-şi alege forma şi volumul implantului fără a trece la pasul următor –operaţia.
 
"Acest dispozitiv simulează rezultatul intervenţiei chirurgicale înainte ca aceasta să aibă loc. Scannerul este asociat cu un «drive test» pentru sâni, deoarece pacienta poate proba diferite proteze fără a fi necesară achiziţia acestora", menţionează dr. Stan.
 
Prin parteneriatul cu firma Siemens a fost creat un scaner ce capturează imagini 3D care pornind de la caracteristicile pacientei, în doar câteva secunde pune la dispoziţie o simulare a rezultatului posibil postoperator.
 
Aplicaţiile acestui sistem sunt multiple, de la intervenţiile de lifting facial până la mărire de sâni. Prin metoda tradiţională, 90% dintre paciente renunţa la intervenţia de mărire de sâni. Însă cu ajutorul sistemului Axis Three care reprezintă primul pas dintr-o consultaţie completă, pacienta poate vedea cum arată cu „noii” sâni.
 
Scopul principal al Axis Three este acela că doctorul poate explica mai bine pacientelor pe propriul lor corp efectele potenţiale ale operaţiei de mărire de sâni. Doritoarele devin mai încrezătoare în ele, îşi pot alege forma şi mărimea implanturilor care li se potrivesc cel mai bine, iar decizia de a trece la intervenţia propriu-zisă este mult mai uşor de luat.
 
Ideea principală este că atunci când femeile păşesc pe uşa chirurgului estetician, ele doar îşi imaginează cum vor arăta după operaţia de mărire a sânilor. În mod normal nu ai cum să îţi imaginezi cum ţi-ar sta ţie cu cupa B sau C, însă, scanerul Axis Three creează o imagine cu sânii tăi actuali şi cu rezultatul după o potenţială operaţie. Astfel, pacientele pot comunica doctorului exact ceea ce vor, lăsând mai puţin loc pentru greşeli.
 
Avantajele Axis Three:
  • îi permite medicului să înţeleagă aşteptările pacientei
  • creşte eficienţa comunicării şi reduce timpul petrecut la consultaţie
  • ste o experienţă relaxantă, un „drive test” pentru sâni în care poţi proba fără să fii obligat să cumperi
  • ajută persoanele nehotărâte să îşi facă o imagine despre cum vor arăta cu diferite mărimi de sâni
  • creşte satisfacţie postoperatorie şi reduce riscul unei reintervenţii
  • discuţiile vor fi abordate cu mai mult curaj
"De fiecare dată, le spun pacientelor că alegerea mărimii unui implant mamar le poate schimba viaţa într-un mod pozitiv sau negativ. Femeile vor sâni mari, cât mai mari, fără să ţină cont de riscul la care se expun dacă surplusul este exagerat", spune dr. Constantin Stan.
 
Sistemul Axis Three este implicat într-o consultaţie completă care începe prin măsurarea trăsăturilor corpului: torace, glanda mamară şi grosimea pielii. Toate acestea trebuie realizate pentru că rezultatul final să fie cât mai apropiat de aprecierile dorite. Informaţiile obţinute sunt introduse în calculator, urmând ca pacientei să îi fie prezentat „meniul” – forme şi dimensiuni diferite de proteze.
 
Este important ca pacienta să înţeleagă că protezele nu se aleg în funcţie de gramaj: ceea ce contează la o proteză mamară este lăţimea, înălţimea, bombarea şi consistenţă. Aceasta din urmă trebuie să fie cât mai apropiată de consistenta propriului sân. Dacă nu creezi în mintea pacientei expectativă, 90% dintre femei devin nehotărâte şi renunţă la intervenţia propriu-zisă”, a mai menţionat dr. Constantin Stan.
 
Această simulare nu reprezintă decât primul pas din procesul complex al unei consultaţii, dacă pacienta îşi doreşte să recurgă la operaţia propriu-zisă, va urma o altă consultaţie în cadrul căreia se vă care face alegerea ştiinţifică pe baza unui alt concept dezvoltat de dr stan: Sistemul Biodynamic.
 
Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul : www.drstan.ro sau www.cms.ro.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

MON ROUGE, parfumul manifest de la Yves Rocher

La Yves Rocher, toamna se numără noutățile: culori aprinse, arome puternice, texturi bogate și formule cu 100% activi vegetali. Noutatea absolută este noul parfum MON ROUGE, de care m-am îndrăgost

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot