Farmec relansează Apele Micelare Gerovital cu ambalaje moderne, în varianta de 400 ml

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță relansarea Apelor Micelare Gerovital într-un format nou de ambalaje moderne, reciclabile, în varianta de 400 ml. Cu formule și ingrediente împrumutate din schemele de tratament Gerovital din care fac parte, dar și cu beneficii adresate fiecărui tip de ten, Apele Micelare Gerovital nu sunt doar un produs de curățare a tenului, ci un prim pas în îngrijirea corectă a acestuia.

Ingredientele de calitate, o abordare diferențiată pentru fiecare vârstă și tip de ten, alături de ambalajele moderne și practice, cu o cantitate mai mare de produs, fac din Apele Micelare Gerovital un partener potrivit pentru o îngrijire de lungă durată. 

Apa micelară a devenit un produs must have din trusa noastră de cosmetice, este una dintre cele mai des folosite produse în rutina de zi cu zi. Pentru clientele noastre și din grijă pentru mediu, am lansat noul format de ambalaje pentru Apele Micelare Gerovital. Ambalajele cu gramaj de 400 ml oferă îngrijire delicată pentru o perioadă mai lungă, venind în completarea schemelor de tratament oferite de fiecare gamă în parte. Decizia schimbării ambalajelor urmărește și un trend de consum, este mai avantajos din toate puncetele de vedere pentru clientele noastre să achiziționeze produsul preferat într-o cantitate mai mare”, a explicat Claudia Pălăcian, Manager de Produs în cadrul companiei. 

Pentru tenul normal, specialiștii Gerovital recomandă Apa Micelară cu Ulei de Trandafir Sălbatic (400ml), din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look, un produs cu ulei de trandafir sălbatic pentru îndepărtarea machiajul waterproof, curățând tenul și asigurându-i aportul de nutrienți necesar.

Pentru tenul mixt și normal, Apa Micelară Poliplant Microbiom Protect (400 ml) din gama Gerovital Plant curăță și purifică fața, ochii și buzele prin captarea de către micele a machiajului, sebumului sau a altor impurități. Acest produs are 96% ingrediente de origine naturală, asigurând o protecție naturală microbiană.

Tenul uscat și sensibil are un aliat de nădejde în Apa Micelară cu Albăstrele și Juvinity (400 ml) din gama Gerovital H3 Classic. Îmbogățită cu Extract de Albăstrele și Juvinity™, apa micelară curăță pielea delicat și eficient, decongestionând și energizând celular tenul la fiecare folosire.

Pentru tenul uscat, mixt sau normal se recomandă folosirea Apei Micelare Hyaluron C (400 ml) din gama Gerovital H3 Hyaluron C. Apa micelară se bazează pe acțiunea micelelor formate, care ajută la antrenarea și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii.

Apele Micelare Gerovital pot fi achiziţionate din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot