Farmec relansează gama GEROVITAL SUN cu noi formule inovatoare pentru o piele perfect protejată de razele soarelui

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță relansarea GEROVITAL SUN. Gama vine cu noi formulări inovatoare all-season, o textură ușoară și un ingredient activ patentat de ultimă generație, capabil să stimuleze mecanismul natural de formare a melaninei în prezența filtrelor solare pentru un bronz sănătos.

Gama cuprinde 14 produse destinate protecției solare, stimulării bronzului și îngrijirii pielii după soare, pentru ten și corp, dar și formule special concepute pentru copii.

Noutatea absolută este reprezentată de Crema alpin pentru față SPF30, fiind dezvoltată special pentru condițiile de la altitudini mari. Formula îngrijește şi protejează pielea expusă la soare atât iarna – în perioada practicării sporturilor specifice de sezon –, cât și vara.

Ingredientul vedetă al produselor solare GEROVITAL SUN este Rona Care™ Bronzyl®, un activator natural care stimulează și accelerează bronzarea naturală a pielii prin creșterea sintezei de melanină. Fiind un ingredient activ pur, conferă un bronz sănătos, uniform și de durată, protejând în același timp epiderma de îmbătrânirea prematură și de celelalte efecte negative ale radiațiilor UV.

Cercetările ex-vivo efectuate de compania producătoare au arătat că Rona Care™ Bronzyl® contribuie la o creștere semnificativă a melaninei în stratul bazal al pielii cu 43%, timp de 10 zile.

Cei mai mulți dintre noi iubim frumusețea și strălucirea pielii bronzate, dar am devenit, în același timp, conștienți de efectele nocive ale radiațiilor UV, pe tot parcursul anului. Cu tehnologia corectă putem stimula bronzarea naturală a pielii, fără a renunța la protecția superioară dată de filtrele înalte. Noua gamă GEROVITAL SUN continuă tradiția de succes a unuia dintre cele mai îndrăgite branduri românești, de o calitate cunoscută și demonstrată de-a lungul timpului, și vine cu formulări noi care țin pasul cu ultimele tendințe în domeniu”, a explicat Aura Carabiber, Manager de Produs în cadrul companiei.

Prin noua gamă, compania producătoare Farmec propune două formule de ulei bronzant fără factor de protecție solară sau cu protecție scăzută (SPF 10), destinate împătimiților bronzului profund, ciocolatiu, recomandate în special pentru pielea deja obișnuită cu soarele. Acestea fixează și intensifică bronzul, având acțiune hidratantă, hrănitoare și regenerantă.

Linia cu protecție medie (SPF15 – SPF20), constând în ulei și loțiune cu factor de protecție, este recomandată celor cu piele închisă nebronzată, fără probleme dermatologice sau cu pielea deja bronzată.

Linia cu protecție ridicată (SPF30 – SPF50) pune la dispoziția consumatorilor produse sub formă de spumă, cremă și loțiune ideale pentru consumatorii cu piele deschisă și foarte deschisă la culoare, sensibilă la soare. Gama este completată de Crema nuanțatoare pentru față SPF50. Formula conţine pigmenţi coloranţi de origine naturală, care au o biocompatibilitate bună cu pielea şi îi asigură o culoare uniformă și luminoasă, în tonuri de bronz natural.

Gama poate fi achiziţionată din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, din magazinul în franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Pentru a fi la curent cu noutăți legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor, surprize și concursuri, puteți urmări conturile de social media:

Facebook: www.facebook.com/farmec.romania     

Instagram: www.instagram.com/farmec

Site şi magazin online: www.farmec.ro  


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot