Ia Sabon cu tine peste tot!

Ia cu tine oriunde ai pleca produsele Sabon preferate, în varianta lor mini, un răsfăț ușor de strecurat în bagaj!

Pentru o vacanță în care să te bucuri de tot confortul de acasă și de toate beneficiile ritualului tău de frumusețe, nu pleca nicăieri fără să iei cu tine produse esențiale de îngrijire a pielii din colecția de miniaturi de călătorie de la Sabon.

Indiferent dacă mergi în vacanță, într-o escapadă romantică sau te îndreptați către sala de gimnastică pentru un antrenament rapid, te vei simți mai confortabil să porți cu tine produsele pentru baie și corp pe care le iubești, în variantele lor ușor de strecurat în bagaj și simplu de folosit.

De la loțiuni și creme pentru mâini până la uleiuri de duș și exfoliant de corp, ai de unde alege!

Pasionatele de călătorii care nu concep să facă rabat la calitatea produselor de beauty pe care le utilizează în vacanțe se vor îndrăgosti de adorabilă colecție de miniaturi la Sabon!

Colecția de produse pentru călătorii este concepută în detaliu pentru a oferi confort și răsfăț oriunde, oricând.

Dimensiunile mici ale produselor le fac ușor de transportat și respectă toate regulile de check-in ale companiilor aeriene.

Miniaturile sunt perfecte pentru a fi luate în bagajul de mână fără a ocupa prea mult spațiu.

Recipientele sunt proiectate să prevină scurgerile, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji că uleiul tău de duș favorit va ajunge pe haine sau pe alte obiecte din bagaj.

Mergi, așadar, în magazine sau pe sabon.ro, pentru a descoperi colecția completă de miniproduse Sabon care vor avea grijă de pielea ta și când nu ești acasă!

Crema de mâini de mici dimensiuni îți va menține pielea hidratată într-un mediu uscat precum cel din avion, iar mini-apa de toaletă Eau de Sabon te va împrospăta și răcori în orice moment, răspândind în jur un parfum delicat.

Poți opta, de asemenea, pentru un kit de călătorie all-in-one care conține tot ce ai nevoie pentru a arăta și a te simți minunat atunci când ești în deplasare.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot