Ierburile Afroditei - Ritualul Spa care deschide calea către iubire și bucurie

Afrodita - zeița iubirii și a frumuseții în mitologia greacă - avea un farmec fără tăgadă. Fiica lui Zeus, Afrodita, cu chipul ei de o neasemuită frumusețe, cunoștea arta seducției, iar rețetele ei de ierburi ni s-au transmis până astăzi. La Herculum Spa, în cadrul Afrodita Resort & Spa, am creat o sauna cu Ierburile Afroditei.

Aici, tu ești invitat în sauna Afroditei ca să îți începi voiajul către tinerețea veșnică a sufletului șicătre bucuria de a trăi prezentul. Aerul în saună este uscat. Temperatura? În jur de 75 Celsius. Aici, printre valurile de căldură, aromele dragostei te vor îmbăta pur și simplu.

Dacă ești curios să afli care este buchetul de ierburi binefăcătoare ale zeiței frumuseții, fii cu băgare de seamă. Prima dintre ele este busuiocul sau „iarba regilor”.

Cu o  mireasmă profund masculină, proaspătă şi îmbătătoare, si perechea-i credincioasa, salvia, cu parfum  profund feminin, pasional şi învăluitor, cele doua ierburi vin în ajutorul celor ce nu mai au timp să iubească. Lor și se adaugă rozmarinul, elixir al tineretii, care aduce un plus de energie si de optimism. Vine mai apoi cimbrul cu marea sa putere afrodisiacă, cimbrișorul care stârnește  beatitudinea iubirii cu uleiurile lui volatile.

Și uite așa, trupul se umple de vigoare, iar inima prinde curaj. Iar magia devine și mai puternică grație mentei, iarba minții, a lavandei, iarna căminului și ocrotitoarea  soților, care curăță și îți limpezește întreaga ființă.

Formula de iubire nu se termină aici: ea prinde în buchetul ei măghiranul, pe care fetele şi-l puneau sub pernă ca să afle numele viitorului soţ.  Ultima plantă aromatică din ierburile Afroditei este melisa, care te transformă în stăpâna seducției.

După ce te vei răsfăța în sauna caldă și aromată, este esențial să te racorești și să te relaxezi. Poți repeta sesiunea de saună sau poți să alegi altă facilitate caldă din circuitul spaului, mergând secvențial între rece și cald, până la momentul masajului. Iar, acum, pregătește-te pentru un tratament al zeilor. Masajul cu miere este o adevărata baie de frumusețe. Respiră încet și setează-ți corpul și mintea pentru relaxare. Gustă pe deplin momentul!

La  Herculum Spa, folosim miere naturală, sub formă lichidă, la care adăugam câteva picături de ulei esențial de portocală, lămâie și ienupar. Mierea se aplică ca o cremă pe suprafaţa care urmează să fie masată. Masajul se face cu o tehnică specială, prin mișcări controlate, până când mierea devine foarte lipicioasă, moment în care se îndepărtează. Mișcarile specifice activează anumiţi centri nervoşi corespondenţi organelor vitale.

Nu uita: masajul stimulează organismul, deblochează sistemul limfatic si creşte afluxul de sânge la nivelul zonei de lucru. Mierea hrănește pielea, o face mai frumoasă, mai curată şi mai luminoasă. Acest masaj aduce cu sine o liniște profundă, binefăcătoare.

Te așteptăm cu brațele deschise să te bucuri de viațași de aromele Afroditei la Herculum Spa? Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

Circuit spa ce include Sauna cu Ierburile Afroditei- 45 min

Afrodita It’ s me, masaj cu miere- 75 min


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot