Ierburile Afroditei - Ritualul Spa care deschide calea către iubire și bucurie

Afrodita - zeița iubirii și a frumuseții în mitologia greacă - avea un farmec fără tăgadă. Fiica lui Zeus, Afrodita, cu chipul ei de o neasemuită frumusețe, cunoștea arta seducției, iar rețetele ei de ierburi ni s-au transmis până astăzi. La Herculum Spa, în cadrul Afrodita Resort & Spa, am creat o sauna cu Ierburile Afroditei.

Aici, tu ești invitat în sauna Afroditei ca să îți începi voiajul către tinerețea veșnică a sufletului șicătre bucuria de a trăi prezentul. Aerul în saună este uscat. Temperatura? În jur de 75 Celsius. Aici, printre valurile de căldură, aromele dragostei te vor îmbăta pur și simplu.

Dacă ești curios să afli care este buchetul de ierburi binefăcătoare ale zeiței frumuseții, fii cu băgare de seamă. Prima dintre ele este busuiocul sau „iarba regilor”.

Cu o  mireasmă profund masculină, proaspătă şi îmbătătoare, si perechea-i credincioasa, salvia, cu parfum  profund feminin, pasional şi învăluitor, cele doua ierburi vin în ajutorul celor ce nu mai au timp să iubească. Lor și se adaugă rozmarinul, elixir al tineretii, care aduce un plus de energie si de optimism. Vine mai apoi cimbrul cu marea sa putere afrodisiacă, cimbrișorul care stârnește  beatitudinea iubirii cu uleiurile lui volatile.

Și uite așa, trupul se umple de vigoare, iar inima prinde curaj. Iar magia devine și mai puternică grație mentei, iarba minții, a lavandei, iarna căminului și ocrotitoarea  soților, care curăță și îți limpezește întreaga ființă.

Formula de iubire nu se termină aici: ea prinde în buchetul ei măghiranul, pe care fetele şi-l puneau sub pernă ca să afle numele viitorului soţ.  Ultima plantă aromatică din ierburile Afroditei este melisa, care te transformă în stăpâna seducției.

După ce te vei răsfăța în sauna caldă și aromată, este esențial să te racorești și să te relaxezi. Poți repeta sesiunea de saună sau poți să alegi altă facilitate caldă din circuitul spaului, mergând secvențial între rece și cald, până la momentul masajului. Iar, acum, pregătește-te pentru un tratament al zeilor. Masajul cu miere este o adevărata baie de frumusețe. Respiră încet și setează-ți corpul și mintea pentru relaxare. Gustă pe deplin momentul!

La  Herculum Spa, folosim miere naturală, sub formă lichidă, la care adăugam câteva picături de ulei esențial de portocală, lămâie și ienupar. Mierea se aplică ca o cremă pe suprafaţa care urmează să fie masată. Masajul se face cu o tehnică specială, prin mișcări controlate, până când mierea devine foarte lipicioasă, moment în care se îndepărtează. Mișcarile specifice activează anumiţi centri nervoşi corespondenţi organelor vitale.

Nu uita: masajul stimulează organismul, deblochează sistemul limfatic si creşte afluxul de sânge la nivelul zonei de lucru. Mierea hrănește pielea, o face mai frumoasă, mai curată şi mai luminoasă. Acest masaj aduce cu sine o liniște profundă, binefăcătoare.

Te așteptăm cu brațele deschise să te bucuri de viațași de aromele Afroditei la Herculum Spa? Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

Circuit spa ce include Sauna cu Ierburile Afroditei- 45 min

Afrodita It’ s me, masaj cu miere- 75 min


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

CK EVERYONE, un parfum neutru pentru fiecare generație

Un nou parfum îndrăzneț pentru fiecare generație, CK EVERYONE anunță un capitol iconic din povestea CK ONE. Inspirat de persoanele autentice și tinere, care nu se limitează la granițe, norme și... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot