Illuma Clinique lansează tratamentul dermatologic non-invaziv Dermalinfusion

Tenul încărcat, porii măriți, excesul de sebum, acneea, tenul fără luminozitate, deshidratat, ridurile fine sau hiperpigmentările au acum o soluție inovatoare: Dermalinfusion, un tratament dermatologic patentat, cu o triplă acțiune, în același timp non-invaziv și cu rezultate rapide, dar de durată.

Noul tratament disponibil la Clinica Illuma începând cu această săptămână este singurul tratament pentru față și corp care acționează delicat asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata o gamă largă de probleme ale pielii.

Oferind o acțiune simultană de exfoliere, extracție și de infuzare profundă a soluțiilor personalizate, tratamentul oferă rezultate uimitoare, de la prima ședință. Astfel, prin infuzarea serurilor în piele în momentul exfolierii, se obține o penetrare maximă a ingredientelor active la adâncimi optime ale tenului, acesta fiind mai receptiv la serurile folosite și astfel tratamentul având efecte maxime.

DermalInfusion oferă o restructurare a pielii, prin infuzia de ser în momentul maxim de receptivitate al tegumentului, oferit de procesele de exfoliere și extracție. Tehnologia care este de azi disponibilă și în clinica noastră elimină astfel diferențele de timp dintre exfoliere și aplicarea serului, pentru o receptivitate și o retenție optimă a pielii. Mai mult, este ideal pentru toate tipurile de piele și nu necesită timp de recuperare pentru pacient, a explicat Alexandra Crâșmaru, fondator Clinica Illuma.

Printre beneficiile tratamentului Dermalinfusion se numără revigorarea tenului prin exfolierea intensă, extracția impurităților prin curățarea profundă a porilor sau detoxifierea țesutului prin drenaj limfatic. De asemenea, acesta oferă un efect vizibil de volumizare a pielii, dar și contribuie la îmbunătățirea circulației ajutând la hidratarea celulară.

Încă de la deschidere ne-am dorit să oferim celor care ne trec pragul la Clinica Illuma servicii de cea mai înaltă calitate, cu eficiență maximă și cu un focus pe tratamente non-invazive, inovatoare. Acesta este un nou demers în acest sens și am decis să facem această investiție în urma feedbackului clientelor, care și-au dorit un astfel de tratament, extrem de eficient, cu rezultate de durată și fără timp de recuperare, a mai precizat Alexandra Crâșmaru.

Prețurile pentru tratamentele cu Dermalinfusion sunt personalizate, în funcție de afecțiunile și particularitățile pielii fiecărei cliente, iar acestea pornesc de la 450 lei/ședință. Pentru rezultate maxime, specialiștii clinicii recomandă o evaluare dermatologică, însă, în medie cele mai multe tratamente necesită 3 ședințe.

***

Înființată la jumătatea anului trecut, Illuma Clinique este o clinică dermato-estetică, dedicată serviciilor de dermatologie, estetică facială, epilare definitivă și remodelare corporală, totul cu un focus pe echipamente inovatoare, de ultima generație și personal dedicat. Brandul este construit în jurul conceptului de sănătate și frumusețe a pielii, cu focus pe protocoale estetice minim-invazive, inovatoare. Filosofia pe scurt: Illuma Clinique, pentru sănătatea și frumusețea pielii tale!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot