L’Oréal a lansat Revitalift Total Repair 10

L’Oréal Paris a lansat noul Revitalift Total Repair 10 care luptaă împotriva celor 10 semne ale îmbătrânirii.

Produs cu proprietăţi multiple, noul Revitalift Total Repair 10 de la L’Oréal Paris oferă un răspuns multiplu ce poate fi utilizat în funcţie de nevoile individuale. Grupează tot ce este necesar pentru ten într-un singur produs, fără a exclude nimic, pentru a-l ajuta să facă faţă "căderilor" neaşteptate şi problemelor cauzate de un stil de viaţă agitat.

Tenul fiecărei persoane reacţionează diferit în faţa diverselor încercări ale stilului nostru de viaţă şi în funcţie de propriul proces de îmbătrânire: tenul anumitor persoane va reacţiona la stres prin apariţia de pete roşii, tenul altora se va manifesta prin lipsa strălucirii sau va avea o textură neuniformă.

Este un produs de îngrijire care poate înlătura micro-problemele tenului. Aceste micro-probleme se materializează prin apariţia şi accentuarea semnelor de îmbătrânire sau prin dezvoltarea lor timpurie.

Este creat pentru a întări sistemul nostru natural de "înlăturare a problemelor".

Total Repair 10 este o emulsie de ulei în apă structurată specific cu polimeri, ce oferă o senzaţie de răcorire în momentul în care este aplicată. Are în compoziţie un strat uleios ce conţine un filtru de protecţie care oferă o finisare catifelată, luminoasă.

După aplicare, apare imediat un efect luminos subtil.

Rezultatul: ten uniform, riduri reduse şi netezite, piele hidratată, pori închişi, pete reduse, piele mai suplă şi mai fermă, textura pielii rafinată şi pielea gâtului mai fermă.

Cu ajutorul Total Repair 10 fiecare va găsi soluţia cutanată adecvată. În funcţie de tipul problemei, mecanismul biologic necesar de reparare va fi activat de ingredientele active specifice. Are o formulă cu funcţii multiple creată pentru a diminua semnele îmbătrânirii.

Utilizarea este simplă şi practică, ca un "produs inteligent": poate răspunde diferitelor situaţii şi fiecare persoană îl poate utiliza oricând doreşte, în funcţie de problemele particulare.

Gama Revitalift este singura gamă anti-rid recomandată de Societatea Română de Dermatologie.

Preţ recomandat: 54,90 lei


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot