Mameloanele

Chirurgia nu cunoaşte limite, la fel şi dorinţele reprezentantelor sexului frumos de a fi cât mai atrăgătoare şi de a se simţi cât mai bine în propria piele şi cu propria sexualitate.

Acesta este motivul pentru care chirurgii esteticieni se confruntă cu intervenţii tot mai neobişnuite, de la chirugia intimă şi mărirea punctului G, la chirurgia mameloanelor pentru un aspect cât mai apetisant şi "obraznic”.
 
Chirurgia mameloanelor este nouă găselniţa a vedetelor de la Hollywood care consideră că mărimea şi forma sânilor nu sunt de ajuns pentru a ieşi în evidenţă.
 
Chirurgia mameloanelor se afla încă la început în ţara noastră, dar deja câştiga interesul femeilor lipsite de inhibiţii.
 
"Există două tehnici de realizare a chirurgiei mameloanelor. Prima are la bază o intervenţie chirurgicală de prindere a bazei mamelonului pentru adunarea acestuia, care durează doar 30 de minute. Dezavantajul este că această tehnică opreşte alăptarea, deoarece leagă canalele prin care se scurge laptele, astfel că intervenţia se adresează femeilor care ştiu că nu vor mai face copii.
Pentru a doua tehnică se folosesc lambouri de piele încrucişate chirurgical, rezultatul fiind mameloane mai proeminente”, a explicat dr. Calin Doboş, medic specialist în chirurgie facială şi în chirurgie plastică, competenţă în laser chirurgical.
 
Potrivit dr. Calin Doboş, "motivaţia care le îndeamnă pe femei să recurgă la astfel de proceduri este veşnica căutare a perfecţiunii, lipsa încrederii în propria imagine, sau doar dorinţa de a ieşi în evidenţă cât mai mult, inhibiţiile fiind ultima problemă”.
 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot