NIVEA Deo Beauty Elixir, prima gamă de deodorante cu extract prețios din lapte

Când te simți frumoasă ești încrezătoare, pregătită să ridici mâinile în aer și să te simți liberă. Și cine a spus că pielea subrațului nu poate fi frumoasă? Pentru că nimic nu se potrivește mai bine pielii decât un produs ce conține ingrediente inspirate de natură, NIVEA a lansat gama inovatoare Deo Beauty Elixir. Aceasta este îmbogățită cu vitamine (C și E), Calciu și provitamina B5 din lapte, fiind concepută special pentru a regenera, proteja și înfrumuseța pielea subrațului, chiar și imediat după epilare.

Noua gamă de deodorante NIVEA nu oferă doar o formulă pentru protecție antiperspirantă, ci un Beauty Elixir dedicat pielii subrațului. Aceasta este disponibilă în trei variante adaptate nevoilor pielii tale, Sensitive, Fresh și Dry, pe care le poți găsi atât sub formă de spray, cât și roll-on. Indiferent pe care îl alegi, formula ușoară se absoarbe rapid în piele, nu conține alcool și oferă protecție antiperspirantă pentru 48 de ore.

► Gama NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive este concepută pentru pielea sensibilă și are o formulă catifelată, testată dermatologic, astfel încât să se potrivească perfect pielii delicate. Gama Sensitive oferă pielii tale combinația optimă dintre un antiperspirant de încredere și îngrijirea NIVEA, ajutând-o să se calmeze și să se regenereze chiar și imediat după epilare.

Revigorează-ți simțurile cu formula specială NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh și asigură-ți o senzație de prospețime și protecție antiperspirantă pentru 48 de ore. Formula ușoară se absoarbe rapid în piele și îți hidratează pielea subrațului în timp ce tu te bucuri de fiecare dată de o senzație fresh – ca după duș.

NIVEA Deo Beauty Elixir Dry are o formulă performantă care îți oferă protecție antiperspirantă de lungă durată, menținând pielea uscată, dar în același timp hidratată. Datorită extractului prețios din lapte, aceasta oferă pielii subrațului nutrienții de care are nevoie pentru a fi frumoasă și protejată, chiar și imediat după epilare.

Indiferent de provocările zilnice, bucură-te de puterea formulei inovatoare NIVEA Deo Beauty Elixir și oferă pielii subrațului tău strălucirea pe care o merită, pentru ca tu să te simți frumoasă în fiecare moment.

Preț recomandat:

Deodorant Spray NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive – 15.5 RON

Deodorant Roll-on NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive – 15.5 RON

Deodorant Spray NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh – 15.5 RON

Deodorant Roll-on NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh – 15.5 RON

Deodorant Spray NIVEA Deo Beauty Elixir Dry – 15.5 RON

Deodorant Roll-on NIVEA Deo Beauty Elixir Dry – 15.5 RON 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot