Noua gamă BABOR SPA a fost lansată la Centrele Silhouette

Noua gamă BABOR SPA a fost lansată în România la Centrele Silhouette din București. Linia de produse profesionale ale apreciatului brand BABOR include patru    produse menite să creeze o experiență SPA ce se extinde mult dincolo de momentul tratamentului din centrele specializate, produsele BABOR SPA putând fi utilizate și acasă.

Prin intermendiul celor patru arome călătorești într-o lume feerică a wellness-ului, trăind o experieță holistică pentru trup, minte și suflet.

BABOR SPA îmbină formulele de ultimă generație cu parfumurile extraordinare pentru a crea o experiență SPA unică, senzuală.

BABOR folosește puterea originală a fructelor, a șampaniei și a pomilor fructiferi (Sorbus Torminalis), pentru a crea texturi moderne cu efecte convingătoare anti-îmbătrânire, pe baza celulelor stem.

BABOR a colaborat cu Institutul Fraunhofer pentru a dezvolta aceste extracte exclusiv pentru BABOR SPA.

Celulele stem - celule nediferențiate care pot efectua o mare varietate de funcții - se găsesc și în piele, în membrana bazală. Ele formează celule noi ale pielii și, prin urmare, sunt esențiale pentru regenerarea pielii. Dacă aceste celule stem sunt afectate de radicalii liberi, de exemplu, procesul de reînnoire a celulelor încetinește, provocând o îmbătrânire a pielii.

Extractele din celulele stem din Champagne Pear și Sorbus torminalis protejează celulele stem ale pielii și, prin urmare, prelungesc durata lor de viață. În acest mod, BABOR combină formulele anti-îmbătrânire cu momente parfumate de rasfat.

Cele patru linii SPA BABOR

BABOR SPA SHAPING - acționează cu ajutorul celulelor stem din fructe de tip Sorbus Torminalis și al altor ingrediente care remodelează silueta.

BABOR SPA ENERGIZING -  cu celule stem  din pară de șampanie și un parfum energizant ce revitalizează simțurile corpului.

BABOR SPA RELAXING - parfumul calmant oferă o experiență relaxantă, de neuitat.

BALING BABOR SPA - cu parfum cald ce te reechilibrează

Produsele profesionale BABOR SPA se găsesc în saloanele partenere Top Line.

Pentru a experimenta noile ritualuri de spa, BABOR SPA , la Centrele Silhouette este necesară programarea sunând la 0727225157 (Silhouette Unirii) / 0727225158 (Silhouette Dorobanți).


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

In lipsa ta mi se cam intampla o gramada de viata

Text de Diddle Did. Foto: Pictura de Stefania Nistoreanu Te-ai trezit si tu sa ma suspectezi ca nu-mi imaginez cum vor sta lucrurile. Lucrurile stau mereu la fel, oricat incercati voi sa le schi... Citeste tot

Nu am fost niciodata un om bogat!

Nu am fost niciodata un om bogat – in bani – zic! Am avut perioade cind am cistigat mai bine decit restul lumii, dar nu  atit de multi pe cit s-a spus! Nu am masina, nu am bani in cont , nu am casa – ...Citeste tot

Celebrează cu stil sezonul festiv cu ținutele de ocazie Marks & Spencer

  Începând cu petrecerea de Crăciun de la birou și terminând cu mesele delicioase în familie, Marks & Spencer ți-a pregătit selecția de outfituri perfecte pentru sezonul festiv! Indiferent d... Citeste tot

Gelozie, da’ cu acte în regulă

Sunt om – mai rău, sunt femeie – şi pot înţelege toate nuanţele oneste ale geloziei. Pentru că le-am trăit, pentru că au săpat des şi adânc în mine, pentru că mi-au consumat multe extraverale şi minut... Citeste tot

NIG de vorbă cu Alina Emandi, creator bijuterii

Ca orice altă femeie, sunt o mare admiratoare de bijuterii;  frumuseţea care ne-a fost dăruită de natură poate fi oricând oglindită, intensificată, definită de bijuterii şi machiaj. Am descoperit... Citeste tot

Eu am omorat tipul din filme

Ma plimbam, ieri, printr-o librarie si mi-a sarit in ochi concitadinul Bogdan Stoica (in marime naturala, din carton) impreuna cu noua sa carte, "Tipul din filme nu exista". Promit s-o citesc, desi ti...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot