Primul Botox Spa Party din România

Doctorul Călin Doboş, cunoscutul chirurg estetician de la Clinica Hyperion din Galaţi, a organizat pe 3 decembrie, primul Botox SPA Party din România, la Eden SPA din Bucureşti.
 
Acest concept de petrecere provine din SUA şi presupune o întâlnire informală, de obicei organizată de o "veterană" a tratamentului cu Botox, care-şi invită acasă prietenele pentru a încerca injecţiile cu această substanţă.
 
La Botox Spa Party au participat vedete precum Gina Pistol, Nico, Tania Budi, Stephan Pelger şi jurnaliste care au avut ocazia de-a afla direct de la doctorul Călin Doboş cele mai noi şi utile informaţii despre Botox şi de-a încerca pe pielea lor tratamentul adorat de starurile hollywoodiene.
 
Stephan Pelger s-a arătat încântat de procedură, adăugând că nu i se pare neobişnuit ca bărbaţii să apeleze la astfel de tehnici de înfrumuseţare. Însuşi doctorul Doboş a dezvăluit că numărul pacienţilor săi de sex masculin a crescut simţitor în ultimii ani: 15% dintre cei care trec pragul clinicii sale din Galaţi sunt bărbaţi.
 
De asemenea, doctorul Călin Doboş a spus că Botoxul este o soluţie la îndemână şi uşor de suportat, că injecţiile cu Botox nu întineresc peste noapte, dar atenuează ridurile şi conferă pacientei un aspect mult mai fresh.
 
Botoxul (toxina botulinica de tipul A) este produs de compania americană Allergan şi a fost declarat în anii 2002 şi 2003 cel mai popular tratament estetic de către Asociaţia Americană de Estetică Medicală.
 
Compania americană Allergan a demarat campania de prelansare şi în România a brandul-lui BOTOX (R) care va fi utilizat în scop cosmetic sub denumirea de VISTABEL (R).
 
Botox este marca firmei Allergan, INC din Statele Unite. Există mai multe tipuri de toxine botulinice, dar cea folosită în chirurgia plastică şi estetică este tipul A. FDA (Food and Drug Administration, organism de control al medicamentelor pe piaţa americană) a aprobat utilizarea injecţiilor cu botox în tratarea ridurilor faciale moderate şi severe în aprilie 2002.
 
Conform ASPS (Societatea Americană pentru Chirurgie Plastică şi Estetică) peste 1,6 milioane de americani au apelat la această procedură. Tratamentul nu a fost aprobat doar în SUA ci şi în alte 70 de ţări din lume.
 
Efectul de reducere a ridurilor vine din faptul că toxina paralizează muşchii vizaţi, împiedicându-i să mai formeze cute.
 
Injecţiile cu Botox trebuie făcute o dată la şase luni pentru a păstra efectul. Dacă procedurile sunt întrerupte, muşchii nu au de suferit.
 
Procedura de injectare este nedureroasă, fiind efectuată sub anestezie locală.


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Universul cosmeticelor asiatice de pe Glowrious.ro

Frumusețea asiatică este fascinantă. Femeile din spaţiul asiatic sunt invidiate şi admirate de toată lumea pentru tenul lor impecabil ca de mătase, o piele la care toate visăm.

<

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot