Prinde valul bucuriei cu Photoderm de la Bioderma!

Fiecare rază de soare aduce bună dispoziție și veselie. Mai ales că am așteptat vara și soarele cu atâta ardoare! Bucură-te în deplină siguranță de beneficiile soarelui, pentru că Photoderm protejează pielea și îi activează mecanismele naturale de apărare!

Formulele de la Bioderma sunt concepute pentru a proteja și cea mai sensibila piele dar și vietățile și ecosistemele acvatice.

„Suntem inspirați de viață și motivați de pasiune. Întotdeauna am fost preocupați de impactul ingredientelor pe care le folosim, dar și al produselor noastre. Și nu doar pe piele, ci și asupra mediului înconjurător. Trebuie să fim conștienți de tot ce ne înconjoară și de datoria pe care o avem față de natură”, spune Jean Noel Thorel, farmacist, biolog, Președinte și Fondator NAOS.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ Nuanța deschisă și Photoderm Cover Touch SPF 50+ Nuanța aurie asiguă protecție solară minerală cu putere mare de acoperire care lasă pielea să respire este ultima noutate în materie de protectie solară de la Bioderma.

Sunt produse perfecte pentru că filtrele și pigmenții minerali crează un sistem de rețea la suprafața pielii, oferind acoperire mare dar lasând în același timp pielea să respire.

Proprietăți:
protecție solară minerală cu putere mare de acoperire;
– lasă pielea să respire;
– acoperire de lungă durată;
– piele mixtă și grasă, cu cicatrici acneice și pete;
– previne formarea de noi imperfecțiuni;
– protejează împotriva razelor UVA și UVB cu 100% filtre minerale;
– uniformizează, corectează nuanța pielii și acoperă perfect imperfecțiunile datorită unei concentrații înalte de pigmenți minerali;
– matifiază pielea timp de 8 ore; lasă pielea să respire, porii nu
sunt blocați, imperfecțiunile sunt reduse zi după zi datorită brevetului Fluidactiv;
– combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotecţie Celulară™ oferă protecţie biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare;
– testat sub supraveghere dermatologică;
– toleranță cutanată și oculară foarte bună;
– non comedogenic.

Ce mi se pare foarte important este faptul că oferă fotoprotecţie solară minerală, nu chimică. De regulă, produsele cu factor de protecţie ridicat sunt bazate pe filtre chimice, care lasă acele urme albe pe ten la aplicare şi trebuie întinse foarte bine pentru a obţine uniformizarea pielii.

Nu este cazul pentru Photoderm Cover Touch SPF 50+, deoarece acesta este colorat (în două nuanțe – deschis si auriu), ajută la netezirea tenului şi îi dă o tentă mată şi radiantă, atât de necesară tenurilor mixte şi grase ce întâmpină probleme cu excesul de sebum.

Fiind un produs colorat ce oferă protecţie solară, trebuie aplicat ultimul, adică după ce am curăţat, hidratat şi îngrijit pielea. Aşadar, dimineaţa după ce curăţ tenul de sebumul de pe timpul nopţii, aplic o cremă hidratantă, light, care nu îngraşă tenul, apoi aplic Photoderm Cover Touch SPF 50+.

L-am testat singur, nu am mai aplicat nimic peste, adică nici pudră sau altceva și după aplicare, tenul rămâne catifelat şi fin, are o strălucire sănătoasă şi naturală și o culoare uniformă.

Nuanța deschisă mi se potriveşte de minune, dar sunt sigură că după ce mă voi bronza, cea aurie va fi preferata mea.

Photoderm Bronz SPF 30, ulei bronzant activează este absolu minunat pentru că activează, intensifică și prelungește bronzul natural.

Stimulează producția de melanină și protejează în mod natural pielea de radiațiile solare.

Photoderm Bronz Ulei bronzant SPF 30 favorizează distribuția uniformă a melaninei rezultând un bronz uniform, activează, intensifică si prelungește durabil bronzul!

Este un ulei uscat, are o textură ultra-lejeră și invizibilă, nu lasă film gras sau urme, poate fi aplicat pe pielea umedă sau uscată și este rezistent la apă și transpiratie.

Ce ți-ai putea dori mai mult?

Urmarește clipul oficial aici: https://www.youtube.com/watch?v=6Obwz62WDRk și bucură-te de vară!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot