Secretul tinereţii pielii

Dior a dedicat  HYDRA LIFE femeilor moderne aflate în a treia decadă a vieţii: prima sa gamă de hidratare intensă îmbogăţită cu un serum anti-îmbătrânire ce intârzie activ semnele de vârstă. Mai mult decât o gamă de hidratare, acesta este primul pas în prezervarea tinereţii pielii. 

Printr-o abordare unică a hidratării, Dior combină expertiza de hidratare cu cea de anti-îmbătrânire, creând HYDRA LIFE, prima linie dedicată femeilor aflate în jurul vârstei de 30 de ani. 

Hidratarea se diminuează în timp, iar circulaţia apei devine mai puţin eficientă. Apa se sustrage din straturile superioare ale epidermei, expunând-o astfel la factorii de mediu. 
 
Lipsa apei slăbeşte rolul de barieră naturală a pielii împotriva uscării. Mai puţin hrănită cu elementele vitale, devine vulnerabilă la fenomenele oxidante. Primele semne de vârstă apar. Procesul de îmbătrânire se accelerează prematur. 
 
Femeile la aflate în jurul vârstei de 30 de ani vor fi încântate să descopere că HYDRA LIFE corespunde idealurilor lor. 
 
Dezvoltate special pentru ele, produsele din gamă le oferă momente ce compensează efectele muncii lor intenste, opresc primele semne de vârstă şi restaurează frumuseţea veşnic dorită, care durează şi durează...
 
Toate produsele HYDRA LIFE conţin un serum anti-îmbătrânire, concentrat cu 3 extracte de plante pure din Grădinile Dior. Se permite în acest fel reîntinerirea în interiorul de dermei cu o eficacitate de 3 ori mai mare, de la o celulă la alta. 
 
Ingredienţi activi naturali, eficienţa dovedită, compoziţii actuale şi texturi uimitor de proaspete care sunt absorbite rapid în piele. 
 
La cel mai mic avertisment, această gamă de îngrijire acţionează ca un tratament intensiv cu vitamine care compensează deficienţele vizibile ale pielii. 
  
Pro Youth Energizing Moisturizer rezolvă deshidratarea, pielea ternă, oboseala extremă sau stresul ocazional.
 
Secretul său este D-Ribosse, o substanţă zaharoasă ce furnizează doza optimă de energie necesară celulelor pielii. Rezultatul: derma rămâne în formă pe tot parcursul zilei.
 
Se poate folosi ca produs singular sau ca produs adiţional, înaintea ritualului de îngrijire zilnică, având un efect de luminozitate instantanee care durează. 
 
Preţ: 337,00 lei
 
Pro-Youth Protective Fluid SPF15 este conceput pentru tenul normal şi gras, care trebuie şi el să fie protejat de razele solare şi de stresul din mediu. Acest fluid lăptos unifică acţiunea pro-tinereţe cu efectul de strat protector împotriva razelor UV. 
 
Preţ (50 ml): 243,00 lei
 
Pro-Youth Sorbet Eye Creme este răspunsul realizat special pentru rezolvarea problemelor legate de conturul ochilor. Acţiunea sa este concentrată pe semnele de oboseală, pungile de sub ochi şi cearcăne. Crema, cu o textură extraordinară şi fără precedent – jumătate cremă, jumătate gel – înfrumuseţează prin imaginea unor ochi odihniţi şi strălucitori.
 
Preţ (50 ml): 239,00 lei


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

Cadouri parfumate de Crăciun de la Notino

Decembrie este luna cadourilor, așa că daca vrei să dăruiești persoanelor dragi ceva cu adevărat spectaculos, Notino vine cu idei de cadouri minunate ce nu vor da greș pentru că sunt concepute pentru ... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot