Secretul tinereţii pielii

Dior a dedicat  HYDRA LIFE femeilor moderne aflate în a treia decadă a vieţii: prima sa gamă de hidratare intensă îmbogăţită cu un serum anti-îmbătrânire ce intârzie activ semnele de vârstă. Mai mult decât o gamă de hidratare, acesta este primul pas în prezervarea tinereţii pielii. 

Printr-o abordare unică a hidratării, Dior combină expertiza de hidratare cu cea de anti-îmbătrânire, creând HYDRA LIFE, prima linie dedicată femeilor aflate în jurul vârstei de 30 de ani. 

Hidratarea se diminuează în timp, iar circulaţia apei devine mai puţin eficientă. Apa se sustrage din straturile superioare ale epidermei, expunând-o astfel la factorii de mediu. 
 
Lipsa apei slăbeşte rolul de barieră naturală a pielii împotriva uscării. Mai puţin hrănită cu elementele vitale, devine vulnerabilă la fenomenele oxidante. Primele semne de vârstă apar. Procesul de îmbătrânire se accelerează prematur. 
 
Femeile la aflate în jurul vârstei de 30 de ani vor fi încântate să descopere că HYDRA LIFE corespunde idealurilor lor. 
 
Dezvoltate special pentru ele, produsele din gamă le oferă momente ce compensează efectele muncii lor intenste, opresc primele semne de vârstă şi restaurează frumuseţea veşnic dorită, care durează şi durează...
 
Toate produsele HYDRA LIFE conţin un serum anti-îmbătrânire, concentrat cu 3 extracte de plante pure din Grădinile Dior. Se permite în acest fel reîntinerirea în interiorul de dermei cu o eficacitate de 3 ori mai mare, de la o celulă la alta. 
 
Ingredienţi activi naturali, eficienţa dovedită, compoziţii actuale şi texturi uimitor de proaspete care sunt absorbite rapid în piele. 
 
La cel mai mic avertisment, această gamă de îngrijire acţionează ca un tratament intensiv cu vitamine care compensează deficienţele vizibile ale pielii. 
  
Pro Youth Energizing Moisturizer rezolvă deshidratarea, pielea ternă, oboseala extremă sau stresul ocazional.
 
Secretul său este D-Ribosse, o substanţă zaharoasă ce furnizează doza optimă de energie necesară celulelor pielii. Rezultatul: derma rămâne în formă pe tot parcursul zilei.
 
Se poate folosi ca produs singular sau ca produs adiţional, înaintea ritualului de îngrijire zilnică, având un efect de luminozitate instantanee care durează. 
 
Preţ: 337,00 lei
 
Pro-Youth Protective Fluid SPF15 este conceput pentru tenul normal şi gras, care trebuie şi el să fie protejat de razele solare şi de stresul din mediu. Acest fluid lăptos unifică acţiunea pro-tinereţe cu efectul de strat protector împotriva razelor UV. 
 
Preţ (50 ml): 243,00 lei
 
Pro-Youth Sorbet Eye Creme este răspunsul realizat special pentru rezolvarea problemelor legate de conturul ochilor. Acţiunea sa este concentrată pe semnele de oboseală, pungile de sub ochi şi cearcăne. Crema, cu o textură extraordinară şi fără precedent – jumătate cremă, jumătate gel – înfrumuseţează prin imaginea unor ochi odihniţi şi strălucitori.
 
Preţ (50 ml): 239,00 lei


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales ma... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot