Ten strălucitor şi fără riduri


Aşa cum ne-a obişnuit, într-un cadru plăcut şi informal, Yves Rocher a ales să lanseze SERUM VEGETAL - 3 brevete anti-rid, în luna iubirii când redescoperim plăcerea de a fi frumoase şi proaspete ca primăvara care stă să vină.

La baza "filozofiei" Yves Rocher stă faptul că lumea vegetală este o sursă incredibilă de vitalitate şi binefaceri pentru piele.

După 8
ani de cercetare s-a ajuns la elaborarea unui extract activ anti-rid foarte puternic, Oligozidele din Măr, care au o incredibilă eficacitate asupra celuleor pielii.
 
Odată cu trecerea timpului, diferenţele la nivelul pielii sunt din ce în ce mai vizibile.
 
Chiar dacă avem aceeaşi vârstă nu înseamna neapaărat că avem şi acelaşi tip de ten.
 
Aşa că, SERUM VEGETAL propune 2 programe de îngrijire, fiind prima gamă de produse cosmetice cu 3 brevete pentru fiecare program:

Programul Riduri & Strălucire

Cuprinde 3 produse pentru a acţiona în mod eficient împotriva ridurilo şi pierderii strălucirii tenului.

Atunci când ridurile fine şi profunde sunt din ce în ce mai vizibile, când tenul devine tern şi îşi pierde din luminozitate, Oligozidele din Măr, un activ exclusiv al Mărcii Yves Rocher acţionează împotriva lor şi cu fiecare zi ce trece, ridurile se estompează, tenul devine mai neted şi mai luminos şi mai strălucitor pentru un timp îndelungat.
 
Cremă de zi cu efect strălucitor
De la prima aplicare, graţie particulelor sale sidefate, netezeşte ridurile şi redefineşte strălucirea tenului. După o lună de utilizare, reduce în mod eficient ridurile profunde şi reactivează strălucirea intensă a tenului.
 
Preţ: Cutie 50 ml – 85 RON
 
Cremă pentru strălucirea privirii
Această cremă specială pentru zonele fragile, într-o textură delicată şi puternic concentrată, tratează în profunzime conturul ochilor, atât dimineaţa cât şi seara.
 
Preţ: Tub 15 ml – 79 RON
 
Cremă de noapte cu efect strălucitor
 
Se adaptează perfect ritmului nocturn de îngrijire a tenului pentru menţinerea tinereţii pielii şi regenerarea ţesuturilor. Acţionează în mod eficient împotriva ridurilor şi redă strălucirea profundă a tenului.
 
Preţ: Cutie 50 ml – 99 RON
 

Programul Riduri & Fermitate

Atunci când ridurile devin mult mai profunde şi rebele, iar tenul este lipsit de strălucire şi densitate este absolut necesar sa-i redăm fermitatea.
 
Cremă Force+ Restructurantă de zi
Acţionează în profunzime pentru un efect imediat şi durabil.
-         Estompează ridurile profunde;
-         Redefineşte conturul chipului;
-         Hidratează şi protejează pielea.
 
Preţ: Cutie 50 ml – 125 RON
 
Corector anti-rid cu pensulă
 
Graţie pensulei sale speciale, acest corector acoperă cu precizie ridurile profunde din zona frunţii, a ochilor şi pliurilor naso-geniene, acţionând chiar din interior şi eliberând pentru fiecare rid o formulă preţioasă care netezeşte suprafaţa pielii.
Are un mare avantaj, acela că se poate aplica atât ca bază, cât şi pentru corectarea machiajului.
 
Preţ: Tub cu pensulă 2,4 ml – 95 RON
 
Cremă Force+ Restructurantă de noapte
 
În timpul somnului, atunci când pielea îşi activează procesul de regenerare, această cremă puternic concentrată contribuie la:
-         Estomparea în profunzime a ridurilor vizibile;
-         Redensificarea şi redarea fermităţii pielii.
 
Preţ: Cutie 50 ml – 135 RON

Produse demachiante

Se ştie că pielea este supusă pe toată durata zilei agresiunilor din exterior (praf, impurităţi, urme de machiaj şi multe altele), fapt ce conferă chipului un aspect tern şi favorizează apariţia ridurilor. Dar o demachiere eficientă contribuie şi ajută mult la eliberarea pielii de toate aceste agresiuni.
 
Lapte demachiant cu efect de netezire
 
Acest fluid într-o textură delicată elimină machiajul şi impurităţile în profunzime, netezind trăsăturile chipului în mod vizibil, pentru un ten catifelat şi strălucitor.
 
Preţ: Flacon 200 ml – 47 RON
 
Loţiune pentru strălucirea tenului
 
Această loţiune într-o textură revigornată, vivifiantă, este indispensabilă pentru o demachiere perfectă. Ea asigură o micro-exfoliere delicată ce redă strălucirea pielii şi îi oferă un aspect satinat, pentru un efect instantaneu de piele catifelată.
 
Preţ: Flacon 200 ml – 47 RON
 
Şerveţele demachiante cu efect detensionant
 
Dintr-un singur gest, aceste şerveţele demachiante, special alese pentru delicateţea lor, elimină machiajul şi îndepărtează impurităţile, având şi un efect detensionant asupra trăsăturilor chipului. Acestea netezesc în mod vizibil pielea şi o rehidratează intens pentru a fi catifelată, strălucitoare, curată.
 
Preţ: 25 de şerveţele – 42 RON
 
Întâmpină primăvara cu un ten strălucitor, proaspăt şi zero riduri!


Autor: Luminita Iliescu

  1. magda
    02-11-2011 23:08

    Buna Ioana........... cum nu ti-a raspuns nimeni, o sa iti spun ce am facut eu. Pe la 27 de ani am patit la fel ca tine. Am luat de la amway crema inteligenta pentru ochi......... si in cateva luni am scapat de problema. Acum am 31 si e ok - crema aia e foarte mica, la vreo 100 lei (ceva de genul), darte tine luni bune. Bafta!
  2. ioana
    19-10-2011 20:39

    buna numele meu este IOANA am 28 de ani...si de ceva vreme am observat ca in jurul ochiilor incep sa imi apara riduri(fine)am tenul foarte uscat!as vrea sa folosesc si eu p[roduse din aceasta gama insa nu stiu...ce daca stie careva ceva si ma poate ajuta cu un sfat va rog"


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Din suflet, pentru sufletul lui Moş Crăciun

Text trimis de Andra Petcu, locul I la concursul Boncafe "Scrisoare pentru Moş Crăciun" Îţi scriu astăzi aşa cum n-am făcut-o niciodată. Şi nu pentru că n-aş fi crezut în tine, ci pentru că mai mer... Citeste tot

la peste 40 ...inca mai cred....

Am crezut mereu intr-o iubire totala , o iubire egala care sa creasca si sa  ne creasca pe amindoi ; am crezut  intr-o iubire care  ne innobileaza si  ne implineste vietile –cu  zile de gratie si ...Citeste tot

5 sfaturi esențiale de îngrijire a pielii iarna

Se spune că pentru a aprecia frumusețea unui fulg de nea este necesar să înfrunți frigul. Iarna are propriul farmec, însă pe cât de frumos este acest anotimp, pe atât de mult poate deteriora frumu... Citeste tot

Ce fel de babă vreau să fiu

 

Optimistă cum mă ştiţi, în ultima vreme mă gândesc foarte des la bătrâneţe şi la moarte, ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Femeia copil

Pe drumul spre casa ma gandeam la ea. O fata firava cu umeri subtiri si cu statura unui prunc. Femeia-copil. Aceea pe care ai crede ca barbatul de langa ea simte nevoia s-o protejeze. Femeia aceea a c...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot