TEOSYAL , acid hialuronic pur şi cu efect de lungă durată

Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, 100% natural şi cu efect de lungă durată acţionează pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feţei. Produs în laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia, este lider pe piaţa brandurilor de produse cosmetice de reîntinerire facială fiind apreciat de către cei mai renumiţi medici esteticieni şi folosit în peste un milion de injectări realizate la nivel mondial în ultimii şase ani.

Teosyal, lider de piaţă în România şi cu cele mai bune preţuri dintre brandurile premium existente pe piaţă, face parte din top trei producători de acid hialuronic la nivel mondial, fiind unicul acid hialuronic care acţionează ţintit pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feţei. Este un tratament eficient, obţinând o piele reîmprospătată şi relaxată într-un mod natural, cu efect de lungă durată.

Produsul lansat de către compania franceza Teoxane este recunoscut la nivel mondial ca fiind printre cele mai bune tratamente cosmetice nechirurgicale în tratarea ridurilor faciale, puritatea lui fiind garanţia că pacientul va tolera foarte bine produsul care se va integra perfect în ţesutul pielii. 

Rolul Teosyal este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta sau boală, de a corecta schimbările statice din piele, de a umple ridurile profunde şi superficiale, fiind destinat pielii lăsate şi care şi-a pierdut suportul facial grăsos. Injectat în derm, Teosyal repara în mod efectiv deficitul de acid din piele, datorită concentraţiei sale mari în această substanţă, rezultatul fiind vizibil imediat.

Teosyal este constituit dintr-un gel omogen şi monofazic, fiind mai puţin expus acţiunii distructive a radicalilor liberi, având o rezistenţă îndelungată, iar injectarea se realizează cu ajutorul unor seringi din sticlă specială în care este introdus acest ser. Este singurul brand de acid hialuronic ce oferă seringa cu cea mai mare capacitate şi putere de umplere: Ultimate, 3 ml.
 
Teosyal e injectat direct în rid, ridică şi umple instantaneu ridul prin capacitatea lui de creştere a volumului acestuia. Imediat de la prima injectare ridul e în mod vizibil redus, iar neregularităţile din piele sunt reparate. Datorită acestui efect, Teosyal oferă o altenativă chirurgiei estetice atunci când pielea este relaxată şi nu există o ptoză exagerată prin redefinirea conturului facial.
 
Teosyal are acţiune triplă: un efect de lifting imediat, de volum instantaneu şi de hidratare profundă, redefinind curbele şi conturul feţei într-un mod foarte natural, dar cu toate acestea vizibil plăcut.
 
Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (sunt nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("mărirea buzelor").
 
Teosyal este o gamă exclusivă de produse de umplere a ridurilor, bazate 100% pe acid hialuronic, nu sunt de origine animală şi sunt eficiente, sigure şi cu efect de lungă durată. Proprietăţile sale hidratante, lubrifiante şi vascoelastice fac pielea să fie catifelată şi bine definită.
 
Teosyal este singurul brand de acid hialuronic ce are şi o gamă de cosmectice dermatologice, cu acid hialuronic în nanosfere, concentraţie de peste 10%, ce ajută la prelungirea efectului sau maschează locul de injectare.

Gama de produse destinate nevoilor speciale, în ordinea crescătoare a vâscozităţii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Touch-up, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep şi Ultimate.

Teosyal este unicul acid hialuronic 100% natural fără adaos de alte substanţe care redau tinereţe şi strălucire tenului!

 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Seducerea destinului. Cum sa eviti mediocritatea

Text de Sofia Dumitriu, psiholog Acum ca isteria sarbatorilor s-a potolit, ca povara de a “face” ceva de revelion a trecut, ca SMS-urile prea-pline de intelepciune sablon nu mai blocheaza reteaua, ... Citeste tot

Previzibilul din capul meu

Ma intreb uneori daca chiar totul e previzibil sau mai e loc de schimbari naucitoare?? Ca asa, intre ele ,sa apara o situatie care sa aduca a surpriza am mai intilnit dar schimbari care sa ma surp...Citeste tot

Cadouri de Black Friday de pe Notino

Cu toții asteptăm cu nerăbdare ofertele de Black Friday, o ocazie minunată de a ne cumpăra în sfârșit, produse dorite la prețuri mai bune sau de a pregăti deja cadouri pentru cei dragi. Anul acest... Citeste tot

Am tot ce-mi trebuie

 

Nu de puţine ori mi-a fost dat să percep invidii dense, aproape palpabile, la adresa mea.... Citeste tot

tete-a-tete, NIG și scriitorul Constantin Ciucă. Despre femei.

 

Domnelor și domnilor, pentru o vreme, tete-a-tete-urile mele se vor concentra puțin asupra unui subiect fierbinte : Femeia.

Femeia așa cum est... Citeste tot

Tu cum traiesti?

Sunt vreo doua perioade pe an cand ne-apuca bunatatea. Zenul, karma si feng shuiul, vorba cantecului, sunt la noi acasa.  Necredinciosii fac infuzie de credinta involuntara, credinciosii se apleaca de...Citeste tot

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

O călătorie mai specială printre gusturi și arome

Rețete de la mama de-acasă

De astă dată, în loc ... Citeste tot