TEOSYAL , acid hialuronic pur şi cu efect de lungă durată

Teosyal, cel mai pur acid hialuronic, 100% natural şi cu efect de lungă durată acţionează pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feţei. Produs în laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia, este lider pe piaţa brandurilor de produse cosmetice de reîntinerire facială fiind apreciat de către cei mai renumiţi medici esteticieni şi folosit în peste un milion de injectări realizate la nivel mondial în ultimii şase ani.

Teosyal, lider de piaţă în România şi cu cele mai bune preţuri dintre brandurile premium existente pe piaţă, face parte din top trei producători de acid hialuronic la nivel mondial, fiind unicul acid hialuronic care acţionează ţintit pentru a umple ridurile de expresie la nivelul feţei. Este un tratament eficient, obţinând o piele reîmprospătată şi relaxată într-un mod natural, cu efect de lungă durată.

Produsul lansat de către compania franceza Teoxane este recunoscut la nivel mondial ca fiind printre cele mai bune tratamente cosmetice nechirurgicale în tratarea ridurilor faciale, puritatea lui fiind garanţia că pacientul va tolera foarte bine produsul care se va integra perfect în ţesutul pielii. 

Rolul Teosyal este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta sau boală, de a corecta schimbările statice din piele, de a umple ridurile profunde şi superficiale, fiind destinat pielii lăsate şi care şi-a pierdut suportul facial grăsos. Injectat în derm, Teosyal repara în mod efectiv deficitul de acid din piele, datorită concentraţiei sale mari în această substanţă, rezultatul fiind vizibil imediat.

Teosyal este constituit dintr-un gel omogen şi monofazic, fiind mai puţin expus acţiunii distructive a radicalilor liberi, având o rezistenţă îndelungată, iar injectarea se realizează cu ajutorul unor seringi din sticlă specială în care este introdus acest ser. Este singurul brand de acid hialuronic ce oferă seringa cu cea mai mare capacitate şi putere de umplere: Ultimate, 3 ml.
 
Teosyal e injectat direct în rid, ridică şi umple instantaneu ridul prin capacitatea lui de creştere a volumului acestuia. Imediat de la prima injectare ridul e în mod vizibil redus, iar neregularităţile din piele sunt reparate. Datorită acestui efect, Teosyal oferă o altenativă chirurgiei estetice atunci când pielea este relaxată şi nu există o ptoză exagerată prin redefinirea conturului facial.
 
Teosyal are acţiune triplă: un efect de lifting imediat, de volum instantaneu şi de hidratare profundă, redefinind curbele şi conturul feţei într-un mod foarte natural, dar cu toate acestea vizibil plăcut.
 
Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (sunt nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum ("mărirea buzelor").
 
Teosyal este o gamă exclusivă de produse de umplere a ridurilor, bazate 100% pe acid hialuronic, nu sunt de origine animală şi sunt eficiente, sigure şi cu efect de lungă durată. Proprietăţile sale hidratante, lubrifiante şi vascoelastice fac pielea să fie catifelată şi bine definită.
 
Teosyal este singurul brand de acid hialuronic ce are şi o gamă de cosmectice dermatologice, cu acid hialuronic în nanosfere, concentraţie de peste 10%, ce ajută la prelungirea efectului sau maschează locul de injectare.

Gama de produse destinate nevoilor speciale, în ordinea crescătoare a vâscozităţii sunt: Meso, First Lines, Global Action, Touch-up, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep şi Ultimate.

Teosyal este unicul acid hialuronic 100% natural fără adaos de alte substanţe care redau tinereţe şi strălucire tenului!

 


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Smiley și Delia lansează „Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească

Smiley si Delia lanseaza „Ne vedem noi”, o piesa-eveniment, considerata de public si de cei din industrie ca fiind cea mai asteptata colaborare din muzica pop romaneasca a ultimilor ani. „Stiu ca... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Oamenii aceia - Povestea unei cărți / Those people – The making off

 

 (the English version is available just after the Romanian one)

  Pădurea Franconă este un tărâm feeric, unul dintre acele meleaguri în care și ... Citeste tot