Top Line a lansat trei noi game de îngrijire a tenului, semnate Academie Scientifique de Beaute Paris

Tenul are nevoie de îngrijire specială în funcție de vârstă, iar, în acest sens, Top Line a lansat în România trei noi game de produse cosmetice profesionale ale brandului francez Academie Scientifique de Beaute Paris, dedicate fiecărei faze a maturității: Time Active, Youth Repair și Time+. Lansate în cadrul campaniei Growing Older Gracefully, noile produsele conțin până la 99% ingrediente naturale, provenite din Franța, din surse sustenabile.

Procesul de înaintare în vârstă este firesc, iar pielea are nevoie de îngrijire profesională avansată pe durata întregii perioade de maturitate. Procesul de maturizare al tenului debutează în jurul vârstei de 25 ani și, astfel, nevoile speciale ale tenului matur acoperă mai mult de jumătate din viață. Pe parcursul acestei perioade, pielea își schimbă calitatea, condiția și trebuie să îi oferim soluțiile de îngrijire specifice acestor stări.

► Academie Time Active - gama dedicată primei faze a maturității, cea care debutează în jurul vârstei de 25 ani.

Gama Academie Time Active asigură tenului prevenție anti-age și este concepută pentru femeia urbană, dinamică, activă, cu un stil de viață adesea încărcat.

Gama este compusă din crema de față Hydrastiane și crema pentru conturul ochilor Dynastiane Soin du Regard.

Particularitatea produselor constă în faptul că oferă protecție împotriva luminii albastre, emisă de ecranele gadgeturilor pe care le folosim zilnic (telefoane mobile, tablete, calculatoare, televizoare).

Ingredientul vedetă al gamei este extractul din floare de cireș, care contracarează efectele nocive ale vieții de zi cu zi asupra pielii (stres, lipsa somnului, mediul urban). Formula realizată în Franța ajută la asigurarea unei protecții finale a pielii împotriva îmbătrânirii cauzată de lumina albastră: oxidare, inflamație, pete pigmentare, relaxare cutanată și riduri.

Tratamentul profesional propus de Academie pentru completarea programului de înfrumusețate Time Active este Ritual Expres Intensiv Revitalizant, care se realizează în saloane și clinici de înfrumusețare, și asociază produse și tehnici de masaj care stimulează funcțiile celulare și revitalizarea pielii.

Academie Youth Repair - gama dedicată vârstei 35+, cu efect corector asupra semnelor de avansare în vârstă, precum ridurile și relaxarea cutanată.

Youth Repair este sinonimul conceptului “Ai grijă de tenul tău astăzi pentru a-i menține frumusețea mâine”, iar produsele sunt dezvoltate pornind de la studii de epigenetică. Acestea spun că moștenirea genetică este responsabilă de avansarea în vârstă în proporție de 30%, restul de 70% venind din stilul de viață, alimentație sau stres.

Gama Youth Repair regenerează tenul și corectează funcțiile celulare, facând posibilă corectarea impulsurilor negative din celule și contracararea procesului de îmbătrânire a pielii.

Soin Hydratant Régénérant este o cremă tratament care hidratează și hrănește epiderma intens și durabil. Are o acțiune intensă de corectare a semnelor de îmbătrânire, iar tenul capătă un aspect vizibil mai tânăr. Textura cremoasă se topește instantaneu în piele, oferind o senzație de confort.

Soin Total Restructurant este un produs skincare unicat, ce oferă îngrijire specifică tenului în perioada pre și post menopauză. Aceasta afectează tenul prin diminuarea secreției de estrogen și de fibre elastice (colagen și elstină). Formula Soin Total Restructurant contracarează efectele îmbâtrănirii hormonale, dar și genetice și de mediu.

Gama este completată de două produse, cu aceeași formulă eficace, dedicate conturului ochilor și al buzelor: Soin Lissant Contour des Yeux et Lèvres – pentru conturul ochilor- și Lèvres 3D Perfection - pentru buze.

Masque Hydratant Renovateur este masca facială ce completează gama Youh Repair. Formula inovatoare, cu efect regenerant, similar peeling-ului, stimulează regenerarea celulară și vitalitatea tenului. Activul cheie al gamei este extractul de cătină, un superfood pentru ten, cu efect antioxidant, de stimulare a luminozității, corecție a ridurilor și redensifiere a tenului.

Gamei Youth Repair Academie îi asociază tratamentul Collagen Mask, realizat în salone sau clinici de înfrumusețare, ce stimuleză secreția naturală de colagen și elastină, având totodată efect redensifiant, antirid și anti-pete pigmentare.

► Academie Time + - gama pro-age dedicată persoanelor cu vârstă 50+, care caută să ofere tenului un plus e rezistentă, de densitate, de energie și uniformizare a nuanței.

Gama Time + oferă strălucire și reziliență și este compusă dintr-un serum - Serum ReStructurant Uniformisant - și o cremă - Soin Pro Calcium Redensifiant și reprezintă soluția ideală pentru tenurile care prezintă semne acute de avansare în vârstă.

Serum Structurant Uniformisant asociază eficacitatea unui ser, beneficiile unei creme și senzorialitatea unui ulei, unite într-un tratament final. Acest elixir oferă confort instantaneu și îmbunătățește aspectul tenului tern, obosit și devitalizat.

Soin Pro Calcium Redensifiant este crema care completează eficacitatea serului. Formula sa protejează și întărește bariera cutanată, oferind tenului fermitate și densitate.

Activii cheie ai produselor din gama Time + sunt extractul de lemn dulce, care inhibă excesul de melanină, corectând aspectul petelor pigmentare, și Pro Calcium, un ingredient patentat, care întărește bariera naturală de protecție a pielii, oferind acesteia reziliență.

Tratamentul cosmetic pereche asociat gamei Time + este Absolute Pro-Age, cu efect global de corectare a semnelor de avansare în vârstă și de susținere a sistemului imunitar al pielii.

Ingrediente naturale și program de sustenabilitate

Soluțiile pro-age Academie Scientifique de Beaute Paris se remarcă și prin modul sustenabil de dezvoltare și producție, pornind de la ingrediente până la produsul finit. Practic, toți activii sunt derivați natural, iar produsele conțin până la 99% ingrediente naturale, provenite din Franța, din surse sustenabile exploatate durabil și de industria alimentară. Întregul proces de producție se desfășoară în Franța iar, din sumele încasate ca urmare a comercializării gamelor, brandul susține proiecte de protecție a mediului și CSR la nivel global.

Noile game Academie sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinele Top Line, saloanele partenere Top Line și pe www.toplineshop.ro.   


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot